Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 8. 2016 v 17:08, YPO napsal:

v pátek jsem slečně (paní) Vokrojové jedny odřekl (na pozdější (nemám momentálně čas) x  možná odběr x  ještě nemám jasno x chci to vidět naživo) .... tak se zkus poptat po zdraví .... jestli teda nejsi někde na konci vocasu (pořadníku) a neměl prioritu někdo před tebou

Díky....ale taky to nehoním...až se na mě dostane, tak si pro ně zaběhnu .. :)

• Odpovědi 650
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V 21. 8. 2016 v 17:42, prischera napsal:

Želvy jsou samozřejmě větší, jak průměr lunety tak pouzdro. Průměr lunety je o dva milimetry větší než u SKX (40 x 42mm) Pouzdro taky. Omlouvám se Vítovy, že mu do tohoto krásného fotovlákna šoupnu mobilovku obyčejných želv, ale PADI budu mít až zítra, navíc mám v tuto chvíli ve frontě na zpracování přes 400 fotek ze Sopot a lehce agresivní tón Markynina mě nijak nemotivuje k plácání se zrcadlem. Slibuju, že to časem napravím.

Tvé příspěvky jsou vždy přínosem.

Budu rád, když se kdokoliv přidá.

V 21. 8. 2016 v 16:46, dufi napsal:

Parádní fotka...jsem taky čekatel z Helveti a poslední info jsem dostal v týdnu, že když to dopadne, tak budou v půlce září...

Děkuju.

Odesláno
  V 23. 8. 2016 v 10:20, JaRooN napsal:

Nooo, pokud tam sedí jubilee z SKX bez úprav, tak se otevírají i další možnosti...

Počkejte, až je dám na mesh!

Odesláno

Na meshi už byly a je to super, večer sem hodím nějakou tu fotku :). A zklamu vás, nesedí. Tohle je super jubilee ze strapcode, přímo pro nové želvy. A i tak byla trochu bitva ho tam dostat.

Odesláno
  V 23. 8. 2016 v 11:15, prischera napsal:

Na meshi už byly a je to super, večer sem hodím nějakou tu fotku :). A zklamu vás, nesedí. Tohle je super jubilee ze strapcode, přímo pro nové želvy. A i tak byla trochu bitva ho tam dostat.

No ja bych ten mesh nezavrhoval.

Můžeš sem prosimtě (pro nás lenochy) hodit přímý odkaz na to Jubilee, které sedí?

Pokud by ho někdo objednával, přidám se a přispěju na poštovné.

Odesláno

Já mesh vůbec nezavrhuju, ba právě naopak. Spolu s jubilee to bude asi nejčastější kombinace :). Jubilee sem kupoval u strapcode.com je to tusim taiwan, ale zboží jde z UK takže ceny jsou bez cla a dph, poštovný je 10$ (8,5?). Bral jsem toho od něj už víc, chlapík je spolehlivej a příjemnej. Tah má šroubovací dílky, zpracování je fajn. Ale pozor! Na rozdíl od super oysteru, který mám na SKX, tenhle tah sedí pouze s dodanými stěžejkami. Originální SEIKO sice prodjou otvorem v tahu, ale nesednou do pouzdra. Dost jsem se s tím natrápil. Jinak za mě dobrý.

Odesláno

Pecka, tomu rikam sestava!!!

Odesláno
  V 25. 8. 2016 v 19:47, tano napsal:

Pecka, tomu rikam sestava!!!

Díky Tano, popravdě nevím, jestli bych neměl užívat nějaké tabletky :lol2: 

Odesláno
  V 25. 8. 2016 v 20:03, DavidLC napsal:

Díky Tano, popravdě nevím, jestli bych neměl užívat nějaké tabletky :lol2:

Pomerancove ;) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...