Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S radostí zakládám vlákno členovi xprcz01, s nímž jsem měl tu čest uskutečnit jednu transakci. Vše proběhlo v naprostém a nejlepším pořádku. Moc děkuji a ostatním doporučuji. 

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Řešil jsem se Zdeňkem výměnu a vše proběhlo dle domluvy. Pouze česká pošta se na balíku vyřádila. Zase na druhou stranu musím ocenit Zdeňkovu vstřícnost při řešení reklamace.

Za sebe rozhodně doporučuji.

Odesláno

Díky Zdeňkovi za hodinky. Krabici přivezl až ke mě do práce. Paráda pokec a postesknutí, že hodinky jsou strašná nemoc  :) Rád budu obchodovat znovu.

Odesláno

Vše v naprostém pořádku, výborná domluva, rychlá platba, prostě paráda. Díky za obchod a doporučuji ostatním.

• po 5 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Take musim hodnotit a samozrejme kladne - sice jsem (puvodne... :) ) nic neprodaval ani nekupoval,ale napsali jsme si-druhy den setkani a prima pokec-proste rychla akce a to ja rad :)

Diky moc a doporucuji-je to (chrono) pacient jak ma byt :)

Upraveno uživatelem snake
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Rád bych poděkoval za bezvadný obchod, domluvu, příjemné pohovoření a výtečnou kávu. Bylo mi opravdu potěšením, svět (zde na chronomagu) je ještě v pořádku.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Skvěle jsme se dohodli, upřesnili místo.. a dokonce ještě idealnejsi pro mě , než jsem čekal.

Parádní obchod, vše v super stavu, fajn pokec..kdykoliv znovu. Díky a doporučuji.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj Zdeňku,

konečně jsem se na chronomagu trochu zorientoval. Dodatečně díky za super hladký obchod, ty Longiny nosím fakt rád! ;-)

A zpráva pro ostatní: jednoznačně DOPORUČUJU!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...