bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 no a já si příště vezmu kartičky ze smajlíkama a budu je zvedat když řeknu svůj suchej joke... mam pocit, že hlášku, že se mi líbí ten jeden kyklop (z těch dvou testovaných), protože to číslo pod ním neni takový rozplizle nafouklý jste všichni vzali vážně a mě měli za debila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 no a já si příště vezmu kartičky ze smajlíkama a budu je zvedat když řeknu svůj suchej joke... mam pocit, že hlášku, že se mi líbí ten jeden kyklop (z těch dvou testovaných), protože to číslo pod ním neni takový rozplizle nafouklý jste všichni vzali vážně a mě měli za debila všichni ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 spiderer: Dík pane, liši se od Tvých akorát průhledem, předpokládám správně? Jestli se nepletu jedny maj sendvic a 000 ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 spiderer: Dík pane, liši se od Tvých akorát průhledem, předpokládám správně? 112 - sendvic, nemaji logo, vetsi napisy Panerai a Luminor, pruhled, 000 - bez sendvice, logo, mensi font na ciferniku, bez pruhledu no a já si příště vezmu kartičky ze smajlíkama a budu je zvedat když řeknu svůj suchej joke... mam pocit, že hlášku, že se mi líbí ten jeden kyklop (z těch dvou testovaných), protože to číslo pod ním neni takový rozplizle nafouklý jste všichni vzali vážně a mě měli za debila Jsme z tebe meli prdel, to zase jo, onion se tomu smeje urcite jeste ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) Hodinky Zodiac do každé rodiny! Zatím je mají častěji děti než já... Kamile a Cybere, ještě jednou díky! Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 nevím který si oslintával, tyhle byly při předávce čistý jsem je pak hned utřel...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Kurefsky pálivý - musel jsem to zakousnout jedním grilovaným kolínkem... :-) ještě, že sem nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Díky všem zůčastněným za prima setkání a příjemný pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Bylo to moc fajn setkání . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) nevím který si oslintával, tyhle byly při předávce čistý Taky jsem je, když mi je Kamil přinesl ukázat, musel asi minutu drhnout vod tý zaschlý sekrece. Jinak musím poděkovat naší kožařský celebritě Šímovi za tendle super atyp. Sice jsem trochu brblal, ale nebyla to mistrova chyba , moje zadání bylo totiž příliš fádní. Jinak řemelně naprosto mňamózní. Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 ne... jsem línej to fotit. Obrať se ale na "mistra" udělá ti ho už vychytanej. Byly tam dvě drobný technický chybky. Jinak na velký letecký hoďky je super a na ruce parádní pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 ne... jsem línej to fotit. Obrať se ale na "mistra" udělá ti ho už vychytanej. Byly tam dvě drobný technický chybky. Jinak na velký letecký hoďky je super a na ruce parádní pocit. Jaký drobný chybky, řemen vypadá super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Budete zitra opakovat nejakej minisraz? Budu totiz v maticce Praze, resp. budu v Ondrejove na Astronomickym ustavu, ale tam i zpet jedu pres Prahu. Jeste to nevim jiste, ale planuju predbezne odpoledne nejakej cas stravit v centru (mozna butik GP a nebo mrknout nekam jinam). A nebo bych s nekym klidne skocil na pivo. Navrat zpet do Brna zatim nemam urcenej, ale vzhledem k tomu, ze jedu sam, tak asi v rozmezi 17-19h podle situace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Budete zitra opakovat nejakej minisraz? Budu totiz v maticce Praze, resp. budu v Ondrejove na Astronomickym ustavu, ale tam i zpet jedu pres Prahu. Jeste to nevim jiste, ale planuju predbezne odpoledne nejakej cas stravit v centru (mozna butik GP a nebo mrknout nekam jinam). A nebo bych s nekym klidne skocil na pivo. Navrat zpet do Brna zatim nemam urcenej, ale vzhledem k tomu, ze jedu sam, tak asi v rozmezi 17-19h podle situace. Mam volno a chystam se do centra, kdybys tam mohl byt drive, treba v 15-16 hodin bylo by to asi lepsi, takhle to musim jeste vykoumat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Mam volno a chystam se do centra, kdybys tam mohl byt drive, treba v 15-16 hodin bylo by to asi lepsi, takhle to musim jeste vykoumat Posilam SZ. Jeste sam nevim definitivne, jak mi to odpoledne dopadne. Ale pripadne kontakt na me bude mit spiderer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Co takhle jedno nebo dvě piva příští čtvrtek (4.2.)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Co takhle jedno nebo dvě piva příští čtvrtek (4.2.)? Nešlo by to ve středu? Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Mně se teda trochu víc hodí čtvrtek, ale ať se každý kdyžtak vyjádří. Snad studené pivo pomůže trochu zchladit horké hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Co takhle jedno nebo dvě piva příští čtvrtek (4.2.)? Jo, zastavil bych se. Je mi celkem jedno kdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Taky bych se přimlouval za středu. Čtvrtky mám zabitý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se