Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Včera sem měl s paní výročí svatby.

Máme se tak rádi, že sme si vzpomněli dnes.

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 3
Odesláno

My si nějak nemůžeme vzpomenout, je to dost dlouho, hledat papíry jsme oba líní, ale vím přesně co jsem měl za auto a hodinky 🙂

Odesláno

@YPO sem byl ženich taky. manželka vybrala datum veselky 07.08.09 abych i já, co mám v mozku prázdno věděl že slavíme.  

občas mám nějaký pracovní stořky, co sou až moc, kfl se zdaj že jsou k nám nevhodný a má asi pravdu. 

sem ràď že děláš renesanci tohohle vlákna.  

hrozně se mi líbilo, jak si našel ty doklady od jeho škvíry.  😀😀😀😀 dobrá klika. 

Odesláno
V 11. 6. 2025 v 12:23, Lynx12 napsal:

Uloveno na TW

Snmekobrazovky2025-06-11122139.jpg.7f35da644ff60abe63d9a689e5c52c7b.jpg

Ta slepice tam vlezla misgrubnou a klovla ho.. ( znalci Švejka vědí)

Odesláno
před 10 hodinami, hopa26 napsal:

hrozně se mi líbilo, jak si našel ty doklady od jeho škvíry.  😀😀😀😀 dobrá klika. 

Kdyby v tý portmonce bylo pětikilo, tak bych jí ani osobně nepoznal, ale bylo tam 💩.

Odesláno
před 12 hodinami, YPO napsal:

Jako Velikonoce, taky nejsou furt stejně! A jaká je to sláva ! 

Odesláno

Vím že řidiči za to nemůžou, ale ty "nové barvy" DPP spáchal fakt magor bez špetky smyslu pro průmyslový design. Tak jako ze zcela praktických důvodů bývala snaha už z dálky opticky zvýraznit kde mají ty lidojemy dveře, tak tady si představuju že nějakej progresivní MBA bez řidičáku rozhodl "NE, odteď budeme barevně zvýrazňovat kde má ta škatule kola!" :yucky:

Odesláno
před 13 minutami, Radek124 napsal:

Vím že řidiči za to nemůžou, ale ty "nové barvy" DPP spáchal fakt magor bez špetky smyslu pro průmyslový design. Tak jako ze zcela praktických důvodů bývala snaha už z dálky opticky zvýraznit kde mají ty lidojemy dveře, tak tady si představuju že nějakej progresivní MBA bez řidičáku rozhodl "NE, odteď budeme barevně zvýrazňovat kde má ta škatule kola!" :yucky:

Jojo , byla doba kdy VB měla jinou barvu dveří , aby bylo věděno kudy se do auta nastupuje…. Jo a kufr a haubna ….taky, to proto aby to nebylo až tak jednoduchý …. Už se to ale moc nepraktikuje….. jak je vidět 🙈

Odesláno
před 42 minutami, YPO napsal:

Já sedím pod pergolou a “můj” bus drandí po Staromáku. 
Sem slavnej😀

IMG_1800.jpeg

Jak tvůj bus ???? Ty seš řidič …. Nezatáhnul si ručku,  co? 

Odesláno
před 7 minutami, FantasticFabio napsal:

Jak tvůj bus ???? Ty seš řidič …. Nezatáhnul si ručku,  co? 

Normálně přidělený vůz.

Když nejseš úplná kunda tak ti přidělí vůz se kterým jezdíš.

Když seš úplná kunda tak jezdíš každý den s jiným vozem.

Vzhledem k tomu ze jsem se nestranicky zřekl účasti protože nejsem šotouš tak s “mym” vozem jel straník.

Odesláno
před 19 hodinami, YPO napsal:

Já to mám dnes s manželkou....ale taktně mlčím 😁 ne, dělám si prdel. Sem vytáhnul včera rodinku na véču....

Odesláno
před 19 hodinami, YPO napsal:

Máme se tak rádi

Sranda . Ja tiež. 21. 6. To sa ľahko pamata lebo letný slnovrat, fajn dátum. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 31 minutami, Gustaf napsal:

Já to mám dnes s manželkou....ale taktně mlčím 😁 ne, dělám si prdel. Sem vytáhnul včera rodinku na véču....

Machýrek !!! To má zadaný v kalendáři….upomínku🙈 ale na druhou stranu, vot toho ty zařilzení jsou…..

• Haha 1
Odesláno

To já měl plán, že na výročí pojedem na koncert Robieho Wilijemse ….. nesehnal sem lístky( za tu cenu sem váhal až prováhal ) takže změna plánu , nebude Robie jen Vylijem se🤪

• Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, FantasticFabio napsal:

To já měl plán, že na výročí pojedem na koncert Robieho Wilijemse ….. nesehnal sem lístky( za tu cenu sem váhal až prováhal ) takže změna plánu , nebude Robie jen Vylijem se🤪

Bude romantika jako ču*ák 😆

Já teď aspoň takto 

IMG_20250622_175719-01.jpeg

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 5 hodinami, FantasticFabio napsal:

Jojo , byla doba kdy VB měla jinou barvu dveří , aby bylo věděno kudy se do auta nastupuje…. Jo a kufr a haubna ….taky, to proto aby to nebylo až tak jednoduchý …. Už se to ale moc nepraktikuje….. jak je vidět 🙈

Tak to já pamatuji ještě modrá auta s bílým pruhem kolem dokola v šířce asi 15 cm ve výši klik. To aby věděli kde mají kliky - a dokola to bylo proto, aby to neměli lehký. Tvl, já už jsem starej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...