Přejít na obsah

DIPLOMAT 40 v nerezu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník tolja
Na prvni pohled jsou velmi pekne, az bude nekdo delat vetsi fotky, hodte je nekdo vc. detailu ve vetsim rozliseni do galerie. Dik.

Gratuluji vsem stastnym majitelum!

Ježkovy voči, už sem myslel, že to sou hodinky, co svět neviděl :D , to byl thriller, ale dočkal jsem se, díky. Teď ještě detail na ruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... libi se mi ty skeletonove rucicky...

Vidím je díky Kamilovi. Hurááá :)

Ale jsou to skutečně skeleton ručky? Přijde mi to spíše jako černá výplň...

Pozlacený kalibr v nerez hodinkách na mě působí divně, ale jinak jsou moc povedené. Tak ať dobře slouží, Frantíku.

Odkaz ke komentáři

Ta velikost bude OK, ono to zkresluje - Frantík má ruku jak medvěd Zodiak. Jinak se připojuju k Babaquovi - z větve jsem nespadl, obzvlášť se mi nelíbí nápisy jako takové, jejich font a to, jak jsou přilepený na tu čárku. Ten rámeček na datumovku se mi taky nezdá, a mezera mezi pouzdrem a řemenem je obrovská, bál bych se, že se mě tam budou zachycovat nudle a jinej bordel. No, třeba to je fakt těma fotkama, asi budeme muset Frantíku konečně skočit na to pivo a tam bych si snad názor lehce zkorigoval (viz první věta, ve rvačce s Frantíkem bych zepředu neměl šanci). No, jinak gratuluju, že už se někdo taky dočkal.

Upraveno uživatelem New Milis
Odkaz ke komentáři

Na nějaký rozsáhlejší hodnocení bych počkal na lepší fotky. Nicméně na první subjektivní pohled z nich moc odvařenej teda nejsem..... . Líbí se mi ty ručičky a i ten kalibr, protože podle mně ten "pozlacený" vzhled strojku dodá prostorovost. Jinak souhlasím s tím, co už tady bylo napsáno.

Uvidíme na dalších fotkách :smoke:

Odkaz ke komentáři

Ta velikost bude OK, ono to zkresluje - Frantík má ruku jak medvěd Zodiak. Jinak se připojuju k Babaquovi - z větve jsem nespadl, obzvlášť se mi nelíbí nápisy jako takové, jejich font a to, jak jsou přilepený na tu čárku. Ten rámeček na datumovku se mi taky nezdá, a mezera mezi pouzdrem a řemenem je obrovská, bál bych se, že se mě tam budou zachycovat nudle a jinej bordel. No, třeba to je fakt těma fotkama, asi budeme muset Frantíku konečně skočit na to pivo a tam bych si snad názor lehce zkorigoval (viz první věta, ve rvačce s Frantíkem bych zepředu neměl šanci). No, jinak gratuluju, že už se někdo taky dočkal.

....snad budou na zivo vypadat lip...

souhlasim...velka mezera, font je hroznej a skutecne podivne nalepenej napis na lince, nevim co si mam myslet o te zlute...k nerezu mi to neladi....

Ale bude lepsi pockat na vetsi fotky...zatim mi pripadaji puvodni diplomaty hezci.

A rikam to naprosto bez postrannich umyslu..jen jak se mi to jevi...

Odkaz ke komentáři

Aj ja bez akychkolvek postrannych umyslov...zartujem :thumbsup_anim: obdivujem obchodnu politiku, pri ktorej je niekto schopny predat Trabant za cenu Mercedesa a pritom novi majitelia su na to hrdi a ospravedlnia cokolvek, len aby sa nestrapnili sami pred sebou, a uznali ze je to cele jedna velka "nerozvaznost" :suicide_anim:

Cakam na prvy prispevok, predam Diplomat CH.L.E. a hlavne zaujem o kupu a cenu :thumbsup_anim:

...podla skusenosti to nebude dlho trvat... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

frantíku... tomu se říká fakt medvědí služba..doporučil bych se zdržet všech a hlavně těch negativních reakcí. do té doby než někdo bude mít nějaký "normální fotky" Ty co jsem viděl nemaj totiž žádnou vypovídající hodnotu.

