Baker Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Bakere, tys denní host, nevíš zdali 31.10. nebude v Rusty Bell pubu helloweenská besídka? Jinak to vyhlásím jako ofiko termín. Ja toho 31 nemuzu Posunme to o tyden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 To nemůžu já a Farky, tímto definitivně stanovuji termín ostravského řádného srazu na 14.11.A teď můžeme licitovat o místě, jsem samo pro Porubu , ale podřídím se většině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 14.11. neslibim...mel bych jet na Fatru. Uvidime, kdyztak az Vanocni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 až 14.11. kurec chlapi ja mam fakt žžižu ... no jo tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 14.11. je ViennaTime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Ja taky nemuzu. Jsem v Beskydech na skoleni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Doufám, že mi to vyjde. Od půlky listopadu do půlky prosince mi začíná 'rozvodový měsíc' tj. kolotoč chlastaček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Bakere, tys denní host, nevíš zdali 31.10. nebude v Rusty Bell pubu helloweenská besídka? Jinak to vyhlásím jako ofiko termín. Takze ja nakonec muzu, pokud se nekdo prida, muzem zajit na pivo. Misto navrhuju upresnit dle ucasti. Bud Kocour nebo Rusty Bell. 31.10. - Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Takze ja nakonec muzu, pokud se nekdo prida, muzem zajit na pivo. Misto navrhuju upresnit dle ucasti. Bud Kocour nebo Rusty Bell. 31.10. - BakerZa mě teda zrezlej zvonek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Za mě teda zrezlej zvonek... Se napis a nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 31.10. - Baker- Marty pětatřicet (RB) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Napište mě někdo jsem jen na mobilu, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 31.10. - Baker - Marty pětatřicet (RB) - tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 31.10. - Baker- Marty pětatřicet (RB)- tombed- sect (centrum) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 31.10. BakerMarty bezpetictyricet (zrzavy)TombedSect (centrum)Nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 31.10.BakerMarty bezpetictyricet (zrzavy)TombedSect (centrum)NickolasPetrM (Poruba RB Pub) už to potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 31.10.BakerMarty bezpetictyricet (zrzavy)TombedSect (centrum)NickolasPetrM (Poruba RB Pub) už to potřebujuwizard-ov (RB) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 31.10.BakerMarty bezpetictyricet (zrzavy)TombedSect (centrum)NickolasPetrM (Poruba RB Pub) už to potřebujuwizard-ov (RB)Farky (RB) Ole ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Ja toho 31.10. fakt nemůžu, tak zkusím nahodit ten další termím a to 7.11. Místo je mi v rámci Ostravy celkem jedno, ale klidně může být stejné složení, čili RB, nebo Kocour. Kdo můžete oba termíny, napište se třeba na oba. Vítězný termín vyhrává. Konec hlasování třeba do páteční půlnoci. 31.10.BakerMarty bezpetictyricet (zrzavy)TombedSect (centrum)NickolasPetrM (Poruba RB Pub) už to potřebujuwizard-ov (RB)Farky (RB) Ole !------------------------------------------------------ 7.11.Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 31.10.BakerMarty bezpetictyricet (zrzavy)TombedNickolasPetrM (Poruba RB Pub) už to potřebujuwizard-ov (RB)Farky (RB) Ole !------------------------------------------------------ 7.11.Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se