Lamiczka Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 My jsme nakonec vyrazili sami, tak jsem si musel na focení hledat nějaký kamarády. Neměli hodinky, tak jsem jim je pucil.. A na obed nás Mirek nasměroval na Křížový vrch a musím říct, že to je fakt krasny místo...
Lamiczka Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Jestli nekdo pojedete z Jeseniku nahoru, tak bacha, cca km pred tim jak cesta odbocuje na Sumperk stoji neoznacena octavka a meri se
mondeo2 Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Pánové.............tedy máte se dobře !! Já před chvilkou dovalil domů. Tak se tam fšichni pozdravujte a hlavně tu chajdu nezbourejte !!
Moty Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Vic fotit, zatim je to jen dráždění;-)) Krásné si to užijte. Ja dokoncuju přípravu a za chvili razim do Prahy na The Cure
Návštěvník dabelM Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Vic fotit, zatim je to jen dráždění;-)) Krásné si to užijte. Ja dokoncuju přípravu a za chvili razim do Prahy na The CureTaky tak :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
straspol Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Z polední rodinné procházky v okolí chaty:Že vim čí je ta vrchní ruka ...? Manťáka poznám podle končetiny, když má na ní hodinky !!!
kupko Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Super panove pekne se bavte a jak jiz bylo zde psano vice fotek a klidne drazdete :-)
Honza.manta Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Že vim čí je ta vrchní ruka ...? Manťáka poznám podle končetiny, když má na ní hodinky !!! Poznáš velký kulový - tou dobou jsem dodržoval polední klid na lůžku. Abych byl večer čerstvý na a
straspol Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Komusjepučil...? Nebosemužfakttakslepej...?
mondeo2 Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 hmmmm...........to by mě taky zajímalo, asi se furt cpou a na nás nemaj čas......
Lamiczka Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Tady vsichni zerou a nikdo nic nefoti...tohle tu probehlo pred chvili
martar Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Tvl to sýrový prkýnko! Kua! Jdu se podívat do špajzu po nějaký substituci, asi marně...
prischera Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 Oslava Péťa vypadá dost vyděšeně Užívejte!
straspol Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Tvl to sýrový prkýnko! Kua! Jdu se podívat do špajzu po nějaký substituci, asi marně...Zkusil jsem vyžrat a vypít lednici. Nemá to smysl- na tuhle úroveň se v osamocení nepropracuju Upraveno 22. října 2016 uživatelem straspol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se