Xenomorfus Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 No, nevim, do tej Poruby se mi tež nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 To je, jak do Šangaje...Takovy vzacny host, kurna Te vyzvednu nekde v centru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 (upraveno) Porubu nebrat, konec světa. Zkusme najít něco v rámci centra Upraveno 5. listopadu 2018 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 a toho málovlasa nebo jak mu říkáte... Hustovlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Takovy vzacny host, kurna Te vyzvednu nekde v centru. Jsem si neuvědomil, že v té době budu mít stále embargo na chlast, takže v pohodě můžu dojet autem.Takže mi ta Poruba už tak nevadí, přijel bych se na Vás na chvíli mrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Též bych možná dojel, už jsem dlouho neviděl krkohlava a toho málovlasa nebo jak mu říkáte...Ale z té moji řitě až na vozovnu?To je, jak do Šangaje...A přitom jedeš na západ Kua ale nejlepší dokrmovačky jsou potom kolem vozovny, wizz a Baker můžou se mnou vyprávět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Ja to rád zkusím i v té Porubě ještě raz, třeba nám to čendík vrátí .. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 ;o) no, myslím, že nás minule normálně oyebali - Čendík v tom bude asi nevinně.Navrhněte datum, ale já to mám na konci roku takové rozvodové, furt kdesi v knajpě ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Kuci ostravski, jen bacha, na srazech se kradou hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Kluci zkuste sehnat místo v prosinci pro 15 lidi to je skoro nadlidský úkol.Vážené kolegyně, kolegové, kamarádi.... tímto Vás zvu na tradiční vánoční ostravský chronověčurek kdy ? 7.12.2018kde ? v porubské Radegastovně na vozovněs kým ?1. Farky2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 tradiční vánoční ostravský chronověčurek kdy ? 7.12.2018 kde ? v porubské Radegastovně na vozovně s kým ? 1. Farky2. bejk-r3. hustovlas4. wiz5. mani-jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 tradiční vánoční ostravský chronověčurek kdy ? 7.12.2018kde ? v porubské Radegastovně na vozovněs kým ?1. Farky2. bejk-r3. hustovlas4. wiz5. mani-jak?6. Čendík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 tradiční vánoční ostravský chronověčurek kdy ? 7.12.2018kde ? v porubské Radegastovně na vozovněs kým ?1. Farky2. bejk-r3. hustovlas4. wiz5. mani-jak?6. Čendík7. Krutor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 (upraveno) Effe, P3k, Nickolas, PetrK, Marosh, Marty, Busmil, Ostrava v plamenech, kaj jstě zgarbi? Aji damaskokoti z podhor dorazí!! Upraveno 4. prosince 2018 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Hosi, mne ceka nabijeni klobas na sobotni uzeni, takze beze mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Tradiční vánoční ostravský chronovečurek Kdy? 7.12.2018Kde? V porubské Radegastovně na vozovněS kým?1. Farky2. bejk-r3. hustovlas4. wiz5. mani-jak?6. Čendík7. Krutor8. hustovlas (opatrně zlepšuju výhled na 75%) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Já se omlouvám, slíbil jsem, že dojedu, ale změnil se mi termín jedné Vilijovky, na kterou musím...Nedondu, bavte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Tož dojdu, ale objevím se až někdy v průběhu večera. Musím předtím ještě na 2 kulturní podujetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 já jsem teho času v Cassovii , prodělal jsem lehčí otravu lihem , jestli přežiju ještě opravky a obnoví se mi životní funkce tak bych se zastavil , ale moc to nevypadá . Ale jestli budou k vidění ty "časy" zrozené navzdory sankčním opatřením ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 co mani-jak? dondu, to je snad jasné už sem dávno slíbil upírovi krejčímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se