Majk1 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Pocitam, ze nejaky Dieslaky Typove by k nemu sedely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 tady peckovní sestřih https://www.youtube.com/watch?v=IIixHqL2k1Q a tady na svém profilu ve druhém videu se k tomu vyjadřuje, že to není fake, ale bůh suď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 něco pro pumpičkáře až se tu zas bude rozebírat ohleduplnost, dopravní předpisy a ekoterorismus .... blatníkář měl štěstí, že sem nejel o pět kilometrů rychlejš, páč sem ho zaprvý neviděl za druhý by byl mrtvej a já dotřetice ve vězení .... ponaučení z toho plyne, že kolomrdi jezdej v hejnech, takže bacha aneb jet na červenou a předjíždět autobus zleva může jenom ultrakripl .... jestli se tam někdo poznáte tak si nafackujte tlamu takže červenáoranžová a jedéééém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Dobrý rozlišení kamery, co je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Takový hezký příklad kolokreténa, edukujícího k témuž i mládě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Dobrý rozlišení kamery, co je to zač?https://eu.mio.com/cs_cz/mivue-588.htm fotky jako takový to umí lepší .... tohle jsou fotky vyrobený z videa, takže je to mázlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Na druhé fotce jak je cyklista na přechodu je vidět že svítí červená pro chodce na tom přechodu, tedy ten cyklista má pravděpodobně zelenou.Když se zařazuje před autobus tak tam je 23 km/h, to je na předjetí nebo mi něco uniká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Na druhé fotce jak je cyklista na přechodu je vidět že svítí červená pro chodce na tom přechodu, tedy ten cyklista má pravděpodobně zelenou.Když se zařazuje před autobus tak tam je 23 km/h, to je na předjetí nebo mi něco uniká?jsou dvě možnosti ... jízda na červenou z ulice Michelskádruhá možnost je jízda skutečně na zelenou z ulice v zápolí s odbočením doleva .... nicméně tam mám přednost zprava .... pokud ti to bude nejasné tak to vymaluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 možná tohle bude srozumitelnější na první fotce odbočuju doprava a mám zelenou na druhé fotce odbočuješ doleva a máš taky zelenou dáš mi přednost ? ........ nebo mi vjedeš pod kola ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Kolozmrd. Mne zase dnes na kruháku u PVA předjel zleva zmrd v autě a odbočil přede mnou na výjezd z kruháku. Já jsem jel rovně... Tu kameru sis koupil sám nebo ji fasujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Kolista jel na oranzovou a mel ti dat prednost. Jezdim tudy kazdej den z prace a do prace, jsou tam blbe - natesno nastaveny svetla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Kolista jel na oranzovou ....Je to jasný, nestačil by dobrzdit při tý váze... a viděl, jak je Ypo pomalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 (upraveno) Je to jasný, nestačil by dobrzdit při tý váze... a viděl, jak je Ypo pomalej...Ypo by měl zhubnout, aby mohl s busem lépe startovat na zelenou. Kolista ale neměl Ypa křižovat. Upraveno 1. dubna 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Ypo by měl zhubnout, aby mohl s busem lépe startovat na zelenou.Rád bych Ti přitakal, ale z mých úst - totiž klávesnice - by to asi nevyznělo upřímně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Ypo by měl zhubnout, aby mohl s busem lépe startovat na zelenou. Kolista ale neměl Ypa křižovat.ses evidentne dopravni expert..... za normalnich okolnosti bych jel 40 ale vzhledem k tomu ze sem vedel ze budu objizdet tu rostenku tak sem nespechal ...... diky ni nema ten kolomrd modriny ale je fakt ze sem se pustil na tenkej led ............ uz to vicekrat neudelam ..... kdyz sem jezdival na byciklu tak sem se snazil svoji pritomnosti neobtezovat okoli ..... dnes je to naopak a moh bych ti pustit metrak videii kdy se sunu 25km rychlosti treba kilometr za voslem kterej neumi na pet vterin uhnout z cesty..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 S tím klaksónem co tam máš bys ho stroubil ze silnice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Úplně vidím ten nápis na náhrobku: "Měl přednost před autobusem, budiž mu země lehká". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 S tím klaksónem co tam máš bys ho stroubil ze silnice..Zatroubit na nej klaksonem, tak se hlavne posere, pac to je fakt rachot. V horsim pripade se lekne a udela nejakou picovinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Já vim...já vim... když ona je to taková pěkná představa...já bych to taky neudělal...ale představovat si to můžu, žejo...muhehehe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Jsem tady jedinej zmrd, co by preventivně přibrzdil a ten klakson mu tam pustil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se