Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kontrolní otázka: Bude nás tam víc alkoholiků, abstinentů, nebo běžců? Jestli má vůbec cenu brát běžecké boty...

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno (upraveno)

Tak v pátek sfoukneme finální počet, podle toho systém a herní plán, nalinkujeme to na flipchart

a podle toho se bude hrát dle dohody na čase hráčů. Stoly jsou tři, pálky na půjčení mám.

Cena pro vítěze? Asi půl metru velký dřevěný hřib, ideální místo stoličky do předsíně nebo

třeba na balkón :) jako fakt. Je super.

A druhé místo? To je ostuda být druhý, spíše za trest.

Tomu odpovídá cena. Johny Walker. Černej.

Třetí jistě uhodnete, Johny Walker červený.

Doporučuji se snažit. :lol2:

Ceny věnuji já a jsem trošku škodolibý, hehehe

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Kontrolní otázka: Bude nás tam víc alkoholiků, abstinentů, nebo běžců? Jestli má vůbec cenu brát běžecké boty...

Já skoro nepiju. Včera jsem si dal dvě skleničky červeného na kuráž a byl jsem jak motýl.

Návštěvník Kamil
Odesláno

... podle toho systém a herní plán...

Navrhuju dvě skupiny každý s každým, pak 1. s 2. křížem, pak o třetí místo a finále. Počítání do 11 na tři vítězné sety.

Odesláno

Jestli není počet účastníků pinčesu uzavřen, hlasím 3 kvartuse (já, plus synové 20 a 17). Ale nechci nic komplikovat...

Odesláno

Zacina se to brat nejak vazne :-)). Polovina z nas ( mluvim hlavne za sebe ) neodehraje vic nez 3-4 mace :-))) a turnaj zustane nedohran.

Odesláno

Zacina se to brat nejak vazne :-)). Polovina z nas ( mluvim hlavne za sebe ) neodehraje vic nez 3-4 mace :-))) a turnaj zustane nedohran.

To je fakt, systém se dá určitě zjednodušit ať to není pinec víkend.

Jedna sada do jedenácti misto tří a je to rychlý.

Odesláno

Běžecké boty vem. Ja chodim ráno abych byl na snidani zpátky. ;-) :-)

Odesláno

Ja bych dal na 2 vitezny, rozdelil to na 2-3 skupiny a pak nejak uz vyrazovaci, at je to rychly. Kamila nechci ve skupine :lol2:

(Je moc dobrej)

Odesláno

Ja se taky hlasim mezi alkoholiky, strizlivej hrat neumim ;) ci to vlastne nebyla skupina u pinpngu? No to je asi jedno, ale hlasim se na turnaj, pravidla si necham vysvetliť, je mi jedno jestli pomazu ego jednomu nebo vice spoluhráčum v tabulce :)) treba by se mohlo hodnotit i zA odvahu a zespoda ;-) alespon puldeci za hanbu...

Návštěvník Kamil
Odesláno

To je fakt, systém se dá určitě zjednodušit ať to není pinec víkend.

Hrát jen na jeden set je blbost. Set trvá necelých pět minut a když budeme hrát aspoň na dva vítězné, počítám pět setů na dva zápasy. A jestli máš tři stoly, odehrajeme za hodinu skoro 20 zápasů. A při dvou skupinách po sedmi, je to každý s každým 21 zápasů ve skupině, takže za dvě hodiny hotovo a pak už jen semifinále a finále.

Nebo můžeme udělat klasického pavouka jako na tenisových turnajích a při šestnácti lidech by to bylo jen 16 zápasů. Jenže jak nasazovat?

Odesláno (upraveno)

Hrát jen na jeden set je blbost. Set trvá necelých pět minut a když budeme hrát aspoň na dva vítězné, počítám pět setů na dva zápasy. A jestli máš tři stoly, odehrajeme za hodinu skoro 20 zápasů. A při dvou skupinách po sedmi, je to každý s každým 21 zápasů ve skupině, takže za dvě hodiny hotovo a pak už jen semifinále a finále.

Nebo můžeme udělat klasického pavouka jako na tenisových turnajích a při šestnácti lidech by to bylo jen 16 zápasů. Jenže jak nasazovat?

Ten pavouk by možná nebyl špatný, rozložilo by se to v čase na celou sobotu. Nasazení los nebo abecedně.

ještě jeden přírůstek k ochutnávkám

Roura74  - utopený naložený buřty

Farky  - echt slezsky bigos

Kamil   - extra ostrou chilli pastu a omáčky od gandalfa

Wagoneer  - nakládanou zeleninu

Mirek  - bábovku, nakládané okurky a flašku utopenců

Melly  - chilli con carne

RedAce  - domácí chléb

guzmic  - tekuté ovoce

Juraj11  - tekuté ovoce

Conrad  - štrúdl

Roman ZA  - slovenské sýry, něco slaného i sladkého na zub

Funthom95  - nakládané okurky, tekuté ovoce

Kvartus  - Chucka Norrise

tommas4 - bůček kilometr nad mořem uzený na třešňovém dřevě

Mareka01  - jihomoravské portské

Upraveno uživatelem tommas4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...