jankoxxx Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Ked pozeram tie videa tak neviem ci mam plakat alebo sa mam smiat. Ludia nevedia vyrazit do ulic protestovat za svoje prava a za prava inych, ale pokemon go je asi ina kava... Chlieb a hry...
instant Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 (upraveno) Tak ono su aj povabnejsie vyhovorky nez ze prestanem sediet za pocitacom, ako napr. ze je clovek viac s deckami na vzduchu.. rodiny su spolu v parku.. a tak. Uz som pocul kadeco. Vsetko lepsie, nez si priznat, ze som fpici a je nacase s tym nieco robit. Vedci snivaju o singularite, zatial co vrchol evolucie beha po parku s mydlovou krabickou v ruke. Pika pika pika, kokoti Upraveno 19. července 2016 uživatelem instant
McStinger Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Včera sme išli na obed, kolega čumí do mobilu. Vraj sleduje Pokémonov. A je viac na vzduchu a podobné reči. Už chápem, o čom točil. Ďakujem Chronomagu za vysvetlenie. Onedlho mám polročné pohovory, na tohoto si dám obzvlášť pozor.
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 abych to nemusel číst celý ..... co se stane když chytím toho pokemóna ? ..... jakože smysl hry ..... prostě je chycenej a tím to hasne ?
MJ. Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 prostě je chycenej a tím to hasne ?jo, a deš hledat jinýho.70% lidí, co to hraje dneska, to příští tejden hrát nebude
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 jo, a deš hledat jinýho.hustý .... na to si dám panáka ..... já si stejně furt myslím, že nás ovládá džojstikem nějakej pyčus z jiný planety ..... jinak není možný co se neska děje za hrůzy
azeppelin Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 co se stane když chytím toho pokemóna ?To stejný, jako když si koupíš za kilo hodinky. Nic. Chvilku budeš rád že máš nový hodinky/pokémona, pár kamarádů vošoustů uznale poznamená: "hmmm", většina okolí poznamená: "to je ale pyčovina", za chvíli tě pokemon/hodinky přestanou bavit, tak jdeš utloukat čas hledáním dalších hodinek/pokemonů.
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 To stejný, jako když si koupíš za kilo hodinky. Nic. Chvilku budeš rád že máš nový hodinky/pokémona, pár kamarádů vošoustů uznale poznamená: "hmmm", většina okolí poznamená: "to je ale pyčovina", za chvíli tě pokemon/hodinky přestanou bavit, tak jdeš utloukat čas hledáním dalších hodinek/pokemonů.já sem to už pochopil ..... zabíjení volného času hledáním pýčovin ..... akorát to lingvisti pomenovali slušnějc ..... přeci jenom pokemon a hodinky sou takový hezčí slova než pýča ..... noa na pokémóna ti stačí jenom ten chytrej mobil a kecky ..... nenáročný na prostředky .... vlastně se mi to asi líbí
Marty35 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. .. a máte po ptákách
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 U nas v praci na zahrade sedi jeden ten parchant ale nevim, co s nim mam udelat. Tak ho asi necham ale stejne by me zajimalo, kde se tam vzal.
Liqid Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 (upraveno) Jestli děláš u MecDondy, tak se tomu říká marketing http://bonusweb.idnes.cz/pres-3-000-mcdonaldu-se-v-pokemon-go-promeni-na-mista-setkani-p3e-/Novinky.aspx?c=A160719_132539_bw-novinky_oz Upraveno 19. července 2016 uživatelem Liqid
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 U nas v praci na zahrade sedi jeden ten parchant to je Slunečník .... kontroluje ti šanony
Waya03 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Je to taky dost nebezpečný, třeba onehdy jsem stopoval jednoho pokémona a šlápl jsem do obřího hovna. Chodník širokej tři metry, nikde nic, jen to hovno uprostřed. Tak bacha na to!
Marfael Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 já si stejně furt myslím, že nás ovládá džojstikem nějakej pyčus z jiný planetyTohle už si myslím hodně dlouho.
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 já se vopčas restartuju, ale dycky si mňe najde .... nahovno
kuncák7 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 já se vopčas restartuju, ale dycky si mňe najde .... nahovnoTak jdi hledat pokemona, at na to nemusis myslet :-). Kdo tuhle hru vymyslel?
Horhe Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 (upraveno) Včera sme išli na obed, kolega čumí do mobilu. Vraj sleduje Pokémonov. A je viac na vzduchu a podobné reči. Už chápem, o čom točil. Ďakujem Chronomagu za vysvetlenie. Onedlho mám polročné pohovory, na tohoto si dám obzvlášť pozor.To si dej, je dost pravděpodobný, že hodně velkou porci pracovní doby bude čumět do mobilu, pak se připojí přes nějakej komunikační kanál ke komunitě - hangout - slack ap, a ten zbylej čas, co nebude čumět do mobilu, bude chatovat s dalšími hráči... Upraveno 19. července 2016 uživatelem Horhe
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 to je Slunečník .... kontroluje ti šanonyUz tam neni, to sem blazen. Slunecnik je na Slovensku, ten to bejt nemoh. Jestli to tam zejtra zas bude, sejmu to flusbrokem.
ensi Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 To si dej, je dost pravděpodobný, že hodně velkou porci pracovní doby bude čumět do mobilu, pak se připojí přes nějakej komunikační kanál ke komunitě - hangout - slack ap, a ten zbylej čas, co nebude čumět do mobilu, bude chatovat s dalšími hráči...Nebo ho rovnou vyhoď, ať si vůbec nezvyká mít jakékoliv jiné zájmy kromě práce, a pro ostatní to bude dobré varování!
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 tak sem to začal studovat ve smyslu abych nebyl out stařík ..... jeden z těch žlutejch se menuje pykaču .... to je víc hustý neš klíště schovaný pod pytlíkem ...... a to sem myslel, že je nejvíc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se