Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před nějakým časem jsme měli slučák s klukama od vojáčků. Trochu se popilo, zavzpomínalo a bylo to moc fajn. Pár dní potom kamarád poslal fotky, které nějakým způsobem přečkaly čtvrt století. Při jejich prohlížení, jsem zjistil, že jsem už v té době vlastnil "Rolády", na které jsem úplně zapomněl.

1.JPG.be6d2fbeda2451a918256bb38210208b.JPG

Foto po večerce, při čištění zubů. Outfit zeleného trika vyšperkován slušivým modelem kalhot "banánů".

Proto mi to nedalo a při návštěvě u rodičů, jsem se ponořil do skříně a našel dávno ztracené...

2.jpg.5a424d0cf4232a8c0851f49b1cf785c1.jpg

Vůbec nechápu, jak jsem na ně mohl zapomenout. Je na nich dobře vidět, že jsme si prožili spolu poměrně hodně. Vím co je to za značku, tak raději přikládám foto mého chrono vývoje, nerad bych zase nějaké "banány"...

• Like 2
  • Haha 4
Odesláno (upraveno)

Mám kamaráda, jako asi každej. Řekl bych nejlepšího kamaráda.

Jednou, maximálně dvakrát za rok se sejdeme, zapaříme, pokecáme a zase se rozejdeme.

No a protože paříme vždycky tak dva dny, tak si třeba půl roku nemáme co říct.

Tak se naše komunikace v mezidobí pařeb povýšila na nejvyšší level.

Abysme jako věděli, že furt žijeme. 

Každej měsíc si posíláme jakej máme tlak. Bez textu jenom prostě obrázek. :D

Tak žije.

2efe8cad-b712-4ae7-b366-c5eb1b65292f.jpg

A58D6956-7108-4F80-AF67-6D10407A4B7A.jpg

Upraveno uživatelem YPO
  • Like 1
  • Haha 5
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 9 minutami, tikzot napsal:

počítám že ta vyšší tepovka bude tvoje @YPO🤣

Jo jo, on je to cucák (47) tak má novější stoupačky.

• Haha 1
Odesláno
V 23. 4. 2025 v 0:16, Já ml. napsal:

Před nějakým časem jsme měli slučák s klukama od vojáčků. Trochu se popilo, zavzpomínalo a bylo to moc fajn. Pár dní potom kamarád poslal fotky, které nějakým způsobem přečkaly čtvrt století. Při jejich prohlížení, jsem zjistil, že jsem už v té době vlastnil "Rolády", na které jsem úplně zapomněl.

1.JPG.be6d2fbeda2451a918256bb38210208b.JPG

Foto po večerce, při čištění zubů. Outfit zeleného trika vyšperkován slušivým modelem kalhot "banánů".

Proto mi to nedalo a při návštěvě u rodičů, jsem se ponořil do skříně a našel dávno ztracené...

2.jpg.5a424d0cf4232a8c0851f49b1cf785c1.jpg

Vůbec nechápu, jak jsem na ně mohl zapomenout. Je na nich dobře vidět, že jsme si prožili spolu poměrně hodně. Vím co je to za značku, tak raději přikládám foto mého chrono vývoje, nerad bych zase nějaké "banány"...

Je tam napsáno MPM a to je ten druhý Prim....   ten Čínský.

Nějaký odborník na historii těch dvou Primů by to mohl osvětlit.

• Haha 1
Odesláno

@AndyAaron a tohle mi projde? Odposlechnuto vcera v hospode:
-Tvl ses celej cervenej, ses opaloval?
-No jo, to vis, byl jsem celej den u vody na rybach..
-A cos chytil?
-Nic, ja nechytam.

To pak jednoho napadne sakra, a proc ja si furt ze vseho delam tezkou hlavu…? 😁

• Haha 2
Odesláno

Mladej přines poznámku.

Při hodině ukázňoval kolegy spolužáky slovy:

"nedělejte rotyku!"

IMG_1364.jpeg

• Haha 2
Odesláno
před 12 hodinami, geometr napsal:

No jo no, asi jak tam byla ta rotyka, tak mu úča blbě rozuměla.

eště je možnost, že poslouchal Madonnu

Odesláno

Parkoviště v obchoďáku, zastavím a nejde zamknout auto. Pak ani nastartovat, klíč není detekován. Tak klíč k startovacímu tlačítku a dobrý, pár pokusů a popojel jsem o kus jinam a vše O.K. Pak mi došlo, že se mi to stalo na stejném místě (řada, možná stání vedle) i s druhým autem už kdysi. To ale šlo zamknout klíčem, pak jsem to neřešil, ale po dnešku vzpomněl.... no jen co se na tom světě děje, technologia 😀

Odesláno

@DavidLC Překvapivě to vůbec nemusí být "chyba technologie", ale regulérní rušička v okolí 433MHz - jedno jestli něco v tom obchodě a nebo dacan s anténou poblíž, číhající na parkingu na nezamčené auto (nebyl bys ani první ani poslední) :whistle:

Odesláno

Rušička čorkařů, no nevím, bylo to stejné místo a patrně by se to řešilo kamery, atd... ale může být. Spíš tam tedy něco vysílá, ale že to nikdy neřešili, divný....ale asi si nikdo nestěžoval. Je to přízemní parkoviště, obchody jsou v patře.  

Odesláno
před 40 minutami, Diamondking napsal:

.... Já to říkám pořád - je něco mezi nebem a zemí... 🕯️🕯️

Tady bych spíš věřil na technický problém, alee jinak souhlas, třeba rozmluva se ženou, to je takové "blízké setkání čtvrtého druhu" 😂

• Haha 1
Odesláno

Včera sem jel se šéfem autem a on mi vyprávěl o májovkách a já ho vůbec neposlouchal.

Aby to nebylo trapný, tak mu asi po deseti minutách jeho monologu říkám, že mám májovek plnou knihovnu.

On se na mě podíval se zdvihnutým obočím a říká: " já celou dobu mluvím o houbách vole"

tak sem asi v prdeli

• Like 1
  • Haha 14
  • Dát hlas 1
Odesláno

Mladej mel dneska nejak moc uprimnou naladu, takze mi sdelil:

Seres me, tak jsem se rozhodl, ze te budu srat taky. 

No, urcita logika by v tom byla. 

• Haha 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...