Návštěvník Kamil Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 ...kdo se hlásil jako organizátor? Asi já.
guzmic Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 (upraveno) Kontrolní otázka: Bude nás tam víc alkoholiků, abstinentů, nebo běžců? Jestli má vůbec cenu brát běžecké boty... Upraveno 16. října 2016 uživatelem guzmic
tommas4 Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 (upraveno) Tak v pátek sfoukneme finální počet, podle toho systém a herní plán, nalinkujeme to na flipcharta podle toho se bude hrát dle dohody na čase hráčů. Stoly jsou tři, pálky na půjčení mám.Cena pro vítěze? Asi půl metru velký dřevěný hřib, ideální místo stoličky do předsíně nebo třeba na balkón jako fakt. Je super. A druhé místo? To je ostuda být druhý, spíše za trest.Tomu odpovídá cena. Johny Walker. Černej. Třetí jistě uhodnete, Johny Walker červený. Doporučuji se snažit. Ceny věnuji já a jsem trošku škodolibý, hehehe Upraveno 16. října 2016 uživatelem tommas4
tommas4 Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Kontrolní otázka: Bude nás tam víc alkoholiků, abstinentů, nebo běžců? Jestli má vůbec cenu brát běžecké boty...Já skoro nepiju. Včera jsem si dal dvě skleničky červeného na kuráž a byl jsem jak motýl.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 ... podle toho systém a herní plán... Navrhuju dvě skupiny každý s každým, pak 1. s 2. křížem, pak o třetí místo a finále. Počítání do 11 na tři vítězné sety.
tommas4 Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Žena vzkazuje že se na turnaj těší.
kvartus Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Jestli není počet účastníků pinčesu uzavřen, hlasím 3 kvartuse (já, plus synové 20 a 17). Ale nechci nic komplikovat...
kuncák7 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Zacina se to brat nejak vazne :-)). Polovina z nas ( mluvim hlavne za sebe ) neodehraje vic nez 3-4 mace :-))) a turnaj zustane nedohran.
tommas4 Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Je to otevřené, takže s rodinou kvartuse pokud si to dobře pamatuju je to 12 účastníků?
tommas4 Odesláno 16. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Zacina se to brat nejak vazne :-)). Polovina z nas ( mluvim hlavne za sebe ) neodehraje vic nez 3-4 mace :-))) a turnaj zustane nedohran.To je fakt, systém se dá určitě zjednodušit ať to není pinec víkend.Jedna sada do jedenácti misto tří a je to rychlý.
gorlo Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Bych se i přidal a někomu zvedl seběvědomí, že nebude poslední. Pálku jsem nedržel 14 let v ruce a předtím taky moc ne.
Beet Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Kontrolní otázka: Bude nás tam víc alkoholiků, abstinentů, nebo běžců? Jestli má vůbec cenu brát běžecké boty...Běžecké boty vem. Ja chodim ráno abych byl na snidani zpátky. ;-) :-)
Bob Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Ja bych dal na 2 vitezny, rozdelil to na 2-3 skupiny a pak nejak uz vyrazovaci, at je to rychly. Kamila nechci ve skupine (Je moc dobrej)
Honza.manta Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Pinec jsem už nehrál tak patnáct let, ale vždy jsme hráli do jednadvacíti.Tak já opráším své pálky.Jinak se hlásím do skupiny alkoholiků, běhat fakt nebudu.
martinzberatel Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Ja se taky hlasim mezi alkoholiky, strizlivej hrat neumim ci to vlastne nebyla skupina u pinpngu? No to je asi jedno, ale hlasim se na turnaj, pravidla si necham vysvetliť, je mi jedno jestli pomazu ego jednomu nebo vice spoluhráčum v tabulce ) treba by se mohlo hodnotit i zA odvahu a zespoda ;-) alespon puldeci za hanbu...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 To je fakt, systém se dá určitě zjednodušit ať to není pinec víkend. Hrát jen na jeden set je blbost. Set trvá necelých pět minut a když budeme hrát aspoň na dva vítězné, počítám pět setů na dva zápasy. A jestli máš tři stoly, odehrajeme za hodinu skoro 20 zápasů. A při dvou skupinách po sedmi, je to každý s každým 21 zápasů ve skupině, takže za dvě hodiny hotovo a pak už jen semifinále a finále. Nebo můžeme udělat klasického pavouka jako na tenisových turnajích a při šestnácti lidech by to bylo jen 16 zápasů. Jenže jak nasazovat?
Mirek Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 To je na mě hrozně složitý, já se raději vožeru...
gorlo Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Taky mě napadlo při čtení od Kamila to složit kontumačně a jít si sednout se sklenkou v ruce. :-)
tommas4 Odesláno 17. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2016 (upraveno) Hrát jen na jeden set je blbost. Set trvá necelých pět minut a když budeme hrát aspoň na dva vítězné, počítám pět setů na dva zápasy. A jestli máš tři stoly, odehrajeme za hodinu skoro 20 zápasů. A při dvou skupinách po sedmi, je to každý s každým 21 zápasů ve skupině, takže za dvě hodiny hotovo a pak už jen semifinále a finále. Nebo můžeme udělat klasického pavouka jako na tenisových turnajích a při šestnácti lidech by to bylo jen 16 zápasů. Jenže jak nasazovat? Ten pavouk by možná nebyl špatný, rozložilo by se to v čase na celou sobotu. Nasazení los nebo abecedně. ještě jeden přírůstek k ochutnávkámRoura74 - utopený naložený buřtyFarky - echt slezsky bigosKamil - extra ostrou chilli pastu a omáčky od gandalfaWagoneer - nakládanou zeleninuMirek - bábovku, nakládané okurky a flašku utopencůMelly - chilli con carneRedAce - domácí chlébguzmic - tekuté ovoceJuraj11 - tekuté ovoceConrad - štrúdlRoman ZA - slovenské sýry, něco slaného i sladkého na zubFunthom95 - nakládané okurky, tekuté ovoceKvartus - Chucka Norrisetommas4 - bůček kilometr nad mořem uzený na třešňovém dřevěMareka01 - jihomoravské portské Upraveno 17. října 2016 uživatelem tommas4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se