leonid Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 nemůžu si pomoct, nechtěl jsem už reagovat, dokud nebudou, ale zase jsi mě rozesmál. Snad nebudeš mít pravdu. Protože jinak Přijel bych taky, ale koncem roku míváme ve firmě dost napilno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mars65 Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) hale frajeři já to pouzdro na ty velký "dyplomaty" chci taky vidět. Také i ten výsledek a nemluvím o tom ciferníku. Ale co třeba nějaké komplikace, asi domestikovanej ještěr se ne-chtěl stáhnout z kůže. To je fajn "ne" bude to vypálený na vnitřní straně? Upraveno 21. května 2008 uživatelem mars65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 22. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 žeby utrejch netušil budoucí vlastnictví plastických indexů finálně uprvených jistým diamantovým nástrojem do finální podoby. Jo a s tím safírovocylindrickým sklíčkem co to má Typografe společného? Myslím, že plast má úplě jinej lom paprsku než to co tam bude No právě, řekl bych, že u safíru to všechno nějak víc vynikne díky jinému tvaru a tlolušťce sklíčka. No uvidíme, už se nám to blíží...... jsem na to strašně zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 :D Mars bude mít tentokrát asi recht - že voni se ti ještěří svlíkaj z kůže někdy jindy, než na jaře ? Přírodě neporučíš, alspoň budou čerstvý...... V klídku si počkáme, beztak mám kocovinu a na další mejdan nemám náladu. V poslední době jsem postřehl zesílený zájem chronomagiků o lomy a odrazy světla, vím, že jsme fajnšmekři, ale přesto - na všech mejch hodinkách se ty odrazy porád mění, každou chvilku jiný, neposedí - takže kde je kruci ten rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 V klídku si počkáme, beztak mám kocovinu a na další mejdan nemám náladu. Na kocovinu je dobrej Dr. Nešpor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 :D Mars bude mít tentokrát asi recht - že voni se ti ještěří svlíkaj z kůže někdy jindy, než na jaře ? Přírodě neporučíš, alspoň budou čerstvý...... V klídku si počkáme, beztak mám kocovinu a na další mejdan nemám náladu. V poslední době jsem postřehl zesílený zájem chronomagiků o lomy a odrazy světla, vím, že jsme fajnšmekři, ale přesto - na všech mejch hodinkách se ty odrazy porád mění, každou chvilku jiný, neposedí - takže kde je kruci ten rozdíl? A máš to sklo na hodinkách např. 4mm tlustý, ono je to trochu rozdíl. A nejde ani odrazy, ale o efekty lomu světla přes toto sklo na ciferník a ještě k tomu sendvičový. Možná by ses mohl na nějaké PAm podívat blíže a nedivil by ses pak tolik. Jenže mám takový dojem, že ty hlavně chceš. Jinak sorry za plevelení tohoto vlákna, ale ty jsi strhl kormidlo jiným směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 :D Mars bude mít tentokrát asi recht - že voni se ti ještěří svlíkaj z kůže někdy jindy, než na jaře ? Přírodě neporučíš, alspoň budou čerstvý...... V klídku si počkáme, beztak mám kocovinu a na další mejdan nemám náladu. V poslední době jsem postřehl zesílený zájem chronomagiků o lomy a odrazy světla, vím, že jsme fajnšmekři, ale přesto - na všech mejch hodinkách se ty odrazy porád mění, každou chvilku jiný, neposedí - takže kde je kruci ten rozdíl? To není pravda , mám doma hada a ten se svléká cca 3x až 4x do roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Na kocovinu je dobrej Dr. Nešpor Tenhle odkaz je jeden z nejlepších,který jsem dneska rozklikl...opravdu paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 (upraveno) Prim má náhodou DALEKO krááásnější efekty lomu světla přes sklíčko, než PAM, to tvrdím já !! :D Lžička do skla zatavená, zdá se býti efektně nalomená. Já se svlíkám každej večer, i když tedy né z kůže, ale i tak, do týhle diskuze se to hodí, a dík za ten odkaz na dr. Nešpora . Upraveno 22. května 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Prim má náhodou DALEKO krááásnější efekty lomu světla přes sklíčko, než PAM, to tvrdím já !! O tom by mě ani nenapadlo nějak pochybovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 :D Tak tak Ondraji....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 V praxi to znamená, že v úterý 27.5. začnu s distribucí hodinek jejich majitelům. Tak jakpak to vypadá? Už se nemůžu dočkat, až se zde objeví první nafocené kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 Taky jsem zvědavý na výsledek. Jinak v roce 2014 je také úterý 27.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 Taky jsem zvědavý na výsledek. Jinak v roce 2014 je také úterý 27.5. a pak jeste po jedenacti letech zase. Bdw. taky jsem zvedavy a toto vlakno bedlive sleduju, porad nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 a pak jeste po jedenacti letech zase. Bdw. taky jsem zvedavy a toto vlakno bedlive sleduju, porad nic. Také pečlivě sleduji a doufám a přesto, že takováto investice je pro mě jen obtížně pochopitelná přeju všem zůčastněným aby hodinky nejen brzy dorazily, ale hlavně aby splnily všechna očekávání. Co mě však skutečně překvapuje je přístup dodavatele, v řadě vláken čtu o zpožděních i předchozích dodvávek, neplánovaných změnách ... a to by se při takto individuálním přístupu stát podle mě nemělo. Ale jak jsem již několikrát psal - obchodní stratedii společnosti Prim nerozumím a přesto, že přeji úspěch tak se obávám, že takto není možný protože dříve nebo později odradí i největší nadšence. Omlouvám se za OT a nechci vyvolávat žádné polemiky. Opravdu jen upřímně přeju budoucím majitelům to co jsem napsal na začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 obchodní stratedii společnosti Prim nerozumím a přesto, že přeji úspěch tak se obávám, že takto není možný protože dříve nebo později Ja sice taky ne, ale uvidime, myslim ze dulezity je vysledek, pokud je clovek ochoten dat takovou castku, jeden nebo dva dny uz pro nej asi nehraje roli. Nejsem fanda teto znacky, ale jsem fanda hodinek a verim, ze Ti kdo cekaji jeste netrrpeliveji budou spokojeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 Taky jsem zvedavej na vysledek, az tu nekdo predvede fotodokumentaci, napriklad i ze slavnostniho predani (pokud k nemu nekdy v blizke budoucnosti nahodou dojde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 Hodinky, jaké svět neviděl. Nebo to byla jitrnice a patří to do jiné pohádky? Zkusil bych ten obušek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 Na Rolls-Royce se také dlouho čeká To jen Dacia je stock item Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 (upraveno) Aj na Favorita se kdysi čekalo Mezi pořadníkem na nedostatkové zboží a nedodržením dodacích podmínek je nepatrný rozdíl. Upraveno 28. května 2008 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se