Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

nejvíc mě sere že ty vlaky vypadaj z obou stran stejně .... jeden neví na kterou stranu to jede .... to mňe mate a uvádí v nejistotu kde nakonec skončím ..... možná by se to dalo vyřešit tím, že se pudu podívat kde sedí kotelník

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Hele, ale na Zbraslav jede i autobus ze Smícháče, ne? :D

tak jasně ... 129 ... ale máma vymyslela vejlet mašinkou .... poslouchat se musí 

kdybych se do večera neobjevil, tak sledujte zprávy

Odkaz ke komentáři

nejvíc mě sere že ty vlaky vypadaj z obou stran stejně .... jeden neví na kterou stranu to jede .... to mňe mate a uvádí v nejistotu kde nakonec skončím ..... možná by se to dalo vyřešit tím, že se pudu podívat kde sedí kotelník

Anebo cihat odkud prijede... Vetsinou pokracuje ve smeru jizdy.
Odkaz ke komentáři

chystám se jet vlakem z Vršovic na Zbraslav .... dokážu to ?

Dokazes, Vrsovicke nadrazi je hezke, bus te doveze az pred hlavni vchod ( tramvaji nejezdi, pres ten park bys mohl zabloudit ). A hlaseni o prijezdech a odjezdech je dostatecne slyset ( i hluchej to slysi az na tram zastavce ).

Zvladnes to.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

takže:

nebylo to tak strašný, jak se mi to jevilo v rámci předcestovního průjmu

-na nádraží volným krokem cesta trvala 8,5 minuty

-v budově nádraží (u vokýnka) nám milá paní sdělila, že pojedeme zdarma (já v rámci opencard a máma jakožto dozor kočárku)

-pak se čekalo, až spoj přijede

-nádraží vršovické je pěkné a mají tam i bronzové hodiny od pana Berky

-zjistil jsem, že i kotelníci mají mobilní telefon

-noa pak přijel náš spoj (žlutý vlak se třemi vagony, ale možná je to smontovaný dohromady)

-vypadá to tam o trochu lépe než si pamatuji z minulého století (záchod má zašupovací dveře)

-pak přišla průvodčí a řekla nám, že si s opencard mám vytřít prdel a že s kočárkem máme jít taky doprdele ?. prostě ze mě vymámila 44 korun (zajímavé je, že cesta zpět už stála 53 vočí (asi je to do kopce) )

-po cestě sem viděl grafiti

-konečně Zbraslav

-na Zbraslavském nádraží to mají vymakaný šipkama ... člověk ví kterým směrem se má vydat

- ve Zbraslavi mají daňka, srnce (kdo najde srnce na fotografii vyhrává měsíční pobyt u balatonu) bylo tam i prase, ale na to sem měl krátkej objektiv (sovu jsem nefotil, protože blbě čuměla)

-noa pak se zase jelo zpátky

-měl sem teplou bundu, takže mi bylo vedro jak v prdeli

-a hodinky seiko (ty co se tu dopručujou)

-trochu mě bolej nohy tak si neska pudu brzo lehnout

-závěr: líbilo se mi to a příště pojedu do budějovic

Odkaz ke komentáři

To jak od Cimrmana :-)) a ano YPOusi, tva opencard je ve vlaku na houno, slevy zamestnancu a pribuznejch u CD neplatej :-)). To jsem zjistil u neteri- studentek ( kdy za ne platim plnou cenu a za sebe mam slevu ).

Odkaz ke komentáři

Anebo cihat odkud prijede... Vetsinou pokracuje ve smeru jizdy.

To bych raději neříkal. A na Masaryčce (a dále např. na jižním nástupišti na hlaváku) to neplatí vůbec.... 

"Tak každej má dneska ten chytrej mobil, v ňom ty internety, tak si to snad dopředu šecko najde - kdy to jede, vodkuď, jak je vlak řazenej a pak netápe. Hlavně se nikoho neptat, ajznboňáci ani tak ne, ale autobusáci jsou na to strašně hákliví.."

Appka Můj vlak to jistí, ukazuje i nástupiště...Ajznboňáci jsou zvyklí, protože na dráze není nic jistého, pokaždé to jede jinak...Zkušenosti z každodenního dojíždění.

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři

To jak od Cimrmana :-)) a ano YPOusi, tva opencard je ve vlaku na houno, slevy zamestnancu a pribuznejch u CD neplatej :-)). To jsem zjistil u neteri- studentek ( kdy za ne platim plnou cenu a za sebe mam slevu ).

Autobusáci mají jinou Opencard než civilové? Nebo to je z důvodu mně neznámého pásma B? Musím se podívat, co to vůbec znamená..

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Autobusáci mají jinou Opencard než civilové?

nemají, akorát neplatí ze záhadných důvodů ve vlaku (myslím, že je to pro to aby se 10t zaměstnanců DP neprohánělo zdarma i vlakem)

se standardní kartou bys jel grátis

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...