Návštěvník Kamil Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Pátek 21.12. - Hasňa - marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- vikhra- Kamil U Kocoura ? Kdo tam zavolá ? Kde je předseda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 jestli si myslíte, že jste mě minule odradili, tak to teda neodradili a vánočním večírkům se odjakživa říká "jolka" (rusky vánoční stromeček, nebo tak nějak) Pátek 21.12. - Hasňa - marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- vikhra- Kamil- nickolas U Kocoura ? Kdo tam zavolá ? Kde je předseda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Pátek 21.12. - Hasňa - marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- vikhra-zekon7302-pokud nebudu pojízdný tak mně bude muset někdo přibrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) Pátek 21.12. - Hasňa - marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- vikhra-zekon7302-pokud nebudu pojízdný tak mně bude muset někdo přibrat Ty tam Kamila a nickolase nechceš? Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem Čendík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Se omlouvám,špatně jsem to skopčil,samozřejmě že chci.Takještě jednou. Pátek 21.12. - Hasňa - marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- vikhra- Kamil- nickolas-zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 ...kdo ví jak to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Taky tam chybi honzoush. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Opravím seznam Pátek 21.12. - Hasňa - marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- honzoush- vikhra- Kamil- nickolas- zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Chci prijit...! Jestli mi zase nejaky moribundus do toho nevleze, tak i ja - Hasňa- marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- honzoush- vikhra- Kamil- nickolas- zekon7302 - quido morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 No, uz jsem se zacinal bat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Marošu,dík za opravu,všechny vás rád uvidím,po sobotě 10.11. to tak být nemuselo,ale konec dobrý všechno dobré a vidět Hasňu jednou nebo dvakrát v roce si nenechám ujít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Coby tombedova prsatá sekretářka plním jeho příkaz. pátek 21.12.2012 18,00 - Hasňa- marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- honzoush- vikhra- Kamil- nickolas- zekon7302 - quido morava- Alda - tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Pokud se něco nepodělá, dorazíme s Kubsonem taky. Laďóš nemůže, mají něco v práci. Tak musím sehnat dopravu, nebo nocleh....nebo oboje. Když vidím takovou sestavu, nerad bych chyběl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Pánové, tak rádi bychom se s mým kolegou seznámili s ostravskou sekcí chrononomagorů, ale...20.12. přiletím z vandrování, tak to bohužel musíme odložit na váš příští sraz (kdo poznal jet lag ví proč). Upřimně mě to se.e. Jsme tady dva porubští blbouni do hodinek a hledáme spojení na stejné šílence....Tak si to alespoň pěkně užijte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Dovolím si opět udělat pořádek v seznamu, přibyli dva vážení členové fora a pořád čekám, že se další dva vážení členové fora brzy připíší. pátek 21.12.2012 18,00 - Hasňa- marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- honzoush- vikhra- Kamil- nickolas- zekon7302 - quido morava- Alda - tombed - Cyril- kubson Jelikož počet zúčatněných přibývá, začínám mít pocit, že se k "našemu" stolu U Kocoura nevejdeme a je třeba to řešit. Zítra tam zajedu probrat možnosti, případně najít jiné řešení. Dám vědět, co a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Taky bych se rád dorazil kouknout alespoň na chvilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Marosu, urcite jsi myslel me, ze?? Dovolím si opět udělat pořádek v seznamu, přibyli dva vážení členové fora a pořád čekám, že se další dva vážení členové fora brzy připíší. pátek 21.12.2012 18,00 - Hasňa- marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- honzoush- vikhra- Kamil- nickolas- zekon7302 - quido morava- Alda - tombed - Cyril- kubson- kulix ] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) Taky bych se rád dorazil kouknout alespoň na chvilku. Tak se napiš do seznamu, už mě to nebaví furt po někom oprvavovat.Neber to jako nějakou buzeraci nebo rozmar, ale jde čistě o přehlednost. To kulix: ...no jistě... Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Dneska jsem zamluvil dvacet míst U Kocoura. pátek 21.12.2012 18,00 U Kocoura - Hasňa- marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- honzoush- vikhra- Kamil- nickolas- zekon7302 - quido morava- Alda - tombed - Cyril- kubson- kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Hoj, tak ještě jednou se sezname. Omlouvám se. pátek 21.12.2012 18,00 U Kocoura - Hasňa- marosh- filo-boxer- Marty35- Čendík- Lukin_ova- honzoush- vikhra- Kamil- nickolas- zekon7302 - quido morava- Alda - tombed - Cyril- kubson- kulix -Jencekgs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se