Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Tuto je komplet tych 50 uloh, posledna je ze skocis z vysokej budovy

http://najky.webnoviny.sk/toto-je-50-uloh-samovrazednej-online-hry-modra-velryba/

Podla mna selijaka emo mladez sa na to namotala a uboziaci popleteni si nechaju pocas "hry" vymyt modzog a fakt na konci skacu. A teraz zacali vsade pisat ze to je hoax a podfuk a marketingovy tah lebo je to uz neovladatelne a emo su vocitomu bezbranni a plnia ulohy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejne, kdyz se nad tou velrybou zamyslim, tak mi to kedlubna nebere. Proc nekoho poslouchat po netu? Hele a ty odpovedi jsou v anglictine?

Odkaz ke komentáři

Kuratora ne Rudy? :)

Odkaz ke komentáři

Těžko, nemluví se mnou. Oznámil jsem že netuším proč pro dva lidi (dítě je u babičky) uvařila

6 asi dvousetgramových sekaných řízků

k tomu upekla asi tříčtvrtěkilovou sekanou

a tak z kila půl brambor kaši

jsem naučenej jíst co je a dojídat aby nebyly zbytky, tak jsem se slušně zeptal jestli by

mohla mit ohled na moje zdraví, dbát o to abych netloustnul

a jako perlu na závěr jsem se dotázal jestli by náhodou nešlo abysme místo kvanta nezdravých

jídel nemohli kupovat a jíst míň a zdravější věci . . .

:D

Odkaz ke komentáři

Zvedni telefón, zavolej si 2-3 kamarády (třeba chronomagory ale to už by pak byla fakt super neděle) na velikonoční návštěvu no a je po problémů, jídlo se sní a všichni budou spokojení. Teda až na manželku, ta bude nasraná ještě víc, ale nemluví s Tebou, takže je vše cajk.

Odkaz ke komentáři

Na terase jsem našel pět litrů bramborový polívky.

Dostal jsem pojeb že jsem ji nesnědl (zatímco ona jeden talíř měla).

Zakázal jsem jí chodit nakupovat, (místní sámoška za dva týdny co tu bydlíme má obrat jako za celej

loňskej rok, paní co tam prodává se třepe strachy před daňovou kobrou, protože to prostě nevysvětlíš).

Nyní pokorně sedím a žeru holandský sekaný řízek.

Prosadil jsem si k němu salát jako přílohu.

Udělal jsem si ho sám samozřejmě.

Paní domu meje okna. (činnost kterou ze srdce nenávidí)

V neděli odpoledne. To znamená jen jedno. 

Bude pršet.

Odkaz ke komentáři

pro mne prisla vcera vecer manzelka,sedel jsem u ps4 .  nejak po 22 hodine .mela ruce v bok a tvarila se nasupene.sundal jsem jeden boltec zpod sluchatek a ptam se,co jsem proved.  "cekam na tebe uz hodinu,myslela jsem,ze mne pujdes pomazlit.  "vahal sem,bitva se zrovna vyvijela v nas prospech,na druhou stranu jsem v ramci klidu doma nechtel zavdavat pricinu k napeti.

vypnul jsem konzoli,nikdo ze spolubojovniku se mi nesmal,neb podobne situace se stavaji a v headsetu slyseli o co jde. 

myslim ,ze jsem se vybicoval k vynikajicimu vykonu,pak uz se mi chtelo strasne spat,nicmene mne probrala manzelcina veta :  "jo,nez usnes nemam zadny penize,nech mi rano na lince alespon tisicovku".  

pripadal jsem si zneuzitej,ale protoze jsem necita ,muj spanek to nijak nepoznamenalo.

nez jsem jel do prace,tak jsem tam ten litr polozil.    :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...