Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Souhlasím, a moderátory i když tam byl třebas i kokot jako je YPO, jsem vždy plně respektoval :-)

Prisero todle uz bylo osobni.... takze African ban az do tri kralu ..... kdo souhlasi s trestem ? ......dalo by se to vobejit kdybych mu moh rict ze je zmrd ..... muzu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máte štěstí, že jsem byl v hospodě. Nepřehánějte to v dalších vyjádřeních s výrazivem, pls. Jinak bych opravdu musel začít rozdávat ovoce.

To byla u mne vyjímka, související s předchozími posty. Běžně to mám mírnější...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Tak ivan_989 má ban na 3 dny. Neřeknu, když někomu semtam něco uletí v rámci konverzace a není to útočné nebo osobní nadávka, ale dávat to sem úmyslně a po mém varování, je trochu silná káva.

Odkaz ke komentáři

Ja byl v úterý s Ypem a Zmizikem v hospodě a neřekli vůbec nic sprostého. Ani vtip. Me to potěšilo, mělo to tu kultůru. Muselo je teď mimořádně neco nasrat, jinak nevim.

Však taky že jo, normální předvánoční debata a myslím že nikdo z nás ty nadávky nemyslí nijak vážně, speciálně když toho dotyčného nezná osobně. Takové malé virtuální pošťuchování no, aspoň já to tak mám :-)

Odkaz ke komentáři

Však taky že jo, normální předvánoční debata a myslím že nikdo z nás ty nadávky nemyslí nijak vážně, speciálně když toho dotyčného nezná osobně. Takové malé virtuální pošťuchování no, aspoň já to tak mám :-)

Ja ne. Ja beru všechno vážně.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...