Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkné... ;)
Modrým tah neskutečně padne, třeba červeným zdaleka tolik nesluší. Cena nového tahu bude ale asi celkem pálka, ne?

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pěkné... ;)

Modrým tah neskutečně padne, třeba červeným zdaleka tolik nesluší. Cena nového tahu bude ale asi celkem pálka, ne?

Njn verim a rad bych. Palka to asi bude, fakt netusim kolik a radsi nepatram. Financne jsem na tom ted jako Recko a ta EU furt zadnej zachrannej balicek...
Návštěvník Mitak
Odesláno

Pěkné je máš. Na víkend budu one-watch-guy, takže asi taky vemu Black Baye. Cenu tahu neznám, ale když jsem ptal u Bechyněho na cenu origo řemenu včetně překlápěčky, tak mi řekli cca 12-13000 Kč.

Odesláno

Pěkné je máš. Na víkend budu one-watch-guy, takže asi taky vemu Black Baye. Cenu tahu neznám, ale když jsem ptal u Bechyněho na cenu origo řemenu včetně překlápěčky, tak mi řekli cca 12-13000 Kč.

Cena ocelového tahu je cca 28.000 Kč jen pro info

Odesláno

Rad bych ale obavam se na nej jen tak mit nebudu a stene je nato pohodlnejsi

Mel jsem v ruce tusim nejakej nato strap primo od tudoru a musim rict, to je u me jedinej nato hadr, kterej jsem schopen uznat jako remen k hodinkam :-). Byl paradni.

At se dobre nosej.

Odesláno (upraveno)

Aha tak uz ho neplanuju

Taky mě to tehdy překvapilo, když jsem zavolal k AD s dotazem na cenu. Od té doby si říkám, že kdybych kupoval někdy znovu Tudory, pak jedině na tahu. Cenový rozdíl při koupi funglovek (myslím rozdíl mezi verzí na kůži a na tahu) je minimální oproti tomu co pak stojí tah samotný. Na druhou stranu je vynikající. Troufám si říct na úrovni tahu Rolex. 

Upraveno uživatelem patprom
Odesláno

28.000,-Kč za tah na Tudory? To tam asi někdo šňupe koks :D ... 21.000,-Kč stojí náramek PRO II na Breilting.

neumann: Gratulace ke koupi, parádní kousek! Takovou radost z hodinek jsem tu dlouho neviděl, tak ať dlouho slouží ke spokojenosti.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Taky mě to tehdy překvapilo, když jsem zavolal k AD s dotazem na cenu. Od té doby si říkám, že kdybych kupoval někdy znovu Tudory, pak jedině na tahu. Cenový rozdíl při koupi funglovek (myslím rozdíl mezi verzí na kůži a na tahu) je minimální oproti tomu co pak stojí tah samotný. Na druhou stranu je vynikající. Troufám si říct na úrovni tahu Rolex.

Cože? Neblbni. Tah pro Black Baye nemá žádnou rozumnou mikroregulaci kromě přesouvání stěžejek. Na úrovni Rolexu je tak leda tah pro Pelagosy.

Odesláno (upraveno)

Cože? Neblbni. Tah pro Black Baye nemá žádnou rozumnou mikroregulaci kromě přesouvání stěžejek. Na úrovni Rolexu je tak leda tah pro Pelagosy.

Neblbnu, ten je vazne super. Mel jsem ho na ruce, proto to tvrdim. Mikroregulace neni vsechno, celkova kvalita zpracovani a pocit na ruce mi prijde jako dulezitejsi meritko. 

Mel jsem i Pelagosy, ale titan mi prisel zcela nezkousnutelny a nepomohla tomu ani mikroregulace na spone :-)

Upraveno uživatelem patprom
Odesláno

Neblbnu, ten je vazne super. Mel jsem ho na ruce, proto to tvrdim. Mikroregulace neni vsechno, celkova kvalita zpracovani a pocit na ruce mi prijde jako dulezitejsi meritko. 

Mel jsem i Pelagosy, ale titan mi prisel zcela nezkousnutelny a nepomohla tomu ani mikroregulace na spone :-)

Potvrzuju,mel jsem je zapujcene na vyzkouseni a pocit na ruce byl paradni. Ovsem informace o cene neni,dle meho je mimo misu.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...