martinek27 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Jojo, cestovní pojištění mám jak u karty, tak ještě zvlášť, jelikož mám celoroční vízum do Ruska a tam musí být pojištění extra.
martinek27 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Hodinky, sperky, elektronika apod. zasadne do prirucniho. Do podpalubi to dava jen dobrodruh Jelikož nejradši lítám jen s taškou na laptop. Jinak hodinky vždy spodem... Aspoň doposud.
Frostie Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Jelikož nejradši lítám jen s taškou na laptop. Jinak hodinky vždy spodem... Aspoň doposud. tak odposud už ne...
Radek124 Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 (upraveno) Od doby co mi z odbaveného kufru v tranzitu svého času letištní krysy vykradly i blbou čokoládu(!) už bych jim nesvěřil nic hodnotnějšího než rezervní boty, zaprděné hadry a postradatelné nabíječky k elektronice A po tom co za sodu teď dostaly Suunta a Solárka u vody, na segwayi a u báru jsem celkem rád, že si své "tikající poklady" půjdu vyzvednout až pozítří... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. července 2016 uživatelem Radek124
nickolas Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Odesláno 2. července 2016 (upraveno) Strach je zbytecny Upraveno 2. července 2016 uživatelem nickolas
neumann Odesláno 9. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Prikladam par romantickych a znovu dekuji vazenym kolegum za doporuceni vzit si hodinku s sebou stoji to za to ) Sent from my iPhone using Tapatalk
patprom Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Neumim si predstavit, ze bych si hodinek neuzil jak se slusi a patri. Takze tentokrat Pamy na gume a hura do more!
Ronin13 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 (upraveno) Jak tady již někdo konstatoval o hodinky se bojím prvních pár měsíců, časem se stejně trošku oťukají a člověka to nějak přestane trápit. Dříve jsem měl jen jedny hodinky - Tissot prs 516 a ty se mnou jezdliy jak na dovolenou tak i do divadla. Nedávno jsem si poříil Tudor BB a chystám se je taky tahat všude (mimo toho divadla kde si raději beru zlaté vintage seamastery). K vodě se mi nejvíc osvědčil tah, Nato schne déle a gumu jsem ještě nezkoušel (možná bych měl, líbil by se mi na BB klasický tropic). Upraveno 11. července 2016 uživatelem Ronin13
Sundance Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Dneska jsem ulovil na instagramu zajímavý PAMy, o který se někdo dostatečně nebál na dovolený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
USER47 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Nebojím. Protože nenosím hodinky, jejichž ztráta či poškození by pro mě finančně znamenaly citelnej problém.Z tohohle důvodu bych nikdy nechtěl nosit hodinky, ve kterejch bych měl výraznou část úspor, protože by pak přestaly sloužit k tomu, co od hodinek čekám.
Beet Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Já jsem asi po měsíci od koupě škrábl na půdě svá Monstra, takže už nemusím řešit, co vzít na dovolenou. Navíc oranžády jsou na léto ideální.
neumann Odesláno 13. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Dneska jsem ulovil na instagramu zajímavý PAMy, o který se někdo dostatečně nebál na dovolený PAMrusty.jpgNic co by neslo rozlestit Sent from my iPhone using Tapatalk
Exiztence Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Dneska jsem ulovil na instagramu zajímavý PAMy, o který se někdo dostatečně nebál na dovolený PAMrusty.jpgAle tak to jsou bronzovky u kterých byl uměle akcelerován proces patiny.
LovecK Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Neřeším... Je to stejný jak koupit si novy auto a nejezdit s nim ze strachu, ze ho nekde střelím... Navic ma pak clovek treba peknou pamatku, ze jo?!
semi001 Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 taky neřeším, předminulý rok, jsem byl s rolbama a min PO... PO se mi podařili odřít o bazén..
sibirnaya Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Neřeším... Je to stejný jak koupit si novy auto a nejezdit s nim ze strachu, ze ho nekde střelím... Navic ma pak clovek treba peknou pamatku, ze jo?! Mluvite mi z duse, pane kolego
Potkan Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Ale tak to jsou bronzovky u kterých byl uměle akcelerován proces patiny. Blbost, akorat se mu trochu vic poti zapesti..
TomcatCZ Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 V cem vozite nadobicko na vymenu remenu a remeny/tahy, kdyz jedete na dovolenou?
LovecK Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Odesláno 16. července 2016 V cem vozite nadobicko na vymenu remenu a remeny/tahy, kdyz jedete na dovolenou?V kufru...
odjinud Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Na dovolenou zasadne fejky, treba rolex v quartzu :-)-----A ted vazne - ja bral na posledni 2 dovolene k mori g-schocky, ale pak me to mrzelo, chdoit jen v nich. Navic se v nic strasna pari ruka. Takze ted beru seiko skx, asi jediny hodinky, na ktery se vydrzim koukat 10 dni. Vydrzi dost, ale prece jen si je trochu chranim, hlavne hardlex sklicko vs. pisek na plazi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se