Přejít na obsah

Padělky - kvalita začíná být nebezpečná

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Mano1990 napsal:

Nepochopím, že si tohle někdo koupí a ví o co jde a ještě to nosí hrdě s radostí...fake hodinky = fake lidi....

Takovejch lidí je,to by jsi se divil.Učím na fakultě s jedním kolegou,taktéž docentem a plat na to má aby si koupil originál,ale nosí dva fejky a ještě se mi tím chlubí.Jaký jsem to blbec,že mám origo kousky za tolik prachů,místo abych si koupil taky levé a raději jezdil v novém voze jako On.Ale těmto lidem to nevysvětlíš.Říkal jsem mu,že podporuje černý trh a tu máčku kolem,tak se Ti vysměje.Dal bych mu nejraději přes hubu.Ale za to mi to nestoji.Třeba jednou prozře.Teď bude mít 50,tak jsem vybral prachy a koupil jsem mu sportovní Certiny po kterých pořád pokukuje na netu.Sice to jsou obyčejné watche,ale snad se chytne za čumák,až bude mít na ruce kvalitní kousek a přeskočí v hlavě výhybka😊

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
V 2. 6. 2016 v 10:01, Josef01 napsal:

Zajímavý bude, až budou fejky takové kvality, že to poznají jenom chemici při rozboru materiálu :)

No já bych řekl,  že už jsou. Kolega si koupil feky Patky a AP Royal Oak z Bazošu a jsou fakt úžasné k nerozeznání od originálů.  BTW další můj kolega je letecký RC modelář a říkal,  že si koupil čínsky motorek do letadla, který stál 400 Kč a byl mnohokrát kvalitnější než ten samý český za 2000 Kč. Takže tak je to i s autama a pomalu se vším. Dělám ve firmě a vyrábíme určitý výrobek ( nechci to tady ventilovat jaký) a stydíme se, že v Číně ho udělají kvalitnější a vzhledově lepší než my.....Tož asi tak.

Odkaz ke komentáři

V 18. 8. 2024 v 15:11, seikó napsal:

Na Aliexpressu se prodavaji tyto Orienty Multi-Year Calendar ze 70. let (stejne tak napr. SK Crystal). Vse fungl nove. Jedna se podle vas o fake? Diky za nazor.

IMG_5921.jpeg

IMG_5915.jpeg

IMG_5914.jpeg

Kdysi dávno měl tyto hodinky spolužák, jen sklíčko mělo fasety. Od té doby jsem podobné sklíčko nikdy neviděl....

Odkaz ke komentáři

V 18. 8. 2024 v 15:11, seikó napsal:

Na Aliexpressu se prodavaji tyto Orienty Multi-Year Calendar ze 70. let (stejne tak napr. SK Crystal). Vse fungl nove. Jedna se podle vas o fake? Diky za nazor.

vypadají v pohodě, i ten tah vypadá jako původní.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...