Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

cyberovo brajtle jsem poznal, ale ...

Á propos, YPO, který cyberovo brajtle jsi myslel, ty nový heritage nebo ty bejvalky hercules :P ... ale ty nový na fotkách nevidím, takže ?

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
Á propos, YPO, který cyberovo brajtle jsi myslel, ty nový heritage nebo ty bejvalky hercules :P ... ale ty nový na fotkách nevidím, takže ?

jasně ;) - zapomněl jsem na Cyberův výprodej

cybere ty jsi "vyměnil" ty úžasný herculesy za tohle ? :wacko:

Odkaz ke komentáři

To stojí jen ten řemen. I těch 510 je super cena, můj odhad reálné hodnoty je kolem 780 - 850,- USD. Podle stavu a dokladů, krabic.

Taky bych je tipoval okolo 800 dolarů.....minimálně.....v NOS ještě dráž....

4Spiderer.....jo skončili......ono jich teď pár vylezlo a počítám,že zase bude rok pokoj......asi se projevuje ta krize,vylezlo i několikero Equinoxů(poslední jsem viděl za "kup teď" za 700 dolarů,což je tak nějak reálná cena,ne jako těch 1500 dolarů,co z toho občas zkouší někdo vytřískat)......

Odkaz ke komentáři

Taky bych je tipoval okolo 800 dolarů.....minimálně.....v NOS ještě dráž....

4Spiderer.....jo skončili......ono jich teď pár vylezlo a počítám,že zase bude rok pokoj......asi se projevuje ta krize,vylezlo i několikero Equinoxů(poslední jsem viděl za "kup teď" za 700 dolarů,což je tak nějak reálná cena,ne jako těch 1500 dolarů,co z toho občas zkouší někdo vytřískat)......

Myslim, ze realna cena se aktualne na ebay bude pohybovat mezi 450-650 USD podle stavu a obsahu baleni i kdyz myslim, ze jejich "realna cena" se blizi Cyberovym 800 USD.. Kdybych si je mohl nekde osahat treba bych za ne dal i 600, 700, 800.. ale zatim fakt netusim jak by se mi libily nazivo tak jsem to nechal byt ;) myslim kazdopadne, ze to spatna hodinka do sbirky rozhodne neni..

Tady je k nim pro zajemce manual: http://www.chronomaddox.com/omega/manuals/...120m_multi.html ;)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...