Harwey Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Afri: Burj Khalifa a okolie urcite, plaz pri plachetnici a hajde naspat na letisko:)
African Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Super kluci, děkuji moc za tipy :-) Odbavení tam jde rychle až se budeme vracet?
Jarett Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 V 28. 2. 2018 v 14:21, African napsal: Super kluci, děkuji moc za tipy :-) Odbavení tam jde rychle až se budeme vracet?Rychle
African Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 V 28. 2. 2018 v 14:25, Jarett napsal: Rychle Very good :-)
safi Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Ahoj, jak moc velká blbost je dovolená v Dubai s dětmi ve věku 1,5 a 3,5 roku? Chceme si v zimě užít trochu tepla a nějaké to koupání (hlavně pro děti), podívat se na Burj Khalifa, projít si staré město, podívat se na podmořské zoo a zbytek se placatit s dětmi u moře (hotel u moře). Je pro ubytování a pláž vhodná nějaká jiná lokalita než Jumeirah a Palm Jumeirah? Nějaký tip na hotel s vlastní pláží? Nemusí to být mega monstrum typu Atlantis a Rixos. Díky.
sibirnaya Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Ahoj, mrkni na One and Only Royal Mirage, pripadne Four Seasons, pomer cena vykon je supr i Five Palm, ale tam je ta plaz takova slabsi rekl bych. Ted je u more jeden z novejsich a za dobry prachy taky W, ale ten je takovej moderni, to nevim, jak ti bude vyhovovat. Jumeirah al Naseem a Jumeirah Madinat klidne jo, Jumeirah Beach bych nebral, tam se ted primovedle stavi novej poloostrov a zabrali kus plaze.. jeste bych zvazil, jestli se neubytovat v Sharjah a do Dubaje si udelat dva jednodenni vylety. Nebo dalsi moznost, Saadiyat Island v Abu Dhabi, muzes zajit aji do mesity, pripadne do palace, v Dubaji ses za hodinu a pul taxikem, a hotely sou dost levnejsi. Ja muzu doporucit Jumeirah Saadiyat, St. Regis Saadiyat nebo top Emirates Palace. Zalezi na budgetu.
milan79 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Teplota mora nebude žiadna hitparáda. Kúpať sa v tom v januári dá, ale viac ako 22-23 to mať nebude
Ajaj Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 v Sharjah jsem nejakou dobu zil a moc jsem z toho nadsenej nebyl. Ale je to uz nakejch 10let, takze se tam toho dost zmenilo. Jinak s dcerou (4roky) jsem byl v D minuly rok a hrozne se tesil na vsechny aqua parky, ale na miste zjistil, ze z toho dost vitr a musime se vratit, az bude trochu vetsi
Ajaj Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 jinak v D nebrat Ritz Carlton v Jameirah. Stavěli hned vedle novy mrakodrap a dost me to sra.o
sibirnaya Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 V Dubaji furt neco stavej, to se tak neda brat.
Ajaj Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 To jo, jenze tohle bylo 20m od my terasy a to uz nasere. Ale D mam hodne oblibenou, navzdory pracovnim zazitkum :-)
wizard-ov Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2022 (upraveno) Ahoj synci, nějaký tip na hotel v Dubaji ? Chci s robkou a děckama (no v emirátech jsou už vlastně holky dospělé) vyhřát kosti a omrknout Expo. Ideál: u moře asi ne Marina, tam se mi moc nelíbilo i když uznávám, že na Expo je to kousek lihový hotel (podmínka ;o) ne children friendly hotel Dubaj volím asi jen kvůli Expu, dá se tam myslím v pohodě dojet tou jejich šalinou, nebo taxikem. Jestli někdo znáte něco skvělého v Abú Dhabí, nebo Ras Al Khaimahu, tak bych možná šel i do toho... Díky moc za postřehy ;o) Upraveno 30. ledna 2022 uživatelem wizard-ov
ragu Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2022 Přidávám se k dotazu nade mnou, akorát u mě bez dětí. Plus kdo stě tam teď byli - jaký jsou podmínky vstupu vzhledem ke Covidu? Koukal jsem že snad stačí negativní pcr 72h před. Co cesta zpět?
Monolith Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2022 Podminkou je PCR pred odletem max. 72 hodin. Po priletu jak kdy, bud nic nebo PCR zdarma primo na letisti. Pri odletu v pripade ukonceneho ockovani nic. Ale podminky se dost casto meni, takze doporucuji zkontrolovat pred cestou.
Ajaj Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2022 Taky se chystám. Nemá někdo zkušenosti z autodromu a zapůjčením něčeho silnějšího s případným tréninkem/kurzem? Přímo na dubaiautodrome budu psát, ale pokud má někdo osobní zkušenost/tip, tak budu rád za názor
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se