Marhi Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Zdravím a pozdravujiMám takové dilema. Chci si pořídit letecké hodinky či jejich napodobeninu.Léto neřeším. Ale co zima. Obvykle nosím letecké bundy( na řízení opravdu nej) a to včetně kožichu.A o co jde. V reálu to všechno má stáhlé rukávy a i letci nosily hodinky přes bundu.Nebudu se v tom pohybovat někde po městě. A můj dotaz zní. Budu velkej exot když je natáhnu přes rukáv?Abych nebyl jak Indy bez Jonese.Anebo jinak. Budu to tak nosit, aby mi po ránu nepodfukoval rukáv.Otázka zní : Ano či pošuk.Dík za názor.
Liqid Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Pokud ti to bude vyhovovat, tak to tak klidně nos. Jen si dej pozor, abys měl dostatečně dlouhý řemen, nebo pořiď nato.
kuncák7 Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Jsou tve, nos je jak chces ty. Lidi asi budou koukat.
tano Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Ja jsem hodne tolerantni hnup, ale tohle je uz moc. Myslim tim venku na ulici.
5etter Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 A co budeš řídit, jestli se můžu zeptat? Spitfire? Na motorce bych se bál, že je odřu o asfalt, ale to už by mi pak asi bylo jedno...
Marhi Odesláno 25. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Já vím že je to těžký nezvyk, ale jakože mrzne až praští, člověk má na sobě B3 a pořádný rukavice, a pod lem rukávu to nenarveš. Tak tam přesně mi to dává smysl. Na běhání v zimě ten sportestr nosím běžně přes rukáv a nikdo se nepodivoval.Anebo si z toho udělám vlastní renome.
Marhi Odesláno 25. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2016 A co budeš řídit, jestli se můžu zeptat? Spitfire? Na motorce bych se bál, že je odřu o asfalt, ale to už by mi pak asi bylo jedno...Co by? Auto. Do práce relativně kousek, než to začne topit tak jsem tam. No a abych viděl tak mám větrání na plný kule na sklo. Při minus deseti libovka. Jako jet na kole.
5etter Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Já jezdím do práce 4,6km. Na kole mi to trvá 12 minut a hodinky mám pod rukávem, za tu chvilku se na ně nepotřebuju dívat. V zimě mi diesel taky netopí, su rád že trochu vidím přes zamlžený okno a na hodinky nemám ani pomyšlení. Ale když jdu třeba v zimě na běžky nebo na túru, tak si klidně dám hodinky na nato přes bundu. Vyhrnovat rukáv a sundávat rukavice je opruz. Takže ti to schvaluju. Na ostatní lidi bych se vysral.
lucid Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Na běžkách nebo při běhání, to je v poho, ale až je hodíš na rukáv saka v divadle nebo na plese v Opeře, tak dej foto.
raskiscz Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Dej si je cestou do kapsy a až svlékneš bundu, můžeš si je normálně nasadit.
bedabedulka Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Každopádně trošku nevšední, jinak proti tomu ale nejde říct nic.Možná trošku za exota ale jestli na to máš ,,koule" tak vesele do toho
5etter Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Na běžkách nebo při běhání, to je v poho, ale až je hodíš na rukáv saka v divadle nebo na plese v Opeře, tak dej foto. To jedině, že bys byl přijat na místo ředitele firmy FIAT. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dej si je cestou do kapsy a až svlékneš bundu, můžeš si je normálně nasadit. Hlavně bacha při převlíkání, až si budeš sundávat tu bundu, aby ti v šatně nevypadly z kapsy na kachličky.
Marhi Odesláno 25. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Tak dík. Dozvěděl jsem se co jsem chtěl slyšet.Jinak mě obveselily ty fota pánů v sakách. Já uvažoval jen na zimu, a v bundě či kožíšku abych si nemusel vyhrnovat rukavice a mrznout.Mám soudnost a hodinky do společnosti také.Tak pokud se zadaří a fliegry pořídím tak pak dám fota ze zimy.Jak říká klasik, nebuď ovce buď svůj.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.