Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I za hodinky, neboj :-), když vidím to složení, tak tuším, že pár kousků tam budu chtít vidět naživo, ach jo.

Odesláno

Bohužel to nedám skrz skurwenou práci. Výborný počin a těším se na fotky. Snad mi to příště vyjde, páč to vypadá na ultrasuper akci :)

Odesláno
  V 30. 9. 2016 v 6:47, nividic napsal:

Tak kdyby jenom ext. výdaje, tak jsme v suchu :)

Nepovolený OT, kdo je denjl 2?

Denjl 2 je moje zkratka pro mlčenlivého člena s chotí, který jede taky, ale záloha a další je řešeno přes člena Denjl.

Odesláno

Tak to jsem se netrefil, sorry...jinak beru kufr, kde je místo na 6 hodinek, vesměs to budou Seiko, a jedny na ruku, takže počítám se 7 kouskama...

Odesláno
  V 30. 9. 2016 v 7:15, Mirek napsal:

Tak to jsem se netrefil, sorry...jinak beru kufr, kde je místo na 6 hodinek, vesměs to budou Seiko, a jedny na ruku, takže počítám se 7 kouskama...

Já ale nepsal že je tvoje dedukce špatně . . . :)

Odesláno

Ano, jmenovky budou. Jen zatim nvm, jestli strojově potištěné nebo zneužiju ženu a její fajne rukopis :)

Jinak já beru jeden box na 6ks a asi vezmu od každého něco - od rolád až po damasko.

Odesláno

Vezmu taky 7 ks, jmenovku si případně můžu vzít z práce a nebo z minulého pražského srazu ( svůj rukopis bych nikdy nepoužil, nikdo by to nepřečetl ). Jinak to vypadá na fajn srázek ( hned po něm asi pojedu už konečně na dovolenou ).

Odesláno

Omlouvám se všem, ale zdraví (záda a nohy) mi bohužel nedovolí se nádherného srazu zúčastnit. Těšil jsem se, tak alespoň posílám zdravici!

Odesláno

Já dovezu sebe, asi tří flašky alkoholu (pokud je do té doby nevychlastám) a 7 kusů kukaček na ruku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...