kulix Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Ahoj,Vsude se o tom pise, tsk je to treba vyzkouset. Uz je to i ofiko u nas. Uz na to nekdo ficite? Kdyz tak sem hodte nejake zkusenosti..Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Proboha ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 mi to to nedalo a podlehl jsem "hypu" co je kolem toho na 5 minut. Když sem zjistil, že to žere baterku jako prase a vypadám jak debil když stojím na místě v ruce telefon a točím se tam jak blázen a hledám pokemony . Tak jsem řekl, že fakt ne.. Nevím asi semuž starej na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Jsem si myslel, že cílovkou jsou předpubertální děcka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Bezva hra na cestu do práce. Na původní anime jsem dříve taky koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Zůstávám u Ingressu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 18. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Tezko rict, na koho je to cilene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 To je snad ještě pitomější než narcistické selfie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Doufam, ze to vyzaduje trvalou intet konektivitu, bo tu nastesti aktualne nemam... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Je ftipný jak záměna portálu za pokemony totálně změní zájem o mnoho let fungující hru.Akorát že Ingress byl dost týmovej tak tohle je zcela individuální a nezdružuje to do komunity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 o tom Ingressu jsem cetl, je to fakt zabava? Osobne bych si dokazal predstavit nejakou strilecku pres mobil, to by byla teprve pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Pokud máš kolem sebe lidi, který ti v začátcích pomohou a poradí, tak jo. Začínat na vlastní triko bez pomoci by asi byl opruz. Já začal hrát hned v začátcích, kdy ještě nebylo moc portálů a lidí a po chvíli mě to přestalo bavit. Pak začali hrát kolegové v práci, tak jsem se k tomu vrátil. Teď nás v práci sedí devět modrejch, z toho pět LVL16.Díky ingressu jsem shodil cca 9 kilo, aktuálně mám nachozeno 2631 km.Pokémony jsem si to stáhl jenom abych na to koukl a pro sichr si blokl nick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Hraje to syn (7. třída ZŠ) ale ten není cílová skupina tohoto fóra :-)Ze sebe řeknu sobecky, že je teď mnohem snadnější dostat ho od PC ven na vzduch :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) Přesně to mě napadlo, jakmile jsem viděl recenzi. Q: Neseď pořád u těch her, jde se na procházku s rodiči.A: mheeee, hmmmm, se mi neeeeechceeee Q: Kdo jede se mnou do lesa chytat Pokémony?A: jupííí, jedem, jedem, honem Upraveno 18. července 2016 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 ...sú všade , napríklad aj u susedy v kvetináči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Už i tady? NEEEE!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Zrovna dělám přípravu filmu pro Hong kong a tomuhle jsem díky nim nemohl utéct, v mých necelých 40 letech se sám sobě divim, že mne to tak vzalo. Od středy, kdy jsem se zaregistroval jsem nachodil víc než 50km jenom kvůli týhle hře, možná lepší, než sedět v hospodě, nebo hulit doma:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se