nickolas Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února 14.3. vypadá good! 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas
krutor Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února 14.3. vypadá good! 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas 4 krutor na 50%
Beet Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února 14.3. vypadá good! 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas 4 krutor na 50% 5 Beet 50%
Milog Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února 14.3. vypadá good! 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas 4 krutor na 50% 5 Beet 50% 6 Milog
Bert Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Začínám mít podezření, že někdo z vás, Ostraváků, sleduje stránky biliárového svazu, a zásadně plánuje srazy o týden jinak, než hraji v Ostravě. Prověřím Užijte sraz!
Bert Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Pokud to je otázka na mne (je pod mým příspěvkem), tak: 7.3.-9.3. V Zálomu 1
Xenomorfus Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března ...to je hned naproti "staceciho mista" ostravskych vodaren. Ale akorat vim, ze tam je nejaka skola a este cosi...
SUZUKIGSXR Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března V 3. 3. 2025 v 20:03, Bert napsal: Pokud to je otázka na mne (je pod mým příspěvkem), tak: 7.3.-9.3. V Zálomu 1 Rozšířit Já biliár zatím nehraji, mám polámané a křivé ruce z motorky.
SUZUKIGSXR Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března V 3. 3. 2025 v 20:13, Xenomorfus napsal: ...to je hned naproti "staceciho mista" ostravskych vodaren. Ale akorat vim, ze tam je nejaka skola a este cosi... Rozšířit Nějaká ulice, putyka se jmenuje?
Xenomorfus Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Ja tam o zadne "putyce" nevim. Ulici a cislo psal Bert a to je komplex, kde je zakladni skola a tedy asi jeste neco s biliarem.
Xenomorfus Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Tak kdyz budes mit nejake volne "okno", kdyz tu v Ostrave budes, klidne kolem snidane (pocitam, ze pak uz budes hrát), dej vedet, rad Te uvidim.
SUZUKIGSXR Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Sorry pánové, chybně jsem umístil dotaz, já chtěl vědět místo a čas srazu hodinkářů. Nováčkovská chyba.
Beet Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Ani jedno z toho ještě nebylo stanoveno. @farkyostrava dá všas vědět.
Filip eM Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Zdravím, možná bude můj dotaz přes čáru, ale neměl by tu případně někdo ze srazuchtivých ostraváků PAMy, třeba 183 nebo 104ky na ukázku? do 44.. Děkuji
farkyostrava Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března 14.3. 18.00 Radegastovna na Vozovne máme salonek takže budeme vic v klidu https://radegastovna-aura.pubmenu.cz/ 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas 4 krutor na 50% 5 Beet 50% 6 Milog 1
nickolas Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března 14.3. 18.00 Radegastovna na Vozovne máme salonek takže budeme vic v klidu https://radegastovna-aura.pubmenu.cz/ 1 Farky 2 MrGas 3 nickolas 4 krutor na 50% 5 Beet 50% 6 Milog Nickolas minulý víkend zlobil, takže má zaracha...la pardon
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se