M916 Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 (upraveno) cyberovo brajtle jsem poznal, ale ... Á propos, YPO, který cyberovo brajtle jsi myslel, ty nový heritage nebo ty bejvalky hercules ... ale ty nový na fotkách nevidím, takže ? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 8. listopadu 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Á propos, YPO, který cyberovo brajtle jsi myslel, ty nový heritage nebo ty bejvalky hercules ... ale ty nový na fotkách nevidím, takže ? Nejitři ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Á propos, YPO, který cyberovo brajtle jsi myslel, ty nový heritage nebo ty bejvalky hercules ... ale ty nový na fotkách nevidím, takže ? jasně - zapomněl jsem na Cyberův výprodej cybere ty jsi "vyměnil" ty úžasný herculesy za tohle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Teda pánové...docela vám závidím....taky bych za váma dojel,ale se spojením je to na pytel......díky aspoň za fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 P.S. co ta dražba jak jsi o ní mluvil na srazu? Jak ti dopadla? Spatne (dobre, jak se to vezme) - vyskocily nahoru, kdyz jsem dorazil domu tak jsem jeste trosku prihodil, ale skoncily na cca 510 USD coz uz je pro me nezajimavy Chtel jsem je do 350, prihodil jsem 400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 co to bylo...? Tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Hmmm...tak do 400 dolarů by to byl zázrak...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Hmmm...tak do 400 dolarů by to byl zázrak...... To stojí jen ten řemen. I těch 510 je super cena, můj odhad reálné hodnoty je kolem 780 - 850,- USD. Podle stavu a dokladů, krabic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Hmmm...tak do 400 dolarů by to byl zázrak...... Dvoje v poslednich 14-ti dnech skoncili za 500 vcetne techto..ne ze by to bylo moc, ale zas tak nutne je nepotrebuju, chtel jsem je koupit jako takovej zvlastni experiment do sbirky artefaktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 To stojí jen ten řemen. I těch 510 je super cena, můj odhad reálné hodnoty je kolem 780 - 850,- USD. Podle stavu a dokladů, krabic. Taky bych je tipoval okolo 800 dolarů.....minimálně.....v NOS ještě dráž.... 4Spiderer.....jo skončili......ono jich teď pár vylezlo a počítám,že zase bude rok pokoj......asi se projevuje ta krize,vylezlo i několikero Equinoxů(poslední jsem viděl za "kup teď" za 700 dolarů,což je tak nějak reálná cena,ne jako těch 1500 dolarů,co z toho občas zkouší někdo vytřískat)...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Taky bych je tipoval okolo 800 dolarů.....minimálně.....v NOS ještě dráž.... 4Spiderer.....jo skončili......ono jich teď pár vylezlo a počítám,že zase bude rok pokoj......asi se projevuje ta krize,vylezlo i několikero Equinoxů(poslední jsem viděl za "kup teď" za 700 dolarů,což je tak nějak reálná cena,ne jako těch 1500 dolarů,co z toho občas zkouší někdo vytřískat)...... Myslim, ze realna cena se aktualne na ebay bude pohybovat mezi 450-650 USD podle stavu a obsahu baleni i kdyz myslim, ze jejich "realna cena" se blizi Cyberovym 800 USD.. Kdybych si je mohl nekde osahat treba bych za ne dal i 600, 700, 800.. ale zatim fakt netusim jak by se mi libily nazivo tak jsem to nechal byt myslim kazdopadne, ze to spatna hodinka do sbirky rozhodne neni.. Tady je k nim pro zajemce manual: http://www.chronomaddox.com/omega/manuals/...120m_multi.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Gilius - jinak nedavno jsem je videl prodavat nekde na netu nove/NOS za cenu cca 1400 USD.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Gilius - jinak nedavno jsem je videl prodavat nekde na netu nove/NOS za cenu cca 1400 USD.. však to povídám...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Tak jak to vypada s tim prosincovym srazem? Co treba 9. nebo 11.12. klasicky v Gejtu? Hlasim se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Tak jak to vypada s tim prosincovym srazem? Co treba 9. nebo 11.12. klasicky v Gejtu? Hlasim se! Jsem pro 11.12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 11 OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Jdu taky na Granát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Tak zacnem delat soupisku - spiderer - Jakubisko - Cyber - kibi - Simon - a taky na tataracek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Ja prijdu, jako vzdy o pul hodiny drive a tentokrat budu mit na kazdy ruce jedny Primky, takze moje demagogie bude k nevydrzeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Ja prijdu, jako vzdy o pul hodiny drive a tentokrat budu mit na kazdy ruce jedny Primky, takze moje demagogie bude k nevydrzeni Tak ja si vezmu na kazdou ruku jedny B a budem bojovat -> pro jistotu jenom slovne, mezi nama by to jinak byl hrube nerovny souboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se