Návštěvník YPO Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 Mám nový fetiš. Nářadí. Hodinky už žádný nechci a nepotřebuju vzhledem k délce dožití mužů v ČR. Stejně to mám s noži a propiskami. Takže kupuju nový nářadí, který taky nepotřebuju. Začalo to pěknou kabelou na vercajk, která nemohla přeci zůstat prázdná – v duchu, že ty důležitý věci budu mít pěkně pohromadě na cestování mezi venkovem a městem. Začal jsem jí naplňovat a jenom v průběhu července mě to stálo asi 20t. Dost děsivé zjištění na člověka, který není manuálně úplný lempl, ale je líný jako prase a zve si na různé úkony řemeslníky nebo kutily. Druh odborníka zjišťuji až při odváděné práci. -Do toho sem jako na potvoru vstoupil vekslák s vercajkem a je to v prdeli. -Potřebuju novou kabelu na kolečkách, protože ta moje má už 18 kilo. -Paní mi dnes řekla jestli sem se nezbláznil, když nic nedělám a kupuju nesmysly, tak sem jí řek, že to kluk dostane jako věno, případně jestli nepotřebuje dotáhnout nějaký šroubek. Tak mě poslala do prdele. Začínám mít pocit, že mi tohle hobby začíná přerůstat přes hlavu, a to jsem teprve na začátku. Jak to máte vy? Kupujete nářadí?
horal Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 (upraveno) Nářadí není nikdy dost... Kvalitní vercajk je radost a potěšení z práce s ním. Výsledek pak druhořadý.. Upraveno 3. srpna 2025 uživatelem horal 1 4
orol Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 Teď jsem na jutubu koukal na nové Knipex Cobra ES Asi je budu potřebovat
Návštěvník YPO Odesláno 3. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2025 Noa přitom tu vlákno NÁŘADÍ máme a zeje prázdnotou.
Oliver333 Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 V 3. 8. 2025 v 18:18, YPO napsal: Mám nový fetiš. Nářadí. Hodinky už žádný nechci a nepotřebuju vzhledem k délce dožití mužů v ČR. Stejně to mám s noži a propiskami. Takže kupuju nový nářadí, který taky nepotřebuju. Začalo to pěknou kabelou na vercajk, která nemohla přeci zůstat prázdná – v duchu, že ty důležitý věci budu mít pěkně pohromadě na cestování mezi venkovem a městem. Začal jsem jí naplňovat a jenom v průběhu července mě to stálo asi 20t. Dost děsivé zjištění na člověka, který není manuálně úplný lempl, ale je líný jako prase a zve si na různé úkony řemeslníky nebo kutily. Druh odborníka zjišťuji až při odváděné práci. -Do toho sem jako na potvoru vstoupil vekslák s vercajkem a je to v prdeli. -Potřebuju novou kabelu na kolečkách, protože ta moje má už 18 kilo. -Paní mi dnes řekla jestli sem se nezbláznil, když nic nedělám a kupuju nesmysly, tak sem jí řek, že to kluk dostane jako věno, případně jestli nepotřebuje dotáhnout nějaký šroubek. Tak mě poslala do prdele. Začínám mít pocit, že mi tohle hobby začíná přerůstat přes hlavu, a to jsem teprve na začátku. Jak to máte vy? Kupujete nářadí? Ani nevíš jak Ti rozumím a jak moc velkou mám radost z toho, že je nás víc. Manželka si taky ťuká na čelo ale prostě si nemůžu pomoct. Kupuju nářadí které požiju párkrát a to ještě v tom lepším případě ale já nemůžu mít nějakou hobby kvalitu to nééé :-DDD 2 1 1
Micey Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 (upraveno) To ste věděli, že když dáte do mikrovlnky uvařený oloupaný vajíčko, že po necelý minutě a půl vybouchne? Já například doteď ne. A ještě bylo umístěno na fazolích. Přiložený obrázek neni tak úplně grafický, páč největší kusy byly odstraněny a hlavně se to celý ohřejvalo pod takovym tim poklopem:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. srpna 2025 uživatelem Micey 3
Micey Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Tys to věděl? Cafra nechápu jak jsem mohl těch čtyřicet let vůbec dát bez týdle znalosti:)
zceyee Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Jako je to jen teorie, mělo by se to nějak ověřit, např. opakováním pokusu. Jak moc bylo uvařený předtím? Na tvrdo, na měkko, něco mezi? Minuta a půl .. při jakém výkonu? A když dáš jinak vařený vejce bude ten čas stejný? Doufám že jedním pokusem si neskončil.
nickolas Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 před 40 minutami, Micey napsal: Tys to věděl? Cafra nechápu jak jsem mohl těch čtyřicet let vůbec dát bez týdle znalosti:) Věděl...ale nezastírám, že jsem na to taky přišel praktickým pokusem Jen o dvacet let dřív...
Jehlan Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 Připomnělo mi to ten vtip s Trabantem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Micey Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 To nevim jak bylo uvareny pac sem ho nevaril, a pak uz bylo na, hm.. cucky:) Jo, hned jak to zena uklidila, jak jsem se ji osvetlovat ze se bude experimentovat, stejne uz mame tu milrovlnku snad dvacet let.
zceyee Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 No ona ta technologie za tech 20 let moc nepokročila. Tim chci říct, že experimentovat můžeš i s novou.
Radek124 Odesláno 18. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2025 @Micey Pochval se drahé aspoň za ten poklop, jinak byste kvůli rozprsklému a časem zahnívajícímu/doutnajícímu bordelu za spirálou měli lepší toho veterána vyměnit. Expandující pára v uzavřeném prostoru (i kdyby tu stěnu tvořil jenom bílek, ale stejně dovedou prskat i fazole a slanina) je prostě prevít - a ve chvíli výbuchu už to vejce beztak bylo kvůli mikrovlnám natvrdo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 Dnes z jiného soudku. Mám synovce Ondru který natočil podcast. Myslím, že se mu do toho moc nechtělo, ale stalo se. Pokud někoho zajímá povídání o zvířatech a nestandardním cestování, tak je to přesně potrava pro vaše oči a uši. Oslím můstkem se přehoupnu do Žumpy a naprosto sebevědomě napíšu, že bych si ho třeba za deset let dovedl představit na nějakém ministerstvu, třeba životního prostředí? Je to teda dlouhý jako kráva, ale já se nenudil.
milomac Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 No tak vidíš, Máňo, přece jsme tě lízli .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kdo-je-formulovy-fantom-z-d4-podnikatel-a-expolicista-jeho-s/r~6f4c93568c8b11f080bfac1f6b220ee8/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1533921&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=1533921&dop_vert_id=int1&dop_req_id=vrRIzQYYVcE-202509081208&dop_id=249867446
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se