kuncák7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 dyť to tam jezdí normálně ..... kuncák je nalitejJenze ty uz ses otrlej z busu a zvyklej na vse :-) U me je kolona 10 aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Kuncáku u nás už byly prémie vánoční ...... jak seš na tom ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Hm, nic. Jen 31.12. můžu jít domů v poledne ( a paní starostka nabídla 50 lístků na zítřejší fotbal, ale ač mě to lákalo, tak jsem se rozhodl si ho koupit samostatně ).Dej si na nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 TVL poď jezdit ..... se máme královsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 TVL poď jezdit ..... se máme královskyTy woe , na druhý zastávce bych někoho vyndaval z auta, to nemám zapotřebí ( já vás obdivuju, já na tohle nemám nervy ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Na silvestra do prace? No fuj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 silvestr je pro děti ..... normální člověk se umí vožrat i ve středu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Jiste! Ja uz enem tyden a pak az 3.1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Jak daval Ypo to akcni naborovy video. Tak u nas lakame na splneni snu.....Páč je to tak ňák víc napohodu.Hocha znam,jezdil se mnou v HK ,normalni pohodovej kluk. Jo a jdu do prace jak na jeziska ,tak i na novej rok. Jinak bych mel story z nedele,ale ani se mi s tim nechce vypisovat. Plnej vlak lidi,nacpanej po strechu a ja se bal ,ze jim reknu-koncime,dal to nepojede. Sem mel nakonec kliku,ale lepilo mi prevelice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Hele YPO, ono se nějak blblo se zastávkama na znamení na trase 165? Sem tuhle chtěl vystoupit na svý tradiční zastávce, která byla dycky normálně zastavovací a přejel jsem jí, páč jsem si nepíp. Pak jsem koukal, že toho na znamení tam naflákali víc. To je ňáký čerstvý ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 to já nevím ....... já tam přes měsíc nebyl ..... si to překontroluj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 kuncáku .... vole ..... ještě čtrnáct kalendářů a důchod ...... jaxi na tom ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 kuncáku .... vole ..... ještě čtrnáct kalendářů a důchod ...... jaxi na tom ?O cca 5 vic. Nojo, zavist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 to nedáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Neštastníci,já už jen 4,a pudu ještě o rok dřív.....jestli se toho ve zdraví dožiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 já už se těším ...... budu chodit na špacír a prudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 to já nevím ....... já tam přes měsíc nebyl ..... si to překontrolujHmmm ?Platnost od 9.12.? Tak to je ono... dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Pepo,to se Ti ve Staráku /u UH pro rýpaly/ či v Hradišti nemůže stát :-) Tam fšude dojdeš i pěšky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Hmmm ?Platnost od 9.12.? Tak to je ono... dík!já si ty stanice nepamatuju, protože ty kecy neposlouchám, ale na první pohled mi to přijde stejný ..... možná kdybys napsal zastávku, tak ti řeknu jestli si vocas co neumí mačkat čudlík nebo nejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se