krabicka3 Odesláno 19. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Ne vzdy si vzpomenu dat hodinky do natahovace, pak mi vzdycky muze jebnout, abych nastavil hodinky v pondeli rano uplne presne. (jsem pacient na to, aby minutova rucicka byla PRESNE na carce minuty, kdyz je sekundovka na dvanactce)
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 (jsem pacient na to, aby minutova rucicka byla PRESNE na carce minuty, kdyz je sekundovka na dvanactce)nejvyšší čas navštívit lékaře
Roland Sands Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 (jsem pacient na to, aby minutova rucicka byla PRESNE na carce minuty, kdyz je sekundovka na dvanactce)Mám to stejně, jediná rada bude asi jak psal Moco suby nesundávat (nemusíš řešit vrtič ani seřizování)
moco Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Jeden kolega z fóra tady někde psal, že gmt neserizoval a "nesundal" z ruky od roku 2012,myslím....jen tak pro zajímavost jdou mu šest minut do plusu...ale nemůžu to vlákno najít, tak si nejsem těmi minutami jistý
Radek124 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Já "rok zaběhlé" GMT nešteloval asi týden a momentálně mají dle NTP sekeru směšných 10 sekund (od víkendu převážně ve winderu, při nošení to o stejnou hodnotu kolísá i denně) - což by ovšem od roku 2012 dodnes dělalo už ne tak zanedbatelných 36 minut. Čímž těch 6 minut nezpochybňuju, spíš tipuju že onen kolega "věděl jak na to" a své rolby na noc dle potřeby odkládal "na správnou stranu"...
krabicka3 Odesláno 19. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2016 YPO, souhlasim, ale aspon jsem si vedom. Bohuzel v tomhle jsem perfekcionista. Svoje Longinesky taky "ladim" - pri plnem natahu 2 sek. do plusu denne, pri posledni petine rezervy chodu 3 sekundy do minusu, takze podle potreby nastavuju natahovac.
moco Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 (upraveno) Ja nodate neladím a od poloviny dubna mi dělají cca +34s.Ale chronomat by měl byt taky přesný. Nevim jak vychází cena servisu mezi suby a chronomatem, ale přikláněl bych se ze u subů bude lepší cena za servis Upraveno 20. července 2016 uživatelem moco
moco Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Tady je ta diskuze k přesnosti, samozřejmě mé informace byly zkreslené :-) ale i tak je to super výsledek kolegy, resp.jeho hodinekhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93330-2-2/page-2
Dali Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Jakou odpověď čekáš, když se zeptáš na Rolex foru jestli B nebo R? :-)
Tag Heuer LV Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Ja by som ti odporucil Submariner mam cierne aj zelene a maximalna spokojnost...
African Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Z tvého výběru ve kterém jsou tedy hodně rozdílné modely za mě Rolex Asi bych ho nechal ve výběru, chronomaty z něho vyřadil a hledal dále. Nedávno se tu ukázali diving Cartiery např. a ty už bych si spíše dokázal vidět vedle Submarineru.
tkol Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Rozhodně Submariner!! Jsou nositelnější a více příjemné na ruce...
rekib1 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Já osobně bych do hodinek s verzí chrono už nešel, jsou fakt extra těžké a Breitling není žádný drobek, nicméně chci, aby hodinky splňovali určité paramametry, jako velikost, zajímavou jednoduchost a dobrou čitelnost za mě z těchto dvou verzí asi radši Rolex...ale jinak já bych si Rolex nekoupil, za mě trochu okoukaná hodně konzervativní nuda, ale je to jen můj názor...
Sphinxx Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 To je jasné, Breitling Chronomat.
Denjl Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 rozhodně Suby.... není potřeba nic víc.... né, žy by byly chronomaty vyloženě hnusný, to né, ale oproti Subům? to je jiná liga.....
semi001 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 rozhodně Suby.... není potřeba nic víc.... né, žy by byly chronomaty vyloženě hnusný, to né, ale oproti Subům? to je jiná liga.....Asi tak...
Sphinxx Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 to je fakt, co čekat vod Rolexářů ... (sranda) Jsou to naprosto jiné hodinky ... Chronomat = šperk, špičková rezerva chodu, výrazné hodinky, za mě nejhezčí Béčka spolu s Navi 46. Suby - nic co by se dalo trvale nosit na větším zápěstí, zkušenost s GMT II, ale musím uznat, že si drží cenu a to je pro spoustu lidí důvod, proč se rozhodnout pro volbu Rolex. Krabičko, musíš si v hlavě srovnat, co vlastně chceš, jestli extrovertní hodinky, které si na nic nehrají, ale musíš na ně mít ruku nebo relativně nenápadné Suby o kterých (téměř) všichni ví, co že je to za časomíru .
volfda Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Jako zarytý rolexák, kterého Breitling opustil v okamžiku, kdy jsem si koupil první RLX, říkám jasně Rolex. Dokonalé zpracování, neotřelý a klasický vzhled, který neřve do světa ,,drahý hodinky, pyčo", drží cenu, ba dokonce i zvyšuje cenu, jsou dobře likvidní. Rezerva chodu 50h je dostačující, pokud nemáš doma troje a víc hodinek na střídání. Servis začal Rolex nově doporučovat v intervalu 10 let. Neřešil bych to a vzal bych Suby. Vyzkoušej si je, zvaž, zda date, či notade a zkus si i LVčka, stojí za to
Sphinxx Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Servis začal Rolex nově doporučovat v intervalu 10 let.Tohle je silný argument, proč Rolex. Breitling dává standardně 5 let za předpokladu dodržení prohlídek po dvou letech, ale po pěti letech je to loterie. 10 let u Rolexu je moc pěkná hodnota, to je bez debat.
xcmaniax Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Tohle všechno ale nic nemění na tom, že to jsou totálně jiný hodinky. Kup ty RLX a přemejšlej co k nim aby to nebyla nuda:-) jestli na to máš ruku, tak Béčka jsou docela dobrá volba.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se