Andy4 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Oživím toto vlákno aj ja, zatiaľ len takto fotografiami z internetu. Manželke som nedávno podaroval biele Yeti Kinetic GMT, a normálne som jej ich začal závidieť, i keď tá biela mutácia je z môjho pohľadu vyslovene hodná ženského zápästia, aj keď veľkosťou sa za ne nemusí hanbiť ani statný chlap. Mne už dávno učarovali tunacan MM , ale na tuniaky treba dozrieť, a tie si nadelím niekedy inokedy k sviatku, alebo len tak na raňajky ku knackenbrotu. Názov projektu: tuna can mladého poormana alebo (MMpreCHUDOBNÝCH) Ku oranžovo čiernym Seiko prospex kinetic GMT SUN023 som objednal lunetu zo SUN019. Hodinky majú čierne "tuniakové púzdro", ale otrasnú lunetu s oranžovou farbou písma. Plánujem im nosiť ako oblekovky do práce, takže nenápadné čierne púzdro, čierno-strieborná luneta, farebný bordel na ciferníku s plastickými indexami a veľmi uvažujem nad superengineer strapom v PVD prevedení (resp. mi poraďte) + isofrane na leto. Zafírové sklo v antireflexnej úprave je súčasťou výbavy, takže zostáva. Foto zatiaľ iba z netu, dnes ma to napadlo, všetko som objednal a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 ma to hlavu a patu. Len si nie som isty tym, ze sa budu dat nosit ako oblekovky. Predsalen su to velke obludy. tesim sa na vysledok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Mam dotaz. Mozno bude niekto vediet.Mam doma nejake ciferniky a aj rucicky. Ktory seiko model kupit, aby som si tam mohol vlozit lubovolny cifernik bez toho, aby som riesit nejake "chapter ring"? Nejake sexi puzdro za dobry peniaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2017 Tohle mě zaujalo na fb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2017 Pokročilejší mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Takze aj moje je hotove.... musim sa pochvalit sice vcerajsou foto ale i tak Skoro jako Japan Bond Jabond007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Jo dobry - jen mi vždy vadila ta bradavice na lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 jo mne zasa prave ta bradavica tam neskutocne sedi Ale to je otazka vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Neví prosím zda by šlo dát 7s36 ze SNZF do pouzdra od SKX/7002 ( tuším že pouzdra jsou stejná ne?) ? Nehledejte v tom nic hlubokého jen napad a využití strojku. Jedinou potíž vidím v pootočení ciferniku při zachovaní stavajícího. Stem by měl sedět akorat by bylo potřeba koupit kratší a poposunout ciferník a ručičky aby se datum měnilo ve 12 hodin a ne ve 1. Má stímto někdo zkušenost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 vedel by som predstaviť SKX011(orange) so safirom, a keramickou lunetou so zlatými číslicami na oranžovej gume ....,čo vy na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 No date, ale ještě není hotovo. Aspoň malá fotka na začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Správný mod by měl mít koule https://www.instagram.com/muekondee/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 No date, ale ještě není hotovo. Aspoň malá fotka na začátek seiko_skx007_modi_lomo_malé.jpg Tak to mě dost zajíma. Šup to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Už je hotovo. Čekám balíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 vedel by som predstaviť SKX011(orange) so safirom, a keramickou lunetou so zlatými číslicami na oranžovej gume ....,čo vy na to ? úplně náhodou jsem se sem podíval, a úplně náhodou na tom zrovna pracuje Tondako - kromě té oranžové gumy a zlatých číslic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Zdravím pánové, mám otázku pro zkušené Seiko ladiče. Netuší někdo, zda půjde naroubovat ručky ze Seiko SBDN001 na SKX013? Velikost by do menšího pouzdra mohla být ok ale nevím, jestli je rozdíl v uchycení ruček ze solaru v SBDN001.. Díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 (upraveno) ....ja som našiel takyto mod na korytnačky.......s pužitym original dielov seiko Upraveno 27. června 2017 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 tak to jo to je paraaada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Hotovo a zde první rychlocvak mobilem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Nejak to tu zapadlo, nie? Jedny sawtuna monstery z Thajska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se