Návštěvník Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Jsem jediný komu to nepřijde divné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 I tu vstal mužný Roman, ach,a čutoru svou k údivu všech otevřel,'nepij vína dál, zde špiritus mám' děl,a dívka klesla blahem ve mdlobách ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Na tý historce je divná jediná věc. Že Roman jel vlakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Vo tom že jel nepíše... jenom, že čekal na rychlík. Tak může na něj čekat z různejch důvodů žejo: Očekávaná návštěva, třeba si podle něj chtěl seřídit hodinky a nebo čekal jako Iveta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Ja cekal, ze slecna vytahla peprak a poslala mu ho do ksichtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Ne, jel jsem normálně vlakem. Uvaří ti tam kafe a od Kolína můžeš spát, což je drobná výhoda proti D11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 I tu vstal mužný Roman, ach,a čutoru svou k údivu všech otevřel,'nepij vína dál, zde špiritus mám' děl,a dívka klesla blahem ve mdlobách ;o)To je první básnička o mě. Už mám fotku z roku1986 v časopise Stadión, teda jsem hlava v davu a jednou jsem byl vidět v československý televizi, kdy jsem probíhal před kamerou na nějakém závodě v myslivosti. Jmenovalo se to nějak jako O srnčí stopu nebo podobně. Znamená to, že jsem celebrita? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Ja bych mel strasnou chut ypa na projizdku vlakem pozvat.Jestli by mel chut,pak podat report. Citim tu takove drobne odsuzovani drahy,tak by treba udelal laskyplne promo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 to je výzva .... jesli bych ti tam moh s něčím verglovat, tak jedu .... kam chodíš na záchod ? .... jestli tam není aspoň kýbl, tak to eště zvážím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 zachod si povezem sebou,muzu ho nafotit.ale takovy peklicko jak si fotil bohuzel nenabidnu.pokud je tam tzv znecisteni snazim se to resit a volam uklizecky na konecnou. ty dokazou behem chvilky z hruzy vykouzlit misto,kde cloveku neni hanba. driv se volalo ve zneni "hele mam posr anej hajzl" ,ted se vse nahrava a tak predpisove recituji "poprosim uklizecky k vlaku xx ,je tam silne znecistene wc" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 To je první básnička o mě. Už mám fotku z roku1986 v časopise Stadión, teda jsem hlava v davu a jednou jsem byl vidět v československý televizi, kdy jsem probíhal před kamerou na nějakém závodě v myslivosti. Jmenovalo se to nějak jako O srnčí stopu nebo podobně. Znamená to, že jsem celebrita?Jo! Můžeš postovat svý hodinky do vlákna Co nosí VIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Ale nejdriv tu fotku, jak kuchas tu nebohou srnku u krmelce a pak za to dostanes jako vitez pytel zaludu a borovicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 pytel zaludUž má, neasi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 dnes ve 14:10 sem to zabalil v práci a jdu na odpočinek do 2 května takže jsem nakoupil deset lahví jimbýma ... kubík prkýnek .... a odjíždím na chatu vyrábět ptačí budky kdyby mně někdo sháněl, tak budu průběžně prudit z tabletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 dnes ve 14:10 sem to zabalil v práci a jdu na odpočinek do 2 května takže jsem nakoupil deset lahví jimbýma ... kubík prkýnek .... a odjíždím na chatu vyrábět ptačí budky kdyby mně někdo sháněl, tak budu průběžně prudit z tabletuTak az nejakou budku udelas, tak se pochlub :-), po jimbymovy to pujde samo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Hmmm............10 lahví............po 7 deci, to máme bratru 7 litrů, jo tak to pude fakt samo................. ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Inu zachtelo se mi zajit na newyorsky autosalon. Bohuzel jsem si uvedomil prilis pozde, ze na klicich nosim takovy ten mini svycarsky nozicek. Po projiti ramem gorila na konci tunelu prohlasila "You shall not pass". Vratil me zpet a pry ho mam nekde ukryt. Nechat si ho nemuzu protoze "no blades, sir. No blades". A schovat mi ho taky nechtel. Pred vstupem staly ctyri obri kvetinace porostle brectanem. Vybral jsem si tedy druhy v poradi a schoval nozik pod brectan.Po vypotaceni se z vystaviste jsem se vratil pro nozik a ejhle zrada. O kvetinac se opiraji dva policajti. A ne jen tak ledajaci. Na zadech maji napis Counter Terrorism Squad. Misto jsem rychle presel a zacal spekulovat co dal. Kdyz tam prijdu a zacnu se hrabat v kvetinaci, tak jsem jasne na odstrel. Pokud za nima pujdu, tak je to rovnou priznani a ceka me Guantanamo a hra jmenem waterboarding. Inu rozhodl jsem se pockat v povzdali. Po petadvaceti minutach tam uz stali policajti ctyri. Rikal jsem si, ze tam nuz necham. Je to sranda za dvacet babek. Jenze uz jsou na nem me otisky, ktere jsou taky v databazi. Takze by byla jen otazka casu kdy mi SWAT vyrazi dvere. To zase byly nervy! Rozhodl jsem se obejit cele vystaviste dokola. Kdyz jsem tak ucinil, stalo u kvetinace policajtu sest. A jeste tam behal jeden typek s necim, co vypadalo jako hledac kovu nebo bomb. Tvl co ted, ze? Dostal jsem radu prevleknout se za zahradnika a predstirat starost o brectan, ale sezen na Manhattanu motyku... Nakonec jsem se rozhodl, ze si to s borcama na ferovku vyrikam. Meli jste videt jejich prekvapeni, kdyz jsem jim rekl, ze mam v kvetinaci schovanou kudlu. A nasledny smich. Blbci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Dneska budu mit fakt prima den, hned po rano se takhle zasmat, diky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Super prihoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Výborný!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se