Návštěvník salamio Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Taky bych se připojil k Rimmerově otázce: nebude třeba nějaký předvánoční večírek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Co udělat sraz ? V Gate koncem listopadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Já sem pro - posedět mezi starými přáteli, dát si pořádnej hambáč, mrknout na nějaký parádní hoďky - co si přát víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Já sem pro - posedět mezi starými přáteli, dát si pořádnej hambáč, mrknout na nějaký parádní hoďky - co si přát víc... Tak na jakém termínu se dohonem? Co 26.listopadu je to čtvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Jojo, 26.11. jsem pro, tak jedem zapis Jeste muzem presvedcit Oniona jestli nam zaridi rezervaci GATE sraz 26.11. treba od 18:00: - spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Jojo, 26.11. jsem pro, tak jedem zapis Jeste muzem presvedcit Oniona jestli nam zaridi rezervaci GATE sraz 26.11. treba od 18:00: - spiderer simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 super, tohle datum vyjde... GATE sraz 26.11. treba od 18:00: - spiderer - simon - bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 GATE sraz 26.11. treba od 18:00: - spiderer - simon - bandicoot - abbot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Je někde poblíž nějaký penzionek nebo hotýlek nebo most? Nebude se mi chtít domů, kdyžtak bych přespal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Je někde poblíž nějaký penzionek nebo hotýlek nebo most? Nebude se mi chtít domů, kdyžtak bych přespal... Netusim, ale trebas Onion by o necem mohl vedet, kdyztak muzes spat treba tam pod stolem jestli budes spitej pod obraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Je někde poblíž nějaký penzionek nebo hotýlek nebo most? Nebude se mi chtít domů, kdyžtak bych přespal... je tam hned Negrelliho viadukt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Tak super - stůl, viadukt, jen si vybrat... Snad se tam s Malaketem vejdeme (minule taky tvrdil, že lepší to bude se schlafen). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 GATE sraz 26.11. treba od 18:00: - spiderer- simon- bandicoot- abbot- kibi- bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Tentokrát by mi to mělo vyjít, count me in. - spiderer - simon - bandicoot - abbot - kibi - bert - chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Napsal jsem Onionovi jestli nam zaridi rezervaci at pripadne muzem vymyslet co a jak kdyby to nevyslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 GATE sraz 26.11. treba od 18:00: - spiderer - simon - bandicoot - abbot - kibi - bert - chumpus - M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Tak na 95 procent mi bude potěšením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Snad mně to vyjde... - spiderer - simon - bandicoot - abbot - kibi - bert - chumpus - M916 - Conrad - Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Možná se zjevím... 50/50... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 taky se pokusím dokutálet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se