leebauer Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Za těch 590korun to je kolik kusů?Nemůžu to tam najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Jedny cisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 jo jo ..... na tydle rady ti neskočím když sem byl v armádě tak sem chyt od mazáka co mě furt prcal filcky nevěděl sem co s tím tak sem šel za výkonným praporčíkem, aby mi jako poradil říká .... normálně je polej petrolejem a sou v hajzlu tak sem si sed na hajzl a polil je petrolejem pánové .... takhle mě prdel ještě nepálila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Tak u tebe na vojně byla docela prdel... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 tak sem tudle napsal na sociálku jak sem jakože na tom, že už bych chtěl do důchodu, páč se už cejtím (jakože pocit, né smrad) neska přišla odpověď, že už jako skoro můžu ale lítaj mi tam dva roky 2007-2009 to sem přesně dřepěl tady Berte vystavíš mi nějaký potvrzení ? ........ ............ Berte ?! ................. kurva...ááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 2007 - 2009, Knedlík, knedlík, hledám. Nemám to tady. ..... :-) Nemůžeme to napsat na někoho jinýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 už cajk ..... pracoval sem v chráněný dílně ...... u žehličky ..... sem si vzpomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Vecer jdeme na nejakou oslavu a pani mi rika "Klidne muzes vecer pit, ja ridit nebudu...", tak ted nevim jak to myslela! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Ze pojdete taxikom, to je lahke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 z hrůzou jsem si uvědomil, že už mám zase patery hodinky + zbytečných 50 nožů30 čepic60 triček + metrák dalších nesmyslů ..... máte to taky někdo ? *trochu se bojím abych za dvacet let nenosil domů odpadky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Všechno v pohodě, jen u těch čepic bych se trochu zamyslel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 no hele já ti nevím nůž nosím jenom jeden (použiji ho dvakrát za měsíc)hodinky nosím jenom jedny (ostatní jsou v šupleti)tričko si vezmu tak čtyřikrát za měsíc (jedno a to samý - jinak chodím ve služebních hadrech)boty (to samý co trička) akorát jich nemám 60 ...... tudle sem si vzal úplně nový boty od nortwave, který ležely pár let ve skříni a už v předsíni z nich upadla podrážka (zpuchřelá léty) několikatery kalhoty který jsem neměl nikdy na soběbundy totéžsvítilny (mám jich pět) - používám jednu noa mohl bych pokračovat ...... tipnu si, že tu mám uloženej tak půl milion v nesmyslech to je fakt dobrý *končím s nakupovaním všeho kromě potravin a rumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Tak to rozdej. Potřebným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 nikdy !!! ..... bych je zkazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Svět je životně závislý na bezhlavém nakupování. Jsi svědomitý a správný euroobčan, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Svět je životně závislý na bezhlavém nakupování. Jsi svědomitý a správný euroobčan, Tak tak, nejtezsi je se to odnaucit, ja na tom zacal zrovna dnes pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 no ale kdybys chtěl pustit nějakou kudlu, tak bych asi i jednu koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 nemůžu nic prodat ..... mám to všechno rád máma mi řekla, že to všechno vyhodí, tak sem jí dal jeden nemódní oblek abych jí zacpal ústa .... strčila ho chudáka do nějaký plechový bedny ...... jakpak se mu asi daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 no jak myslíš... se pak nediv, že se ti to kupí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 kolik věcí máš, tolikrát jsi člověkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se