TomNguyen Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Ročně vyrobí kolem 5 tisíc kusů hodinek, z nichž přibližně pětinu tvoří hodinky s mechanickým strojkemCit. http://ekonomika.idnes.cz/prazdroj-je-na-prodej-heineken-dek-/ekonomika.aspx?c=A160528_213010_ekonomika_fka Těch Quartz modelu mají tolik ?
geometr Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) To já ekonom jsem a vím poměrně jistě, že Tatra jede jako už dlouho ne a ta jejich investice se jim vrátila za méně než rok. U Avie nevím... EDIT: Tak Avii koupil v dubnu, to toho asi moc stihnout nemohl ne ?OK, tak snad pojede i Elton jako už dlouho ne, byl bych rád. Upraveno 30. května 2016 uživatelem geometr
Sacíbagr Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Budou vyrábět pouzdra pro Rolexy, Švýcarsko to sem má blíž než do Číny ...myslíš to jako tak, že se z nich stane lisovna?
Josef01 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 No já myslím, že zvládnou i základní přípravu pouzdra pro hodinky, zbytek si dodělají v švajcu. Taky bude stačit sotva polovina lidí, tak budou náklady mnohem nižší. Nakonec se ukáže, že tam je i propojení na MPM.
Dobie Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Koupil to někdo, kdo koupil Avii a Tatru a mělo by to bejt lepší? To asi ne. Čeho jsem si všiml třeba u Tatry (vojenské) je kabina z Renaultu. Avii jsem už na malé stavbě neviděl ani nepamatuju. Z čeho asi dostanou pouzdro Primky. Ale nejsem ekonom, ani zbrojař. Viděl bych to jako něco, co se dnes děje běžně - prodeje a koupě spoluvlastnických podílů ve firmách - aniž by se na výrobě něco zásadně změnilo.Původní Avie jsou licenční francouzskej náklaďák Saviem ze 60. let.
xjr1 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Myslím, nebo spíš doufám, že by to mohla být změna k lepšímu. Hodinky vyrábět umí, když chtějí, a pokud přijde nový majitel s jasným obchodním modelem, mohlo by to fungovat. Tipnul bych si, že přijdeme o naše oblíbené renovace tak, jak je známe a víc se soustředí na výrobu. Pokud renovace nezruší úplně, tak je aspoň výrazně zdraží..což mě bude mrzet, ale na druhou stranu by to byl pochopitelnej krok.
geometr Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Dobie: Neovídej. Upraveno 30. května 2016 uživatelem geometr
financ Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Myslím, nebo spíš doufám, že by to mohla být změna k lepšímu. Hodinky vyrábět umí, když chtějí, a pokud přijde nový majitel s jasným obchodním modelem, mohlo by to fungovat. Tipnul bych si, že přijdeme o naše oblíbené renovace tak, jak je známe a víc se soustředí na výrobu. Pokud renovace nezruší úplně, tak je aspoň výrazně zdraží..což mě bude mrzet, ale na druhou stranu by to byl pochopitelnej krok.Renovace budou, o zdražení se momentálně neuvažuje. Skončil volný prodej dílů konečným spotřebitelům a nejspíš se omezí dostupnost renovačních "limitek". Větší míra individualizace bude u nových hodinek
Josef01 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Jsem zvědav, zda dodrží svůj stále stejný styl ?Jednoduchý recept, jak postavit skomírající firmu na nohy, je dát do čela schopného manažera, který nekrade, a vyhodit bývalý management, který firmu tuneloval. Bez šikovných spolupracovníků bych nedokázal nic.?
Kryton Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Jsem zvědav, zda dodrží svůj stále stejný styl ?Jednoduchý recept, jak postavit skomírající firmu na nohy, je dát do čela schopného manažera, který nekrade, a vyhodit bývalý management, který firmu tuneloval. Bez šikovných spolupracovníků bych nedokázal nic.?[/size]Zdeněk Bakala, 31.května 2004...
financ Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 http://chrudimskenoviny.cz/kategorie/z-medii/imperium-z-trenyrek-tanku
SvazKmitu Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Já se do světa mech. hodinek dostal teprve před cca rokem a půl. Takže od začátku zatím nevím co si mám o prodeji myslet. Ale tomu typovi co co se snaží vrátit naše(CS) značky na naše území a snaží se to dál dělat pořádně a pokud možno líp, začínám fandit. To pod jakou hlavičkou je známek mu dává i vliv a ten může využít všemožně. Jsem zvědav co se večer dočtu v tom článku z chrudimek.. )
AndyAaron Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Ja taky verim, ze to bude lepsi. Z toho mala co jsem o Strnadovi cetl mi pripada jako schopny clovek a podpora a udrzeni ceskych znacek v ceskych rukach je mi sympaticka. Co doufam, ze vymeni, tak je designer. Spousta navrhu a limitek, co se delaly tady na foru jsou lepsi, nez to, co slo z manufaktury. Treba Orlik Tobruk je celkem povedenej, nez se otoci a clovek vidi to otresne a lacine zpracovane logo na dynku. S timhle si mohli vic vyhrat.Podobne hodinky Karel IV. Kurnik takova vyznamna osobnost nasich dejin a vypada to jak hodinky z Mickey Mousem. To tam fakt museli cpat jeho obrazek na cifr? Vzdyt to mohly byt elegantni luxusni hodinky. Takhle to je jak parodie.Takze vazne doufam, ze to bude od ted lepsi
Mischa80 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Renovace budou, o zdražení se momentálně neuvažuje. Skončil volný prodej dílů konečným spotřebitelům a nejspíš se omezí dostupnost renovačních "limitek". Větší míra individualizace bude u nových hodinek Vždyť to říkám - pojede se stejným směrem. Pro nás chronomagory žádná změna k lepšímu. Budou se produkovat solitéry ještě s větší mírou individualizace (to ještě jde???) a ceny se budou šponovat nahoru. No můj názor je, že tenhle Prokopův/Helikarův koncept se před pár lety vyčerpal (malý český rybník se nasytil), ale nechť, ať to kluci zkusí
Fajkus Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Uvidíme, třeba do toho moc klábosit nebudou. Jedno je jisté, za takovou botu, jakou byla krabička s lunetami, budou v budoucnu padat hlavy. A možná i za menší prohřešky. Znám ty lidi a jejich počiny docela dobře
financ Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Tos nepochopil. U nových hodinek bude možná větší míra individualizace než u renovaci.Edit, reakce na Mischa80 Ten kdo muže za krabičku s lunetama v Eltonu už neni Upraveno 30. května 2016 uživatelem financ
Rodkopf Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Myslíte, že na fóru věnovaném nákladním autům ted živě spekulují nad tím, jestli se zase budou vyrábět Avie, aby si nemuseli renovovat ty staré šroty ? Každopádně je to jedno, na podobných bláznech nikomu nezáleží :-) LOL a nadávají na Polské díly!
Mischa80 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 No jsem zvědav, jestli - pokud budou padat hlavy - pak ty nové a lepší v NMnM také najdou a patřičně zaplatí.
Mischa80 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Tos nepochopil. U nových hodinek bude možná větší míra individualizace než u renovaci.Edit, reakce na Mischa80 Ten kdo muže za krabičku s lunetama v Eltonu už neni Tak u nových hodinek byla individualizace snad vždycky téměř neomezená (tedy limitovaná tím, co dokáže Elton vyprodukovat)...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se