Jakubisko Odesláno 9. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Jakubisko: level nervozity máš docela vysoko, v práci k nervozitě okolních stačí, abych vyndal pero a papír ;-) Dik, rika mi to hodne lidi. Hold profese reportazniho fotografa ma i sve vyhody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Jakubisko: level nervozity máš docela vysoko, v práci k nervozitě okolních stačí, abych vyndal pero a papír ;-) to bych chtěl někdy zažít......nic ve zlém...ale nějak nemám nárok,být nervózní...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 Se to tu hezky rozjelo, ten sraz asi bude hooodně zajímavej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 ...no co, vánoce nevánoce, za mentorování dostanu hned ve dveřích na budku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 no tak sem si precetl tohle vlakno a ted nevim jestli vubec jit. nabidnout zatim nemam nic moc, kudly a pistole nenosim a nerad bych tam bandicotovi zasednul misto a kmenovi clenove museli stat na baru. takze pokud mate nekde nejaky presny pocty a butete potrebovat volne misto, radsi se zastavim na srazu traderu, kde svoje mistecko mam. pokud se misto najde, mate nejaky dresscode? uz sem tu na foru nekde cetl i kritiku na oblikani. ackoli mam Gate hned vedle IBCecka, tak v kvadru se mi prijit nechce. tak doufam, ze tam nebudete vsichni s manzetovejma knoflickama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2008 (upraveno) no tak sem si precetl tohle vlakno a ted nevim jestli vubec jit. nabidnout zatim nemam nic moc, kudly a pistole nenosim a nerad bych tam bandicotovi zasednul misto a kmenovi clenove museli stat na baru. takze pokud mate nekde nejaky presny pocty a butete potrebovat volne misto, radsi se zastavim na srazu traderu, kde svoje mistecko mam. pokud se misto najde, mate nejaky dresscode? uz sem tu na foru nekde cetl i kritiku na oblikani. ackoli mam Gate hned vedle IBCecka, tak v kvadru se mi prijit nechce. tak doufam, ze tam nebudete vsichni s manzetovejma knoflickama Tak si kdyžtak dáme pivo na stojáka na ulici - vezmi si tedy rukavice a kulicha! V Gate jsem nikdy nebyl, nevím co to je (na web se mi nechce koukat), ale vím, že jdu v manšestrákách a triku či košili, dle teploty venku. Upraveno 9. prosince 2008 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Tak si kdyžtak dáme pivo na stojáka na ulici - vezmi si tedy rukavice a kulicha! V Gate jsem nikdy nebyl, nevím co to je (na web se mi nechce koukat), ale vím, že jdu v manšestrákách a triku či košili, dle teploty venku. super na stojaka je fajn. jinak Gate je takova restarace hned za Hiltonem/IBC. uz sem tam dlouho nebyl neb tam ze zacatku spatne varili a meli debilni personal. takze vetsina firem od nas tam prestala chodit. snad se zlepsili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 911: tak si pořádně pročti reakce na můj příspěvek... reakce členů i moje. Stačí, že jsem to podle vás přepísk já, neni třeba se v tom šťourat a hnát to ad absurdum. Přijď, na srazu traderů si stejně nic novýho neřeknete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 dneska se mi vratily od hodinare BWCka... musim vam je ukazat... Nejen ty BWC....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Ja budu mit taky jednu novou akvizici, z ktere vam spadne huba Neni to moc obvykla znacka tady na foru, ale rozhodne budi respekt. Schvalne, kdo to uhadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 ten Tudor???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 ten Tudor???? Ze to bude az takhle rychle jsem necekal. Mas bod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Ze to bude az takhle rychle jsem necekal. Mas bod Psal jsi,že na něj čekáš...tak jsem si tipnul...... doufám,že nafotíš,ať se pokochám....a užij si je!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Psal jsi,že na něj čekáš...tak jsem si tipnul...... doufám,že nafotíš,ať se pokochám....a užij si je!!!!!! Kdyz uz je to venku, tak to je jdu blejsknout hned. Jsou fakt nadherne, a co navic - z HongKongu prisly presne za tyden a bez cla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 PRIHLASENI - SRAZ 11.12.2008 - GATE/FLORENC: - spiderer ( bude mít nástroj pro profesionály Breitling B-1 :-) ) - Jakubisko ( bude mít hodinky kolotočářů Breitling Colt :-) - Cyber ( bude mít Omega Moonwatch Moonphase/date dvojitý safír :-) ) - kibi (Poljot Aviator, Poljot Avia + jeste se uvidi...) - Simon - Frantik ( bude mít Primky ) - M916 ( snad, bude mít toho víc, ale hlavně Breitling Hercules ) - Kalifx - 911 - cigi - mischa Já nedorazím... máme pracovní akcičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Udelal jste tam nekdo vubec tu rezervaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 (upraveno) Udelal jste tam nekdo vubec tu rezervaci? řekl bych, že ne... mám ji udělat někde tady v Liberci? (že by to jako byl Chronomag Praha na výjezdním zasedání) Upraveno 10. prosince 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Objednejte to nekdo at nestojime jak magori na báru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Omlouvám se, ale z pracovních důvodů nedorazím, celá rodina je nemocná, tak budu léčit a myslet na Vás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2008 Bude se někdo ze stabilně dorazivších gentlemanů pozastavovat nad tím, když se dostaví i Lachtaní zvíře ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se