Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nádherná sbírka! Především Orisy se z nějakého záhadného důvodu na fóru tolik neobjevují. A Euler jsou super hodinky k procvičení selských počtů (sčítání)! :clap:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Scházejí Ti jednoznačně nějaký pořádný chrona. To bys měl rychle napravit. Ale nebudeš je mít kde natáhnout.

Takže novej natahovač. Ten určitě nebude na jedny. A zase tam bude prázdný hnízdečko... ?

Odesláno

parada, pri tomto som si snad oprskal aj monitor "Zkouším hrát na city. Poukazuji na jeden volný slot v natahovači s tím, že to prázdné místo je jako hnízdečko bez ptáčat." ...a pre istotu ma prisla skontrolovat moja manzelka co tu vyvadzam :) 

inak u nas to je podobne, manzelka sa s tym uz zmierila a ked jej poslednu dobu rozpravam ako by som mal nejake Suby kupit niekde za lepsiu cenu ako investiciu, tak sa na mna pousmeje ako na cerstvo najdene stena so slovami "a uz vidim ako budes tu svoju investiciu nosit na zapasti" 

Odesláno

Všimnul jsem si, že symptony chronobundu trochu, ale jenom trochu zklidňují manželčiny obličeje a uštěpačné poznámky. Ale zase se vyskytuje další průvodní jev choroby, totiž neuvěřitelná nápaditost chronomagora, jak to s tou drahou polovičkou skoulet. Navrhuji založit vlákno, kam bychom psali své zkušenosti s tím, jak jsme to doma s těma ženskýma skouleli.

Odesláno (upraveno)

To už tu je/bylo. Nedaří se mi to najít, ale jmenovalo se podle mě nějak "Jak to děláte se ženou" nebo tak nějak. Edit: nalezeno.

Všimnul jsem si, že symptony chronobundu trochu, ale jenom trochu zklidňují manželčiny obličeje a uštěpačné poznámky. Ale zase se vyskytuje další průvodní jev choroby, totiž neuvěřitelná nápaditost chronomagora, jak to s tou drahou polovičkou skoulet. Navrhuji založit vlákno, kam bychom psali své zkušenosti s tím, jak jsme to doma s těma ženskýma skouleli.

Upraveno uživatelem VitekB
Odesláno

:D :flex: Jediná správná taktika na ženy:

1. Pořídit ji taky něco pěkného, ať se cítí provinile a "jede" v tom taky

2. Prolomit úvodní odpor až do stavu, kdy netuší, kolik toho je a nestačí to sledovat, pak se omezí pouze na obecné konstatování, že je toho hodně = výhra.

Zase jedno vyborne a vtipne vlakno. Diky! Redkopfovu taktiku doporucuju v praxi vyzkouseno a funguje. Kolikrat staci i nakoupit jen par reminku ruzne je prohazovat a k rezignaci z duvodu ztraty prehledu dojde velmi rychle. Staci jen zlomit ten "uvodni odpor" :)) diky chlapi to me zas cele potesilo a citim se dobre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Zase jedno vyborne a vtipne vlakno. Diky! Redkopfovu taktiku doporucuju v praxi vyzkouseno a funguje. Kolikrat staci i nakoupit jen par reminku ruzne je prohazovat a k rezignaci z duvodu ztraty prehledu dojde velmi rychle. Staci jen zlomit ten "uvodni odpor" :)) diky chlapi to me zas cele potesilo a citim se dobre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To s těmi řemeny je dobrej tip, to mě nenapadlo :-)

Dík za inspiraci.

Odesláno

Má to jednu nevýhodu.  Ve snaze ladit řemeny k oblečení,  se dostaneš do stavu,  kdy si za totál magor.

Když už poukážeš na tradiční srandu, jednou za rok,  tj.  kabelka na ples,  stejně nepochodíš?

A to nemluvím o tom,  vybírat oblečení k hodinkám.

To mi žena doma řekla,  že to mám nějak otočené.  Kontroval jsem tím " Mlč motyko hloupá tohle je Mans  World"

Ani u nás doma pak doplňkové služby nebyli.

Odesláno

k tve sbirce ti gratuluju, nicmene uz jsi jen krucek od Svateho gralu - Rolex. takze bych ti doporucil zacit neco studovat o historii teto znacky, pouzitych technologiich a patentech a pomalu se loucit se svou sbirkou. manzelka bude rada, ze mas jen jedny hodinky - na chvili, neboj :) - a pro nas prostacky, co nemame AP PP ambice nic lepsiho neni. jako argument si nastuduj vyvoj cen a likviditu, poukaz, ze v nouzi Oris jako platidlo je nekde na urovni rublu a mas vyhrano.

Odesláno

Moc pěkné vlákno, hezky jsem si početl a budu čekat, na co budeš šetřit dalšího. Posledníma Béčkama to neskončí :-)).

Pátek tímhle začíná příjemně.

Odesláno

Velmi vtipne a poutave popsana chrono cesta. Moc gratuluji k pekne sbirce. Protoze vim, ze sve "definitivni" jiz mas, a protoze podobny pribeh mi neni az tak cizi, tak ti drzim palce pri dalsim rozsirovani krasne sbirky. :-)))

Odesláno

k tve sbirce ti gratuluju, nicmene uz jsi jen krucek od Svateho gralu - Rolex. takze bych ti doporucil zacit neco studovat o historii teto znacky, pouzitych technologiich a patentech a pomalu se loucit se svou sbirkou. manzelka bude rada, ze mas jen jedny hodinky - na chvili, neboj :) - a pro nas prostacky, co nemame AP PP ambice nic lepsiho neni. jako argument si nastuduj vyvoj cen a likviditu, poukaz, ze v nouzi Oris jako platidlo je nekde na urovni rublu a mas vyhrano.

Tu sbírku jsem vytvářel prostě podle toho, co se mi líbilo a co mi v dané chvíli dělalo radost, značky jsem až tak neřešil, takže je to poněkud nesourodá směska. Některé věci zatím neumím docenit, ale už jsem schopen pochopit, že někdo to tak má nastavené a kus hodinkové cesty má za sebou. Uvidíme, kam dospěju, možná to bude právě tak, jak píšeš, možná úplně jinak. Ale o tom to je, jako jediný problém bych viděl, podud by mi to přestalo dělat radost. To zatím nehrozí, takže u mě dobrý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...