Juraj11 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 ommas4 / manželka a syn 6 let - head chefMaxel / plus manželka a syn 2 roky - deputy head chefnividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83MichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne) - doveze utepený naložený buřtyMareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16) - doveze exht slezsky bigosTomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)-tož slivovičku taky vemu Conrad + 1Bob + PetraKamil - doveze extra ostrou chilli pastu a omáčky od gandalfaWagoneer - doveze nakládanou zeleninuFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců) - doveze bábovku, nakládané okury a flašku utopencůMJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4) + psiceHonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku)Denjl s paní Denjlovou a dvě děti (3mesice a 2roky)Melly sám - doveze chilli con carneRolas + přítelkyněRodriguez + 2 dítka (7 a 12 let)RedAce + žena + syn (1 a 1/4)guzmic sám - doveze tekuté ovoce (slivka, meruňka, apod.)Roman-Za (na100%) + priatelka (ta to potvrdi zaciatkom septembra)siwi + manželka + dospělá dcera
CEGY Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Tož to vypadá na fajnovou akci. Se s dovolením dopíšu. ommas4 / manželka a syn 6 let - head chefMaxel / plus manželka a syn 2 roky - deputy head chefnividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83MichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne) - doveze utepený naložený buřtyMareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16) - doveze exht slezsky bigosTomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)-tož slivovičku taky vemu Conrad + 1Bob + PetraKamil - doveze extra ostrou chilli pastu a omáčky od gandalfaWagoneer - doveze nakládanou zeleninuFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců) - doveze bábovku, nakládané okury a flašku utopencůMJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4) + psiceHonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku)Denjl s paní Denjlovou a dvě děti (3mesice a 2roky)Melly sám - doveze chilli con carneRolas + přítelkyněRodriguez + 2 dítka (7 a 12 let)RedAce + žena + syn (1 a 1/4)guzmic sám - doveze tekuté ovoce (slivka, meruňka, apod.)Roman-Za (na100%) + priatelka (ta to potvrdi zaciatkom septembra)siwi + manželka + dospělá dceraCEGY + budoucí snoubenka + dcera (8) - nedovezem nic
tommas4 Odesláno 29. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 V 29. 8. 2016 v 7:34, CEGY napsal: CEGY - nedovezem nic píšu si . . .
tommas4 Odesláno 29. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Jinak seznam už prosím dál nekopírujte, mám hotovo,vlákno samozřejmě nechávám k dalším diskuzím.Pokud by někdo ještě přibyl nebo byly nějaké změny, napište mi SZ.Ještě doplním že nás bude cca 60+ dospělých a 30 dětí.
tommas4 Odesláno 31. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Jede nám asi 6 pesanů, pokud máte někdo prosím velkého psa tak mi napište (velký pes = větší než náš co je níže na fotce) Normálně tam máme psí poplatek, odpovím zde do vlákna že se na tento sraz nevztahuje a nic se neplatí.Samozřejmě každý odpovídá za svého psa, ale psi u nás mohou do restaurace a lobby.Jiná zvířata jsou taky ok, už jsem tady měl andulku, rybičky!!, křečka, morče a kočky.A jednou přijel pán na blind jestli se dá ubytovat s pejskem, poté co se ubytoval chodil pro pejsky do auta,vodil je po jednom na pokoj. Šest kusů. Vezl je na výstavu. Na výstavu afgánských chrtů Takže asi tak
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Ok, takže mého psíka by si ten tvůj dal i s obojkem a vodítkem a pochybuju, že by to vůbec poznal , o to víc je ale k velkejm psům přítulnej. Snad tam nikdo nebere nějakýho trhače- bojovníka. 1
tommas4 Odesláno 31. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Trhače máme taky. Je to asi kilovej jorkšír.