Odkaz ke komentáři

Hmmmm. Rovnou říkám, že nebudu objektivní, protože ani původní Diplomaty mě nijak nezaujaly. Povinné jajkání vynechám, nechci ani zbytečně kritizovat a kazit majitelům radost. Myslím, že to jsou slušné hodinky, ale nijak výjimečné. Z fotek toho moc poznat nejde, nepochybuji, že dílenské zpracování je vynikající. To je ale samozřejmost u většiny hodinek. V obchodě v regálu s ostatními hodinkami bych si jich asi ani nevšimnul. Myslím, že to je hlavní důvod, proč Prim neprodává své hodinky v obchodě s ostatními. Neměly by šanci při konfrontaci s jinými výrobci. Když odmyslím nápis Prim na ciferníku, tak najdu takových hodinek tuny. Chtělo by to vymyslet něco opravdu nového. Z historie věčně žít nelze.

Pokud jde o budoucí prodej, tam bych byl skeptický. Chronomag Linea se tu prodávaly snad dvakrát. Jednou za dvojnásobnou cenu, ani nevím, jak to dopadlo, ale zájem moc nebyl. Nedávno jsem je zahlíd v prodeji za pořizovací cenu bez jakéhokoliv projevení zájmu kupujících. Nějak ta skutečná hodnota primek neroste, i když prodejní cena roste exponenciálně.

Ještě musím vyslovit obdiv panu Prokopovi. Je to obchodní génius. A to nemyslím ironicky, ale smrtelně vážně. Firma by jej měla vyvažovat zlatem. Obdivuji dobrodružství, do kterého se pustil a že to vychází. Je vidět, že zákazníky skutečně našel, vyrábí a prodává. A o nic jiného ve firmě přece nejde.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Tak diky za pozitivni i negativni reakce. Konecne tu to zase zije!

Skutecne prukazne budou fotky v Galerii, ale toho se musi ujmout nekdo schopnejsi. Nicmene nazivo jsem pristi tyden schopen predstavit. Treba Milisovi, kdyz se stavi a i vsem ostatnim.

Vyhledove zkusim napsat i nejakou recenzi, nebo spis nejakej emocionalni nebo mentalni pochod, jak jsem dolezl od swatchek, pres omegu az k Primu. To bude dobre tema k diskuzi ;)

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, nemám na hodinky teď čas. Tak zatím alespoň pár fotek narychlo, aby byl trochu vidět efekt toho brusu:

post-440-1215158194.jpg

post-440-1215158231.jpg

post-440-1215158353.jpg

Koukám, že jsem nechal umatlané dýnko, znovu se omlouvám, možná v neděli vyhotovím něco lepšího.

Upraveno uživatelem typograf
Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, nemám na hodinky teď čas. Tak zatím alespoň pár fotek narychlo, aby byl trochu vidět efekt toho brusu:

post-440-1215158194.jpg

post-440-1215158231.jpg

post-440-1215158353.jpg

Koukám, že jsem nechal umatlané dýnko, znovu se omlouvám, možná v neděli vyhotovím něco lepšího.

Ať si kdo chce co chce říká, jsou to pěkné hodinky.

Odkaz ke komentáři

Aj ja bez akychkolvek postrannych umyslov...zartujem :thumbsup_anim: obdivujem obchodnu politiku, pri ktorej je niekto schopny predat Trabant za cenu Mercedesa a pritom novi majitelia su na to hrdi a ospravedlnia cokolvek, len aby sa nestrapnili sami pred sebou, a uznali ze je to cele jedna velka "nerozvaznost" :suicide_anim:

Cakam na prvy prispevok, predam Diplomat CH.L.E. a hlavne zaujem o kupu a cenu :thumbsup_anim:

...podla skusenosti to nebude dlho trvat... :thumbsup_anim:

Já mám pocit, že díky PRIMovi a jeho obchodní strategii určitě musí jít obchodi o trochu lépe i Popshopovi, takže snad jsou spokojení všichni. Je zajímavé, že s takovými projevy despektu stejně sám tolik těch trabantů za cenu Mercedesu prodává. A ani sa nehanbí.

Odkaz ke komentáři

Mě se to moc líbí - obzvlášť po zkouknutí první typografovy fotky. Na druhý pohled mi přijde, že vše je jak musí být. Do hodnocení value for money se už nepouštím, pochopil jsem, že "value" je v tomto případě věc individuální a srdcová, nikoliv racionální.

Majitelům gratuluju k výlsedku i za odvahu do toho jít.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...