Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

tudle sem si pustil TV před spaním a vykouk na mě Bear Grylls jak putuje Australskou divočinou .... neviděl sem to celý .... jenom kousek .... 

Bear měl velký hlad a tak cestou sněd pavouka Křížáka, který je v austrálii krapet větší než v česku ..... říkal, že pavučina se dá použít jako náplast v případě úrazu .... pak potkal krajtu kterou si omotal kolem krku k večeři .... říkal že jí nemůže zabít hned aby se mu do večera nezkazila .... to už sem si přikrejval hrůzou oči a nastavil na TV sleep 

proč to vlastně píšu .... jo .... máme na hajzlu pavouka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Filipe, se musis umet vyfotit..:)

Jinak se jdu dneska odpo takhle probehnout, nazpatek potrebuju prebehnout Labe, dalsi lavka je pres pet kilaku. No a tam uprostred lavky nejaka trachtace, spousta lidi,, hlidaj to tam mestaci s bouchackama, starosta v kvadru a ona svatba, uprostred ty lavky. Prej pet minut, nakonec jsem tam preslapoval tak deset, nez mi bylo umozneno probehnout.. Zatim se z obou stran vytvorila prima fronta cyklistu a turistu. Me by to asi sralo, takhle obtezovat spoustu lidi.

Odkaz ke komentáři

Streda: jsem v obyvaku, slysim nejaky cvrkani, neresim to...

Ctvrtek: jsem v obyvaku, slysim nejaky cvrkani a trochu mi zacina lezt na nervy...

Patek: jsem v obyvaku, usinam na gauci u televize, slysim cvrkani a poustim vetrak, protoze je mi vedro a protoze nechci v noci poslouchat cvrkani...

Sobota: jsem v obyvaku, mam zavreny okna a dvere... SLYSIM CVRKANI! ... hledam zdroj cvrkani ... cvrk, 2 minuty nic, cvrk, 5 minut nic, cvrk ... fakt se to blbe hleda, seru na to ... cvrk, cvrk, cvrk ... hledam znovu ... nachazim za skrinkou schovanou kobylku hnedy barvy, takze na hnedy podlaze byla fakt dobre maskovana ... beru uterku, balim kobylku do uterky, jdu na terasu, vyklepavam uterku, nevidim kobylku, asi uletela... jdu do kuchyne delat si jidlo... neco mi skoci (asi ze zad z tricka) na hlavu... malem se bodnu nozem v levy ruce do voka... pravou rukou si dam facku, ze me jeste ted brni hlava.. kobylka je mrtva.. NIC NECVRKA!

Upraveno uživatelem Maxmillian
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

tak sem si vzal volno ze jako budu delat zanedbanou praci na chate ..... vod pondelka sedim stridave pod pergolou v zimni bunde a piju pivo ktery prokladam levnou lidl visky nebo drepim u kamen a prikladam polinka ...... kdyby sel aspon nekdo vokolo ze bych mu to tady prodal ..... a furt nikdo nejde ..... asi se vodstehuju na slovensko

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...