Sphinxx Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Mám dva Staffordy, ale vezmu tu hodnější polovičku, za mě nebude problém .
guzmic Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Připisuju Jeronima jede taky a jak bude poslouchat, tak si ho vezmu aj na pokoj.PS. jeronima bych eventuálně na noc vyměnil, za plnoletou dceru, milenku, nebo manželku. tommas4 / manželka a syn 6 let - head chefMaxel / plus manželka a syn 2 roky - deputy head chefnividic / gerlénsect zatím to vypadá plus manželka, plus jeden 3 a plus druhý 13Tittus + žena (možná i pes)Radek124 + manželka + haranti 9&12 (a pes)dan83MichelinRoura74 + dvě děti a manželka (ta dorazí v sobotu odpoledne) - doveze utepený naložený buřtyMareka01 + manželka a dvě děti 9 a 13Lamiczka + žena + možná prcek 2 rokyPrischera + 2 děti (6 a 8) 50:50stepecken + ženakuncák7 + pes ( možná i neteř )Gorlo + manželka a 2 děti (4 a 1,5)Farky + žužu + chachar (16) - doveze exht slezsky bigosTomCZ - určitě se na Vás přijedu kouknout, zda sám nebo s manželkou a dvěma dětmi 2 a 4 se uvidíSphinxx + máma + dcerka (10) + dva psiJuraj11 + žena a dcera(5)-tož slivovičku taky vemu Conrad + 1Bob + PetraKamil - doveze extra ostrou chilli pastu a omáčky od gandalfaWagoneer - doveze nakládanou zeleninuFrostieBeet + ženuška + dva caparti (5 a 4)Tikal+ Tikálek+TikalováMirek+Mirková+dvě Mirčata (holka 7let, kluk 11 měsíců) - doveze bábovku, nakládané okury a flašku utopencůMJ + choť + mikroMJ (1 a 3/4) + psiceHonzaSkostra + paní kostrová + dvě malé kostřičky (1,5 roku)Denjl s paní Denjlovou a dvě děti (3mesice a 2roky)Melly sám - doveze chilli con carneRolas + přítelkyněRodriguez + 2 dítka (7 a 12 let)RedAce + žena + syn (1 a 1/4)guzmic + Jeronimo - doveze tekuté ovoce (slivka, meruňka, apod.)Roman-Za (na100%) + priatelka (ta to potvrdi zaciatkom septembra)siwi + manželka + dospělá dceraCEGY + budoucí snoubenka + dcera (8) - nedovezem nic
tommas4 Odesláno 1. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Tak mám prakticky hotovo, děkuji všem za spolupráci Celkový počet bude mezi 68 a 74 dospělými účastníky (několik jednotlivců ještě řeší termínovou shodu)+ 16 dětí ve věku 5-15 let a 17 dětí pod 5 let, což dává dohromady lehce přes stovku účastníků kdyby se Vám chtělo zasypat mě nápady co vymyslet (co by vás zajímalo) za program,přihlásit se na ping-pongový turnaj,přihlásit se s přivezením nějaké dobroty k jídlu na ochutnávku, (jen k jídlu, tekutého ovoce bude dost)tak směle do toho, od toho to vlákno je. Co se programu týká tak tuto část co je na obrázku psát nemusíte
Tikal Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 To bude v álejích nablito Teď už jenom nějaký venkovní altánek /aby nám nepršelo na hlavu/ a udělat z něj doutníkový klub
Sphinxx Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 V 1. 9. 2016 v 13:26, MJ. napsal: tvl to bude sešlost
Bob Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 V 2. 9. 2016 v 8:33, Tikal napsal: To bude v álejích nablito Teď už jenom nějaký venkovní altánek /aby nám nepršelo na hlavu/ a udělat z něj doutníkový klub Jo to se musi vyresit! Lobby je prej pred rekonstrukci
Návštěvník Kamil Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Hoši nelamte si s tím hlavu. Už jsem domluvenej s Tomem, k doutníkům jedině bazén.
Sphinxx Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 A co děcka v bazénu, budou hulit náma jo? Já jestli mám vzít dceři nějakého Connosieura ...
Bob Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Decka budou mit spoustu nadobi na umyti, na bazen ani nepomysli :-)
Frostie Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 V 2. 9. 2016 v 14:17, Kamil napsal: Hoši nelamte si s tím hlavu. Už jsem domluvenej s Tomem, k doutníkům jedině bazén. takže, rozumím-li správně, tak přístup do oblasti bazénu se povoluje výhradně s doutníkem či cigaretkou? Konečně sraz, kde se bude hulit, jinak jsem vždy neskutečně trpěl a ze srazu jsem měl howno kvůli odbíhání...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se