MrGas Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 1 Farky 2 MrGas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Já jsem v tom termínu na 90% pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 14.3. vypadá good! 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 14.3. vypadá good! 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas 4 krutor na 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 14.3. vypadá good! 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas 4 krutor na 50% 5 Beet 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 14.3. vypadá good! 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas 4 krutor na 50% 5 Beet 50% 6 Milog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Začínám mít podezření, že někdo z vás, Ostraváků, sleduje stránky biliárového svazu, a zásadně plánuje srazy o týden jinak, než hraji v Ostravě. Prověřím Užijte sraz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUZUKIGSXR Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Kdy a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Pokud to je otázka na mne (je pod mým příspěvkem), tak: 7.3.-9.3. V Zálomu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března ...to je hned naproti "staceciho mista" ostravskych vodaren. Ale akorat vim, ze tam je nejaka skola a este cosi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUZUKIGSXR Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března před 49 minutami, Bert napsal: Pokud to je otázka na mne (je pod mým příspěvkem), tak: 7.3.-9.3. V Zálomu 1 Já biliár zatím nehraji, mám polámané a křivé ruce z motorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUZUKIGSXR Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března před 52 minutami, Xenomorfus napsal: ...to je hned naproti "staceciho mista" ostravskych vodaren. Ale akorat vim, ze tam je nejaka skola a este cosi... Nějaká ulice, putyka se jmenuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Ja tam o zadne "putyce" nevim. Ulici a cislo psal Bert a to je komplex, kde je zakladni skola a tedy asi jeste neco s biliarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Jj. BC je v přízemí areálu školy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Tak kdyz budes mit nejake volne "okno", kdyz tu v Ostrave budes, klidne kolem snidane (pocitam, ze pak uz budes hrát), dej vedet, rad Te uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUZUKIGSXR Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Sorry pánové, chybně jsem umístil dotaz, já chtěl vědět místo a čas srazu hodinkářů. Nováčkovská chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Ani jedno z toho ještě nebylo stanoveno. @farkyostrava dá všas vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Zdravím, možná bude můj dotaz přes čáru, ale neměl by tu případně někdo ze srazuchtivých ostraváků PAMy, třeba 183 nebo 104ky na ukázku? do 44.. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno pátek v 16:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:59 14.3. 18.00 Radegastovna na Vozovne máme salonek takže budeme vic v klidu https://radegastovna-aura.pubmenu.cz/ 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas 4 krutor na 50% 5 Beet 50% 6 Milog 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se