Americkej Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Nejlepší je když přijedete na hotel v jedenáct večer, vysmahnete čtrnáct stovek a ráno v pět balíte ruksak a pakujete se, cha, super klientela viz. Já :-) Edit: Sakra Americkej brouzdá okolo, místo cha jsem myslel chi :-) Have a nice day...Kámo díky, beru to jako poctu! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Ciwe ty mi taky ale tímhle přístupem úplně narušuješ moje propočty Přesně :-) Chápu tě správně a je to tak jak má být. Pravidla v ubytování jsou jasná a všechny ostatní nároky jsou na domluvě. Vždy chápu když to jde nebo prostě sezóna frčí a požadavky zákazníků nejsou možné, stejně jako například kdekoliv jinde na světě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Hele mě to fakt nevychází. Pokud je na pokoji host do zítra do 11:00 a další host chce přijet zítra ráno v 8:00tak koho mám zkásnout? Oba a ještě jim naúčtuj penále za hodně osob na pokoji:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Přesně :-) Chápu tě správně a je to tak jak má být. Pravidla v ubytování jsou jasná a všechny ostatní nároky jsou na domluvě. Vždy chápu když to jde nebo prostě sezóna frčí a požadavky zákazníků nejsou možné, stejně jako například kdekoliv jinde na světě :-) Když to jde tak to jde, to je jasný a automatický, a když to nejde tak aspoň úschova věcí a parking, to je to nejmenší.Tenhle standard mám zavedený už dlouho. Oba a ještě jim naúčtuj penále za hodně osob na pokoji:-) Jo to bych mohl popsat docela dost stránek o vynalézavosti lidí Jak na straně ubytovatelů tak na straně hostů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Já ne voe, jsem na druhé straně barikády a jde mi o komfort našich hostů To co popisuješ je v podstatě idea jednoho klienta v kostce a nemůže pochopitproč mu já jako ubytovatel nemůžu jako vyhovět Jo tááák...Jsem asi dneska intelektuálně poddimenzovanej. To musí být docela fuška, když při takových...to.... musíš zůstat slušnej. Mě by asi občas ujela nějaká sarkastická poznámka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Ale tak to ne, jsem sarkastický jen na otravné prodejce všeho možného, to jo, ale přístup ke klientůmmusí být ve standardu, to je základ každého byznysu. Těch povídek co mám schovaný k pivu s přáteli ale je dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Co je to za problém- přijede v osm (kecá, stejně to nestihne, kdo by tohle dokázal...?) , šoupne si věci do úschovny v recepci, dá si startovní kávu, zajde si na snídani, dá si kondiční kávu, přečte si noviny, dá si kapuccino a dortík a když si všichni trochu pospíší, může se po 10:00 stěhovat do pokoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Stihne, chce jít v 8 lyžovat a na ten pokoj prostě chce, co na tom že tam ještě někdo spía že se pokoj musí uklidit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Jo táááák, lyžař to je samostatná kategorie Homo Sapiens Rossignolensis , tady jde logika stranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Stihne, chce jít v 8 lyžovat a na ten pokoj prostě chce, co na tom že tam ještě někdo spía že se pokoj musí uklidit. Tak to je jasný, nejvýhodnější je permanentka na celej den. Vlek pouští v osm, když to zaplatí, tak si to musí poctivě vyjezdit od otevíračky. To by chtělo ubytko nejpozději v 7:30. Dost to těm klientům komplikuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Tak to je jasný, nejvýhodnější je permanentka na celej den. Vlek pouští v osm, když to zaplatí, tak si to musí poctivě vyjezdit od otevíračky. To by chtělo ubytko nejpozději v 7:30. Dost to těm klientům komplikuješ. Jasně ! Kdyby to nastavil od 00 : 00 do 23 : 59 byl by klid, a ješte by byl slavnej .............