Filip.J Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Cocktail diving následovaný stair divingem - na to aby měk člověk géčka. Na kůži.
matejCZ Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Teda nevim co ten nato udela ve vode, ale dokup k Tudorum tah a je to jasna volba na hodinky do nepohody. Mam je taky a spolu s bondovkama jsou to definitivni, teda nez se nasetri na R LV...
Radek124 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 A co "Kubátův syndrom", podle sedláka Kubáta z geniální Werichovy pohádky O lakomé Barce? ...To si takhle jeden coby hloubkoměr uvědoměle přibalí Suunto - a pak místo aby si s nima užil slunce v duši a pohodu při cachtání u vody, sžírá ho mrazivá představa hotelové krysy (nebudu jmenovat), co právě "našla" jeho večerní gentlemánské Rolby/Čutorky/Paneráje...
Návštěvník Mitak Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 To asi mám ten syndrom :-) A protože se mi nechce na dovolené zabývat hodinkama, tak se stávám na týden OWG, i když normálně střídám denně. Ale jsou i dovolené, kde mi to nevadí, když si pronajmu celý dům. Tehdy se cítím bezpečněji.
petr_cha Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Teda nevim co ten nato udela ve vode, ale dokup k Tudorum tah a je to jasna volba na hodinky do nepohody. Mam je taky a spolu s bondovkama jsou to definitivni, teda nez se nasetri na R LV...Prej je ve vode super a rychle schne :-) https://www.hodinkee.com/articles/diving-with-the-tudor-black-bay--blue--in-st--maarten
wizard-ov Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Já jsem ho v moři měl a normálka - nevybuchnul, nerozpadl se, neshořel ;o) jestli schne rychleji, to nevím - klasický NATO jsem neměl po ruce.
Jörg8X Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Tak citlivky, kterým vadí u moře mokré nato, si můžou přibalit druhý kousek a měnit to
Návštěvník Mitak Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 (upraveno) Řeším stejný problém: Monstra + jedny následující do cestovního pouzdra. Poraďte, slibuju, že se podřídím hlasování :-) EDIT: Z horní trojice by do vody mohly jen Tudory, kdybych si vzal nějaký hadr nebo Seiko gumu navíc. K PAMům a GG mám jen kožky. Upraveno 20. června 2016 uživatelem Mitak
McStinger Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Ako tak pozerám, všetci to máme inak. Ja si na dovolenku zoberiem jedny hociaké hodinky a radšej riešim, že aké priveziem z dovolenky
Návštěvník YPO Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 je dobře klucí, že víte co si máte ráno voblíknout ..... nebo dělá hromádky panímáma ? já se pobliju .... neska určitě
kuncák7 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Mitak - monstra a tudory. Jinak bych vzal vsechny, je skoda je nechavat doma.
sqad Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Řeším stejný problém: Monstra + jedny následující do cestovního pouzdra. Poraďte, slibuju, že se podřídím hlasování :-) EDIT: Z horní trojice by do vody mohly jen Tudory, kdybych si vzal nějaký hadr nebo Seiko gumu navíc. K PAMům a GG mám jen kožky. image.jpegMonstra do vody, Pamy na vecer. Ja bych v tom mel jasno:-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Mitak Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 je dobře klucí, že víte co si máte ráno voblíknout ..... nebo dělá hromádky panímáma ? já se pobliju .... neska určitěObleču se podle toho, jaké budu mít hodinky, né vole ?!
tano Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Tudor na gume, nebo na kuzi na vecer.
Návštěvník YPO Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 tagže nafukovací krokodýl a ploutve ... já se nedivím, že sme prohráli všechny války a sme v eu
wizard-ov Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Vezmi ty Tudory na hadru a nemusíš připlácet za váhu zavazadla s Monstrama ;o)
Bukoowsky Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Na dovolenou zásadně outdoorovky, jediný průser nastává, pokud jsou nové Sebevíc obrněné, dokud nedostanou nějakou šupu o kámen, rantl dvěří a nechytnou první šlic, chodím s rukou pevně u těla, abych náhodou o něco nemáchl...nedaří se mi toho zlozvyku zbavit
Honza.manta Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Já si vždycky na dovolenou beru sestavu svých nejoblíbenějších a kašlu na všechno - dovolenou si prostě chci užít. A plavat s Orlíky v moři a potápět se s nimi je prostě to ono a nic dalšího neřeším ...
alesvagner Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 (upraveno) Taky jsem resil, jestli vzit drazsi nebo levnejsi hodinky, ale rozhodl jsem se neresit a vzit svoje Nr.1. Dal jsem je na gumu a uzivam si je od rana do vecera, ve vode pri plavani nebo na vyletech, denne ve slane vode a na slunicku. Bavi me to a hodinky to prezijou, jsou na to delany. Kdybych je nechal doma, jsem na tom stejne jako vsichni, co si koupi obrovskyho offroada a pak s nim jezdi na nakupy a na kafe. :-)Na stridani tu mam Nato, ale ani moc nestridam, libi se mi, ze vecer v restauraci vypadaj stejne jako odpoledne ve vode.Fotka z prvniho koupani s hodinkama na predchozim vylete. Upraveno 21. června 2016 uživatelem alesvagner
Dee Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Mimochodem, na čem nejradši nosíte hodinky do vody? Guma? Nato? Kov?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se