Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ked pozeram tie videa tak neviem ci mam plakat alebo sa mam smiat. Ludia nevedia vyrazit do ulic protestovat za svoje prava a za prava inych, ale pokemon go je asi ina kava... Chlieb a hry...

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak ono su aj povabnejsie vyhovorky nez ze prestanem sediet za pocitacom, ako napr. ze je clovek viac s deckami na vzduchu.. rodiny su spolu v parku.. a tak. Uz som pocul kadeco.

Vsetko lepsie, nez si priznat, ze som fpici a je nacase s tym nieco robit.

Vedci snivaju o singularite, zatial co vrchol evolucie beha po parku s mydlovou krabickou v ruke. Pika pika pika, kokoti :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Včera sme išli na obed, kolega čumí do mobilu. Vraj sleduje Pokémonov. A je viac na vzduchu a podobné reči. Už chápem, o čom točil. Ďakujem Chronomagu za vysvetlenie. Onedlho mám polročné pohovory, na tohoto si dám obzvlášť pozor.

Návštěvník YPO
Odesláno

abych to nemusel číst celý ..... co se stane když chytím toho pokemóna ? ..... jakože smysl hry ..... prostě je chycenej a tím to hasne ?

Návštěvník YPO
Odesláno

jo, a deš hledat jinýho.

hustý .... na to si dám panáka ..... já si stejně furt myslím, že nás ovládá džojstikem nějakej pyčus z jiný planety ..... jinak není možný co se neska děje za hrůzy

Odesláno

co se stane když chytím toho pokemóna ?

To stejný, jako když si koupíš za kilo hodinky. Nic. Chvilku budeš rád že máš nový hodinky/pokémona, pár kamarádů vošoustů uznale poznamená: "hmmm", většina okolí poznamená: "to je ale pyčovina", za chvíli tě pokemon/hodinky přestanou bavit, tak jdeš utloukat čas hledáním dalších hodinek/pokemonů.

Návštěvník YPO
Odesláno

To stejný, jako když si koupíš za kilo hodinky. Nic. Chvilku budeš rád že máš nový hodinky/pokémona, pár kamarádů vošoustů uznale poznamená: "hmmm", většina okolí poznamená: "to je ale pyčovina", za chvíli tě pokemon/hodinky přestanou bavit, tak jdeš utloukat čas hledáním dalších hodinek/pokemonů.

já sem to už pochopil ..... zabíjení volného času hledáním pýčovin ..... akorát to lingvisti pomenovali slušnějc ..... přeci jenom pokemon a hodinky sou takový hezčí slova než pýča ..... noa na pokémóna ti stačí jenom ten chytrej mobil a kecky ..... nenáročný na prostředky .... vlastně se mi to asi líbí 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

U nas v praci na zahrade sedi jeden ten parchant ale nevim, co s nim mam udelat. Tak ho asi necham ale stejne by me zajimalo, kde se tam vzal.

Návštěvník YPO
Odesláno

U nas v praci na zahrade sedi jeden ten parchant 

to je Slunečník .... kontroluje ti šanony 

Odesláno

Je to taky dost nebezpečný, třeba onehdy jsem stopoval jednoho pokémona a šlápl jsem do obřího hovna. Chodník širokej tři metry, nikde nic, jen to hovno uprostřed. Tak bacha na to!

Odesláno

já se vopčas restartuju, ale dycky si mňe najde .... nahovno

Tak jdi hledat pokemona, at na to nemusis myslet :-). Kdo tuhle hru vymyslel?

Odesláno (upraveno)

Včera sme išli na obed, kolega čumí do mobilu. Vraj sleduje Pokémonov. A je viac na vzduchu a podobné reči. Už chápem, o čom točil. Ďakujem Chronomagu za vysvetlenie. Onedlho mám polročné pohovory, na tohoto si dám obzvlášť pozor.

To si dej, je dost pravděpodobný, že hodně velkou porci pracovní doby bude čumět do mobilu, pak se připojí přes nějakej komunikační kanál ke komunitě - hangout - slack ap, a ten zbylej čas, co nebude čumět do mobilu, bude chatovat s dalšími hráči...

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník Zmizík
Odesláno

to je Slunečník .... kontroluje ti šanony

Uz tam neni, to sem blazen. Slunecnik je na Slovensku, ten to bejt nemoh. Jestli to tam zejtra zas bude, sejmu to flusbrokem.

Odesláno

To si dej, je dost pravděpodobný, že hodně velkou porci pracovní doby bude čumět do mobilu, pak se připojí přes nějakej komunikační kanál ke komunitě - hangout - slack ap, a ten zbylej čas, co nebude čumět do mobilu, bude chatovat s dalšími hráči...

Nebo ho rovnou vyhoď, ať si vůbec nezvyká mít jakékoliv jiné zájmy kromě práce, a pro ostatní to bude dobré varování!

Návštěvník YPO
Odesláno

tak sem to začal studovat ve smyslu abych nebyl out stařík ..... jeden z těch žlutejch se menuje pykaču .... to je víc hustý neš klíště schovaný pod pytlíkem ...... a to sem myslel, že je nejvíc 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...