Ondraj Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Frantíku - jak chceš zařídit nákup na firmu a dát to do nákladů? Poraď mi, prosím. Sakra Cigi to už je špatné, když i tebe zajímá, jak uspořit na hodinkách tvého srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Frantíku - jak chceš zařídit nákup na firmu a dát to do nákladů? Poraď mi, prosím. Řešíme to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Já jsem přeci kolenovrt lakomý !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Frantíku - jak chceš zařídit nákup na firmu a dát to do nákladů? Poraď mi, prosím. Samolepka s logem firmy a nákup jako propagační předmět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Co jo? Střílíš si z nás, nebo ne ? A co ta vzdálenost řemenu od pouzdra - hele hciq ...! ? ! ? jo, jako že je větší to orámování kolem datumu. Ale už nevím, jestli jsem trochu omylem nezvětšil i to číslo. Vzdélenost řemenu je Primácká, já jen šahal do ciferníku. Na můj vkus to byl furt velkej bordel. Chce to pořádnou vizošku. To pouzdro možná dostane na prdel tím hrncem pro uložení safíru. Na těch pavoukách je to trochu vidět. Třeba taky ne, no a to já už neposoudím. Teoretickej problém je totiž, ze ty čáry nepůjdou do konce a nebudou vázat na ty bazmeky na lunetě, tak jak to je na těch původních, kde je pidi uložení pro to plastový sklíčko. Místo toho tam bude bordel z refrakce toho safíru vod těsnění, uložení a ciferníku a ostatního bordelu. U pavouků to nevadí, ale tady nevím nevím. Vyklenutí ciferníku by mělo bejt co nejvíc stejný jako u originálu. Ale jak jsem napsal, jsou to jen moje chabé spekulace. Reál a nebo vizualizace ukáže víc. Proto by asi taky na tom skle neměla bejt ta antireflexní vrstva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Ta návaznost na indexy lunety bude potíž , zejména na 6 a 12, protože tam je to linka na linku, ale jsou zase plastický, tak se nebudou ohybat. Takže super, když to nelže! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Samolepka s logem firmy a nákup jako propagační předmět? Treba tak nejak. Mozna je to ubohé, ale splní to muj limit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Spíš riskantní, než ubohé - něco rafinovanějšího bys neměl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Spíš riskantní, než ubohé - něco rafinovanějšího bys neměl? Delam v reklame, tak treba reklamni predmet nebo prezentacni dárek Uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Spíš riskantní, než ubohé - něco rafinovanějšího bys neměl? Do kolika Kč je reklamní předmět daňově uznatelný? 500Kč? Třeba nám to Prim rozepíše do 100 hodinek, tu cenu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Do kolika Kč je reklamní předmět daňově uznatelný? 500Kč? Třeba nám to Prim rozepíše do 100 hodinek, tu cenu :D Myslím, že tu fakturu při kontrole DPH na 100% vyřadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Jo, o tom jsem přemýšlel, je to 500 bez dph, takže 85 starejch mosaznejch diplomatů s logem firmy pro moje zaměstnance za věrnost - zásoba na léta, to by mohli spolknout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Do kolika Kč je reklamní předmět daňově uznatelný? 500Kč? Třeba nám to Prim rozepíše do 100 hodinek, tu cenu :D Na fakturu a rozepsat jako sodovky pro horké dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 (upraveno) Tak připojuji dva obrázky toho, co jsem včera slíbil: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ve vizualizaci je již zakomponována korunka z modelu Pavouk, která se dle diskuze hodí k hodinkám více. Jinak se musím přiznat, že i mě se více líbí textu prázdné řešení od hciq! Měl jsem bůh ví proč za to, že tam ty nápisy všichni chtějí.... Dokonce si myslím, že by to vypadalo stejně dobře i s bílým datovým věncem. Upraveno 1. února 2008 uživatelem PRIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Kruci, prime, tak vizualizujte a prdněte sem všechny varianty, prosím! Já za sebe musím přiznat, že mi úplně uteklo, jak ty nápisy vychylují osu pravé části s datumkou ke středu. Když tam nebudou, lze posunout i logo prim doleva. S bílou datumkou si to taky umím představit, ale vizualizace odhalí vše. Hciq prostě odvedl dobrou práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Me se to takto libi asi zatim nejvice ze vsech navrhu. Napisy, poloindexy, datumka v barve ciferniku. Velmi dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Řešení od hciq mi přijde elegantnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Řešení od hciq mi přijde elegantnější. Mně také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 (upraveno) ve vizualizaci je již zakomponována korunka z modelu Pavouk, která se dle diskuze hodí k hodinkám více. Podle které diskuze? Tato se originálu nepřibližuje ani zdaleka. Je příliš úzká a má malý poloměr. Chápu, že z hlediska kalkulace je výhodnější použít připravený kus. Stojí to za to? Diskutujeme nad nápisy a datumkou, přičemž korunka je pro celkový dojem ještě důležitější. Přikládám foto nikoliv originálu, ale remake. Ten vystihuje vzájemné proporce pouzdra a korunky lépe. Mám z toho lepší pocit. Nebojme se velké koruky. Fortisky například mají, ve srovnání s Omegami, korunky přímo monstrózní. Umělecký dojem to nekazí, vyplývá z vzájemného poměru hmoty. Pokud budou na Diplomatech 40 oproti originálu masivnější prvky pouzdra, mohutné sklo, dominantní ručky, pak malikná korunka pokazí výsledek. (Zatím použití jiné než z Pavouků kazí kalkulaci, chápu:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2008 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 (upraveno) Kalkulaci rozhodně vynech, yede, prim má vyrobeny dvě korunky, zkouška ukázala, že k pavouku je ta větší moc masívní, ale definitivní rozhodnutí může padnout až bude vyrobený pozdro - diplomat bude masivnější, než pavouk, takže uvidíme ve 3D. Mě se zdá ta pavoukovská uměřená vzhledem k automatu a velikosti prstů, a zrovna korunka je přesně ten případ, kdy nemůžeš jít x1,15 - fakt bych z toho nedělal letecký fortisky. Ale jak říkám, korunky jsem viděl dvě a obě můžou pasovat. Každopádně tahle mi přijde lepší, než ta předešlá, a i než ta hciq. Upraveno 1. února 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se