Návštěvník YPO Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Souhlasím, a moderátory i když tam byl třebas i kokot jako je YPO, jsem vždy plně respektoval :-)Prisero todle uz bylo osobni.... takze African ban az do tri kralu ..... kdo souhlasi s trestem ? ......dalo by se to vobejit kdybych mu moh rict ze je zmrd ..... muzu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 V sz zalupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 A takový to bylo zábavný vlákno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Hovno prdel sračka, to je naše značka Nemáš to celý, píča prdel kamení, to je naše znamení... Musel jsem to umět, než jsem šel do školky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Tady se mi to líbí, tady mě to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Máte štěstí, že jsem byl v hospodě. Nepřehánějte to v dalších vyjádřeních s výrazivem, pls. Jinak bych opravdu musel začít rozdávat ovoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 To Straspol: Myslim, ze tu nejsi dele nez ypo... Nesmis soudit podle soucasneho avataru... :-) .. a byly doby, kdy byl ypo myslím moderatorem.. :-)Nojo, to mi nedošlo....A jo, vlastně, to si pamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Toto vlákno mi vyvolalo reminiscencie na škôlku:"kokot piča u holiča, kokot stratil nožnice , poslal piču do piče" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Prisero todle uz bylo osobni.... takze African ban az do tri kralu ..... kdo souhlasi s trestem ? ......dalo by se to vobejit kdybych mu moh rict ze je zmrd ..... muzu ?Můžeš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 No fuj.. Toľko oplzností na jednom mieste.. Že sa nehanbíte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Máte štěstí, že jsem byl v hospodě. Nepřehánějte to v dalších vyjádřeních s výrazivem, pls. Jinak bych opravdu musel začít rozdávat ovoce.To byla u mne vyjímka, související s předchozími posty. Běžně to mám mírnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ja byl v úterý s Ypem a Zmizikem v hospodě a neřekli vůbec nic sprostého. Ani vtip. Me to potěšilo, mělo to tu kultůru. Muselo je teď mimořádně neco nasrat, jinak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Tak ivan_989 má ban na 3 dny. Neřeknu, když někomu semtam něco uletí v rámci konverzace a není to útočné nebo osobní nadávka, ale dávat to sem úmyslně a po mém varování, je trochu silná káva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ja byl v úterý s Ypem a Zmizikem v hospodě a neřekli vůbec nic sprostého. Ani vtip. Me to potěšilo, mělo to tu kultůru. Muselo je teď mimořádně neco nasrat, jinak nevim.Však taky že jo, normální předvánoční debata a myslím že nikdo z nás ty nadávky nemyslí nijak vážně, speciálně když toho dotyčného nezná osobně. Takové malé virtuální pošťuchování no, aspoň já to tak mám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Však taky že jo, normální předvánoční debata a myslím že nikdo z nás ty nadávky nemyslí nijak vážně, speciálně když toho dotyčného nezná osobně. Takové malé virtuální pošťuchování no, aspoň já to tak mám :-)Ja ne. Ja beru všechno vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Ivan989 ta slovenčina je parádní. Vydrž 3 dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/101855-breitling-je-na-prodej-nekoupíme-ho/?p=1816739 Za to jsem dostal od Prischery 14 dní a vyhruzku , že příště to bude nafurt. Prý se jednalo o neprimerenou agresi z mé strany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 A ostatní prasáci dostanou taky? Nepřehánějte to v dalších vyjádřeních s výrazivem, pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Pohlidej to tady, ať kdyžtak můžeš zatepla nabonzovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Aha, víc to netřeba komentovat.a tobě jde o co, teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se