Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně tak, k dispozici je opravdu původní matrice, tudíž to bude vypadat nádherně původně a přitom originálně. Myslím, že se nám budou hodinky vážně moc líbit a vše již bych nechal na chlapcích z Eltonu. Možná nás i příjemně překvapí (něčím), co jsme ještě neprobírali nebo nedobrali :thumbsup_anim: Vážně jsem měl možnost porovnávat a stojí to za to. Taky se už nemůžu dočkat, až budu všem vysvětlovat, že to na mé ruce jsou opravdu ty pravé primky a že jsem je rozhodě nezdědil po dědovi a že vážně nestojí 5.000,- Kč. Ale myslím si, že dnes už dost lidí ví, že prim je tu i dál a že se i u nás vyrábí hodinky, které vážně stojí za to.

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já bych byl osobně pro plné dýnko, je to jistější. Zdobení strojku je totiž výmysl vepřových hlav, aby machrovaly. Machovat však může jen ten co na to má, třeba jako ta vepřová hlava

Odesláno
Já bych byl osobně pro plné dýnko, je to jistější. Zdobení strojku je totiž výmysl vepřových hlav, aby machrovaly. Machovat však může jen ten co na to má, třeba jako ta vepřová hlava

Naštěstí už o tom rozhodujeme jen my, kteří jsme uvedeni v seznamu, vítáme samozřejmě jakékoli další nápady, ale co se týče průhledu, panuje u nás vše obecná shoda. Takže trochu výstřel do tmy...naštěstí bez zásahu :gun_bandana:

Odesláno
Naštěstí už o tom rozhodujeme jen my, kteří jsme uvedeni v seznamu, vítáme samozřejmě jakékoli další nápady, ale co se týče průhledu, panuje u nás vše obecná shoda. Takže trochu výstřel do tmy...naštěstí bez zásahu :gun_bandana:

nemám důvod oponovat jen jsem vyjádřil svůj názor, toť vše. Držím palce ať to dopadne ke spokojenosti všech

Odesláno

doplněk:

nebudete přeci následovat ony vepřové hlavy. Zůstanete jistě opravdovými patrioty a necháte si stroj i s tím množstvím škrábanců od těch komoušskejch hodinřů. To je totiž ten pravý Genius Loci onoho.....

Odesláno
doplněk:

nebudete přeci následovat ony vepřové hlavy. Zůstanete jistě opravdovými patrioty a necháte si stroj i s tím množstvím škrábanců od těch komoušskejch hodinřů. To je totiž ten pravý Genius Loci onoho.....

A Kefalín, čo si predstavujete pod takým rčením duch miesta kedže hovoríte o hodinkách? Esi voni nejsou suterén, když používaj tyhlety cizí termity.

A tak nějak nerozumím spojení kritiky ideového přesvědčení a hodnocení dovednosti hodináře.

Primek jsem otevřel mnoho a škrábance v nich vždycky zanechalo akorát prase nevybavené správným nářadím. To že nemusím současnou produkci a zminulé jen několik kousků neznamená, že v tomhle vlákně budu šlapat někomu po hračkách jako velkej pepíček.

Odesláno (upraveno)
Soudě i podle jeho ostatních příspěvků si Mars dal včera pár tajtrdlíků navíc... :D :D :D To znám.

Kdybys v tu chvíli viděl takový kozy jako on (nosily mu ty tajtrdlíky), taky bys psal z cesty. A já taky.

A pak nám někdo bude vyprávět, že "nahoře bez" nepodporuje konzumaci. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem mechano
Odesláno
Kdybys v tu chvíli viděl takový kozy jako on (nosily mu ty tajtrdlíky), taky bys psal z cesty. A já taky.

A pak nám někdo bude vyprávět, že "nahoře bez" nepodporuje konzumaci. :thumbsup_anim:

??? :guiltysmiley:

Návštěvník YPO
Odesláno
Nemělo by tohle vlákno bejt náhodou o nový edici Diplomatů?!? :whistling:

:D :D :D ..... vždyť je to jenom 35 stránek o jednom future modelu ... He He ..... Jecko dokázal shrnout celou historii firmy do jednoho příspěvku a to je :cool02:

• po 2 týdnech...
Odesláno

nahoře bez je to samé jako nahoře huj a dole fuj.... nebo tak to nějak říkala moje ruskočeská babička ......

Odesláno (upraveno)
Jakpak asi probíhá výroba...... :smoke: Nebyl někdo poslední dobou v NM a nezahlédl náhodou nějaké fragmenty? :cool02:

Taky by mě taky zajímalo, jak práce na hodinkách pokročila, ale obávám se, že nějaký fota asi neprosáknou :crying_anim:

Upraveno uživatelem mmmara
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...