Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

no a já si příště vezmu kartičky ze smajlíkama a budu je zvedat když řeknu svůj suchej joke... mam pocit, že hlášku, že se mi líbí ten jeden kyklop (z těch dvou testovaných), protože to číslo pod ním neni takový rozplizle nafouklý jste všichni vzali vážně a mě měli za debila

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil
no a já si příště vezmu kartičky ze smajlíkama a budu je zvedat když řeknu svůj suchej joke... mam pocit, že hlášku, že se mi líbí ten jeden kyklop (z těch dvou testovaných), protože to číslo pod ním neni takový rozplizle nafouklý jste všichni vzali vážně a mě měli za debila

všichni ne...

Odkaz ke komentáři

spiderer: Dík pane, liši se od Tvých akorát průhledem, předpokládám správně?

112 - sendvic, nemaji logo, vetsi napisy Panerai a Luminor, pruhled, 000 - bez sendvice, logo, mensi font na ciferniku, bez pruhledu ;)

Jsme z tebe meli prdel, to zase jo, onion se tomu smeje urcite jeste ted :lol2:

Odkaz ke komentáři

nevím který si oslintával, tyhle byly při předávce čistý :D

Taky jsem je, když mi je Kamil přinesl ukázat, musel asi minutu drhnout vod tý zaschlý sekrece. Jinak musím poděkovat naší kožařský celebritě Šímovi za tendle super atyp. Sice jsem trochu brblal, ale nebyla to mistrova chyba :D , moje zadání bylo totiž příliš fádní. Jinak řemelně naprosto mňamózní.

post-817-1263009022.jpg

Upraveno uživatelem hciq
Odkaz ke komentáři

ne... jsem línej to fotit. Obrať se ale na "mistra" udělá ti ho už vychytanej. Byly tam dvě drobný technický chybky. Jinak na velký letecký hoďky je super a na ruce parádní pocit.

Jaký drobný chybky, řemen vypadá super

Odkaz ke komentáři

Budete zitra opakovat nejakej minisraz? Budu totiz v maticce Praze, resp. budu v Ondrejove na Astronomickym ustavu, ale tam i zpet jedu pres Prahu. Jeste to nevim jiste, ale planuju predbezne odpoledne nejakej cas stravit v centru (mozna butik GP a nebo mrknout nekam jinam). A nebo bych s nekym klidne skocil na pivo. Navrat zpet do Brna zatim nemam urcenej, ale vzhledem k tomu, ze jedu sam, tak asi v rozmezi 17-19h podle situace.

Odkaz ke komentáři

Budete zitra opakovat nejakej minisraz? Budu totiz v maticce Praze, resp. budu v Ondrejove na Astronomickym ustavu, ale tam i zpet jedu pres Prahu. Jeste to nevim jiste, ale planuju predbezne odpoledne nejakej cas stravit v centru (mozna butik GP a nebo mrknout nekam jinam). A nebo bych s nekym klidne skocil na pivo. Navrat zpet do Brna zatim nemam urcenej, ale vzhledem k tomu, ze jedu sam, tak asi v rozmezi 17-19h podle situace.

Mam volno a chystam se do centra, kdybys tam mohl byt drive, treba v 15-16 hodin bylo by to asi lepsi, takhle to musim jeste vykoumat :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...