Filip.J Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Tak jste mě překecali. Koneckonců, co mám dneska na sobě? Košili s kytičkou, což je skoro jak srdíčko. Budu držet lajnu:) IMG_2927 (Kopírovat).jpgTys zhubl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 tudle sem si pustil TV před spaním a vykouk na mě Bear Grylls jak putuje Australskou divočinou .... neviděl sem to celý .... jenom kousek .... Bear měl velký hlad a tak cestou sněd pavouka Křížáka, který je v austrálii krapet větší než v česku ..... říkal, že pavučina se dá použít jako náplast v případě úrazu .... pak potkal krajtu kterou si omotal kolem krku k večeři .... říkal že jí nemůže zabít hned aby se mu do večera nezkazila .... to už sem si přikrejval hrůzou oči a nastavil na TV sleep proč to vlastně píšu .... jo .... máme na hajzlu pavouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Filipe, se musis umet vyfotit.. Jinak se jdu dneska odpo takhle probehnout, nazpatek potrebuju prebehnout Labe, dalsi lavka je pres pet kilaku. No a tam uprostred lavky nejaka trachtace, spousta lidi,, hlidaj to tam mestaci s bouchackama, starosta v kvadru a ona svatba, uprostred ty lavky. Prej pet minut, nakonec jsem tam preslapoval tak deset, nez mi bylo umozneno probehnout.. Zatim se z obou stran vytvorila prima fronta cyklistu a turistu. Me by to asi sralo, takhle obtezovat spoustu lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) Mě to taky sere, proto jsem třeba přestal běhat městské závody. Já vlastně přestal běhat úplně... ale zase toho víc najezdím! Hlavně autem. Upraveno 21. července 2017 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 proč to vlastně píšu .... jo .... máme na hajzlu pavoukaTak dobrou chuť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Tak dobrou chuť... jo a teď ještě sehnat tu krajtu..............na zítřek k obědu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Bych chtěl vidět, jak si jí přineseš čerstvou domů na krku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Krajtu prinese v pohode, spis chci videt jak si mota tu pavucinu nad hajzlem na pořezaný ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Úplnej Kulhánek, Cesta krve. Teda bez tý hadice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Ten Druhý mu poradí jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 My měli včera králíka na houbách, ale na houbách jsme byli před chvílí. Tak nechápu jak to ta moje žena dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 (upraveno) Streda: jsem v obyvaku, slysim nejaky cvrkani, neresim to... Ctvrtek: jsem v obyvaku, slysim nejaky cvrkani a trochu mi zacina lezt na nervy... Patek: jsem v obyvaku, usinam na gauci u televize, slysim cvrkani a poustim vetrak, protoze je mi vedro a protoze nechci v noci poslouchat cvrkani... Sobota: jsem v obyvaku, mam zavreny okna a dvere... SLYSIM CVRKANI! ... hledam zdroj cvrkani ... cvrk, 2 minuty nic, cvrk, 5 minut nic, cvrk ... fakt se to blbe hleda, seru na to ... cvrk, cvrk, cvrk ... hledam znovu ... nachazim za skrinkou schovanou kobylku hnedy barvy, takze na hnedy podlaze byla fakt dobre maskovana ... beru uterku, balim kobylku do uterky, jdu na terasu, vyklepavam uterku, nevidim kobylku, asi uletela... jdu do kuchyne delat si jidlo... neco mi skoci (asi ze zad z tricka) na hlavu... malem se bodnu nozem v levy ruce do voka... pravou rukou si dam facku, ze me jeste ted brni hlava.. kobylka je mrtva.. NIC NECVRKA! Upraveno 22. července 2017 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Neděle: cvrkátor pojídá Maxmiliánovo vychladlé tělo, opona klesá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Z kobylky za skříní jsem jednou málem zešílel. Nakonec to taky nepřežila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 k té krajtě , Bears používá stáhnutou hadí kůži jako čutoru na chcanky , kdyby eventuelně došla voda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 tak sem si vzal volno ze jako budu delat zanedbanou praci na chate ..... vod pondelka sedim stridave pod pergolou v zimni bunde a piju pivo ktery prokladam levnou lidl visky nebo drepim u kamen a prikladam polinka ...... kdyby sel aspon nekdo vokolo ze bych mu to tady prodal ..... a furt nikdo nejde ..... asi se vodstehuju na slovensko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Tak si včas vyfot, kde co mas, at zas nehledas celovku, nebo co to bylo. Přijede máma a da ti zase sodu, ze ses tam jen flákal a lemtal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 sem se ted probudil a je tu nejaky horko ..... pivo by mi mohlo pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 to ti ta chatka hoří ne ? že tam máš 31,4 stupňů ?............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se