Přejít na obsah

DIPLOMAT 40 v nerezu

Doporučené příspěvky

Frantíku - jak chceš zařídit nákup na firmu a dát to do nákladů? Poraď mi, prosím.

Sakra Cigi to už je špatné, když i tebe zajímá, jak uspořit na hodinkách tvého srdce. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Co jo? Střílíš si z nás, nebo ne ? :D A co ta vzdálenost řemenu od pouzdra - hele hciq ...! ? ! ?

jo, jako že je větší to orámování kolem datumu. Ale už nevím, jestli jsem trochu omylem nezvětšil i to číslo. Vzdélenost řemenu je Primácká, já jen šahal do ciferníku. Na můj vkus to byl furt velkej bordel. Chce to pořádnou vizošku. To pouzdro možná dostane na prdel tím hrncem pro uložení safíru. Na těch pavoukách je to trochu vidět. Třeba taky ne, no a to já už neposoudím. Teoretickej problém je totiž, ze ty čáry nepůjdou do konce a nebudou vázat na ty bazmeky na lunetě, tak jak to je na těch původních, kde je pidi uložení pro to plastový sklíčko. Místo toho tam bude bordel z refrakce toho safíru vod těsnění, uložení a ciferníku a ostatního bordelu. U pavouků to nevadí, ale tady nevím nevím. Vyklenutí ciferníku by mělo bejt co nejvíc stejný jako u originálu. Ale jak jsem napsal, jsou to jen moje chabé spekulace. Reál a nebo vizualizace ukáže víc. Proto by asi taky na tom skle neměla bejt ta antireflexní vrstva. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak připojuji dva obrázky toho, co jsem včera slíbil:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

ve vizualizaci je již zakomponována korunka z modelu Pavouk, která se dle diskuze hodí k hodinkám více.

Jinak se musím přiznat, že i mě se více líbí textu prázdné řešení od hciq! Měl jsem bůh ví proč za to, že tam ty nápisy všichni chtějí....

Dokonce si myslím, že by to vypadalo stejně dobře i s bílým datovým věncem.

Upraveno uživatelem PRIM
Odkaz ke komentáři

Kruci, prime, tak vizualizujte a prdněte sem všechny varianty, prosím!

Já za sebe musím přiznat, že mi úplně uteklo, jak ty nápisy vychylují osu pravé části s datumkou ke středu. Když tam nebudou, lze posunout i logo prim doleva. S bílou datumkou si to taky umím představit, ale vizualizace odhalí vše. Hciq prostě odvedl dobrou práci!

Odkaz ke komentáři

ve vizualizaci je již zakomponována korunka z modelu Pavouk, která se dle diskuze hodí k hodinkám více.

Podle které diskuze? Tato se originálu nepřibližuje ani zdaleka. Je příliš úzká a má malý poloměr. Chápu, že z hlediska kalkulace je výhodnější použít připravený kus. Stojí to za to? Diskutujeme nad nápisy a datumkou, přičemž korunka je pro celkový dojem ještě důležitější. Přikládám foto nikoliv originálu, ale remake. Ten vystihuje vzájemné proporce pouzdra a korunky lépe. Mám z toho lepší pocit. Nebojme se velké koruky. Fortisky například mají, ve srovnání s Omegami, korunky přímo monstrózní. Umělecký dojem to nekazí, vyplývá z vzájemného poměru hmoty.

Pokud budou na Diplomatech 40 oproti originálu masivnější prvky pouzdra, mohutné sklo, dominantní ručky, pak malikná korunka pokazí výsledek. (Zatím použití jiné než z Pavouků kazí kalkulaci, chápu:))

Upraveno uživatelem yed69
Odkaz ke komentáři

Kalkulaci rozhodně vynech, yede, prim má vyrobeny dvě korunky, zkouška ukázala, že k pavouku je ta větší moc masívní, ale definitivní rozhodnutí může padnout až bude vyrobený pozdro - diplomat bude masivnější, než pavouk, takže uvidíme ve 3D. Mě se zdá ta pavoukovská uměřená vzhledem k automatu a velikosti prstů, a zrovna korunka je přesně ten případ, kdy nemůžeš jít x1,15 - fakt bych z toho nedělal letecký fortisky. Ale jak říkám, korunky jsem viděl dvě a obě můžou pasovat.

Každopádně tahle mi přijde lepší, než ta předešlá, a i než ta hciq.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...