Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

no tak sem si precetl tohle vlakno a ted nevim jestli vubec jit. nabidnout zatim nemam nic moc, kudly a pistole nenosim a nerad bych tam bandicotovi zasednul misto a kmenovi clenove museli stat na baru. takze pokud mate nekde nejaky presny pocty a butete potrebovat volne misto, radsi se zastavim na srazu traderu, kde svoje mistecko mam.

pokud se misto najde, mate nejaky dresscode? uz sem tu na foru nekde cetl i kritiku na oblikani. ackoli mam Gate hned vedle IBCecka, tak v kvadru se mi prijit nechce. tak doufam, ze tam nebudete vsichni s manzetovejma knoflickama :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak sem si precetl tohle vlakno a ted nevim jestli vubec jit. nabidnout zatim nemam nic moc, kudly a pistole nenosim a nerad bych tam bandicotovi zasednul misto a kmenovi clenove museli stat na baru. takze pokud mate nekde nejaky presny pocty a butete potrebovat volne misto, radsi se zastavim na srazu traderu, kde svoje mistecko mam.

pokud se misto najde, mate nejaky dresscode? uz sem tu na foru nekde cetl i kritiku na oblikani. ackoli mam Gate hned vedle IBCecka, tak v kvadru se mi prijit nechce. tak doufam, ze tam nebudete vsichni s manzetovejma knoflickama :)

Tak si kdyžtak dáme pivo na stojáka na ulici - vezmi si tedy rukavice a kulicha! V Gate jsem nikdy nebyl, nevím co to je (na web se mi nechce koukat), ale vím, že jdu v manšestrákách a triku či košili, dle teploty venku.

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

Tak si kdyžtak dáme pivo na stojáka na ulici - vezmi si tedy rukavice a kulicha! V Gate jsem nikdy nebyl, nevím co to je (na web se mi nechce koukat), ale vím, že jdu v manšestrákách a triku či košili, dle teploty venku.

super :cheers: na stojaka je fajn. jinak Gate je takova restarace hned za Hiltonem/IBC. uz sem tam dlouho nebyl neb tam ze zacatku spatne varili a meli debilni personal. takze vetsina firem od nas tam prestala chodit. snad se zlepsili

Odkaz ke komentáři

PRIHLASENI - SRAZ 11.12.2008 - GATE/FLORENC:

- spiderer ( bude mít nástroj pro profesionály Breitling B-1 :-) )

- Jakubisko ( bude mít hodinky kolotočářů Breitling Colt :-)

- Cyber ( bude mít Omega Moonwatch Moonphase/date dvojitý safír :-) )

- kibi (Poljot Aviator, Poljot Avia + jeste se uvidi...)

- Simon

- Frantik ( bude mít Primky )

- M916 ( snad, bude mít toho víc, ale hlavně Breitling Hercules )

- Kalifx

- 911

- cigi

- mischa

Já nedorazím... máme pracovní akcičku :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...