Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Breitling pripravuje novy model, uplne odlisny od ich terajsej produkcie, sudkovity tvar...

Stratil som link a neviem najst :( , na ich stranke este nie je, Prosim viete niekto viac?

Odesláno

Nasiel som to na nete, ale neulozil som si link.

Pytal som sa na ne v Bazileji u Breitlingu, ale oni mali vstup len pre VIP a pozvanych, takze som dostal kratku odpoved, ze to je novy model a mam cakat... :) Oznacenie bolo pismeno a cislo, cosi ako B-2 al B-52. Styl Breitlingov sa mi zda prilis preplacany, ale pri tychto som znovu zacal uvazovat..

Tak teda pokracujem v hladani... :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

O ceně jsi něco nenašel? Ta bude výživná...

V oceli s černým ciferníkem by byly ještě hezčí. Jenže ta velikost! Bude to vůbec nositelné? Skoro 6x4 cm.

Odesláno

Myslim, ze Breitling sa rozhodol experimentovat na nespravnom mieste. Ukazovatel hodin v okienku... Ziadny datum....Cena v ocelovom prevedeni cca. -400.000,-SKK...Co na to povedat?

Odesláno

.. jen to že si to koupí frajer s nabitou šrajtoflí zároveň co mu přijde jeho nový Bentley GT coupé. My ostatní se budeme muset spokojit s Chrono Supercocean, které jsem si fčera objednal....

Odesláno

no vida, je to na svete - me to ovsem typove taky moc neoslovilo, do Breitlingu mi to proste nejak nesedi...

Navic, pro fanousky tohohle stylu je myslim dost tradicnich firem, ktery to dobre umej.

Ja myslim, ze to vysekli spis jako ikonu (aby na Basileji "rec nestala")...

Odesláno

Ve Watchmagazinu jsem teď viděl fotky Rolexek - vypadaly úúúplně stejně. Nevím, jestli je to konkrétní model, nebo tvar, ale jmenovaly se Rolex *Cellini*. Nechápu, proč soudruzi z Breitlingu takhle blbnou. Ten tvar rozhodně není inspirovaný palubní deskou Bentley, ale je to fakt jen využití klasického tvaru.

Proč proboha neudělají normální kulatý hodinky, ale s minimalistickým číselníkem? Ach jo..

Odesláno
  Kid_A napsal:
to midloch...takže nakonec Superocean. gratuluji a těším se na fotky:)

Jak mi je kolega ze Švajcu pošle tak sem hodím nějakou fotku, Chrono Superocean jsou úplně bezkonkurenční a na ruce jsou prostě super. Masivní provedení velikost 42 mm naprosto dostačuje, skvělý pásek Proffesional II. Skvělý strojek kalibru Breitling 13. a za tu cenu... neber to...

Odesláno

Superocean se mi také líbí, jenom snad drobnost. To logo je nějak, specielně na tomto typu, odfláknuté, jinak super.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...