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Si děláte prdel ale já jsem fakt za darebáka. Check out mám do 11 hodin, a check in od 15,(někde se používá i 10 a 14, ale na horách se většinou popíjí tak ta extra hodinka ráno přijde vhod )pro rejpaly - s tím že na recepci mají příkaz ubytovat klienta ihned jak je pokoj připraven,a všem hostům posíláme před příjezdem info od kolika se mohou ubytovat, ale tuhle mě paní pérovala že pobyt na 4 noci je 4x24 hodin a pokud přijede v 15 hodin a odjede v 11tak to je 1x9 v den příjezdu + 3x24 + 1x11 v den odjezdu a tedy celkem 92 hodin misto 96.Po vysvětlující odpovědi proč to tak je a co je ten check in a check out a jak vlastně to celéfunguje aby se pobyty nepřekrývaly a že pobyt není možné aby byl na celych 24 hodin jsem byl označenza blbce který okrádá klienty. Přijela, už v 11. Ubytovali jsme ji cca ve 13, protože to šlo.Při odjezdu, když bylo po 11 a paní ještě neodjela tak se šla pokojská na pokojpodívat a našla tam paní jak sedí na sbaleným kufru, s tím že před jednou odpolednese z tama nehne, aby si odbydlela svych 24 hodin a vyhrála tuto bitvu se strašlivýmblbcem. Asi tak. Snažím se vyhovět a připravit pokoje co nejdřív a stejně mě paní pakchce uškodit. Ale kdo pracujete s lidmi tak pochybuji že to je v jiných oborech jiné.O to víc mám rád klienty co si to přijedou užít a odpočinout si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 tak hlavně, že si ty dvě hodiny navíc užila:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 jak sedí na sbaleným kufru, s tím že před jednou odpoledne se z tama nehne, aby si odbydlela svych 24 hodin... Ještě že těchto blbů, kteří žijí mimo realitu, je minimum. Jinak by člověk takovou práci nedělal...Užívej si těch normálních, pohodových lidí a historkama o těch druhých nás můžeš pravidelně zásobovat třeba do vlákna Humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Užívej si těch normálních, pohodových lidí .. Jó, jako nás. Vůbec jsme mu nezahulili celé lobby, že to chudák noční recepční musel ráno hodinu větrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Jó, jako nás. Vůbec jsme mu nezahulili celé lobby, že to chudák noční recepční musel ráno hodinu větrat. No jo, ale to byl problém nočního recepčního a ne Tomův Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Moc to neventiluju, většinou jde o drobnosti a nedorozumění. Dělám to proto, že tupráci mám rád a dělám to pro ty hosty. Pro sebe taky samozřejmě Ale barákem miprojde pěkných pár tisic lidí každý rok, tak se už statisticky musí mezi nimi vyskytnoutnepříjemný klient. Nebo stěžovatel. Ale naštěstí jich v populaci tolik není A kuřáci si počkají na ten protikuřácký zákon, to teprve bude zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 ale tuhle mě paní pérovala že pobyt na 4 noci je 4x24 hodin a pokud přijede v 15 hodin a odjede v 11tak to je 1x9 v den příjezdu + 3x24 + 1x11 v den odjezdu a tedy celkem 92 hodin misto 96.Když jsme si o dovolené připlatili za late checkout (tuším 2 hodiny/2000,-) tak když jsme odcházeli tak holky s košťatama a s vozejčkem už taky číhaly za dveřma Kde že máš ten hotel, že bych si zajel zapotížistit? Ten výpočet mě zaujal, to je mocná matematika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Mrkni do srazových vláken na "sraz Jeseníky", ten už teda proběhl, ale tam je vše hned na prvni straně vlákna.Ale poledních pár stran je taky fajn čtení s obrázkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Ale kdo pracujete s lidmi tak pochybuji že to je v jiných oborech jiné. jo jo s lidma je to těžký ... poslední dobou se rozmoh takovej nešvar, že se mě dost často někdo ptá jestli jedu tam a tam .... v době internetů, telefonů, tabletů, papírovejch jízdních řádů, plánovačů tras atd. mě to dost obtěžuje, zdržuje a sere takž sem najel na systém, že v sudý dny jim říkám že tam kam chtěj jedu i když tam nejedu a v lichý že tam nejedu i když tam jedu ... a ten kdo nepozdraví tomu neodpovídám vůbec ..... někdy se i mračím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se