T1000 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Zdravím! Kolega mi přinesl ukázat hodinky po dědovi - L. Hainz a zajímalo by ho, co tam je za stroj . Sám se v tom nevyznám, tak kdyby třeba někdo věděl... vím, fotky jsou hnus, foceno narychlo. Jinak hodinky jsou plně funkční s origo krabičkou místního zlatníka, ve velmi slušném stavu s řetízkem, vše 14k zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 (upraveno) IWC Jsou to kompletně celé hodinky IWC, jen, jak se dnes říká, přebrandované. Pan Hainz prodával hodinky různých výrobců, ale co jsem zatím kdy viděl, tak vždy kvalitní.A krabička že k nim nepatří je ti asi jasné. Upraveno 24. srpna 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 (upraveno) Krásný kousek.Zrovna jsem chtěl napsat,že mi to připomíná IWC,zajímavá je také ta krabička se zlatníkem a hodinářem z Hradišťa.Jdu po něm zapátrat,snad něco vygůglím. Upraveno 24. srpna 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Díky chlapi. Ta krabka je stařičká, možná mohlo jít o deal přes zlatníka z UH, který pak hodinky předal ve své krabičce. Dle kolegy je měl děda odjakživa v té krabičce jak je na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Možné je asi všechno. Já si víc umím představit, že původní krabka vzala za své, a tak si majitel za rohem pořídil novou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Kde kdo se ptá na nějaké šmuky a pak taková bomba a zrovna jsi propásl tisící příspěvek,ale třeba začátek tohoto tématu byl ta tisícofka.O zlatníku neví ani stejda Gůgl nic,taková škoda. Já chci také takového "kouzelného" dědečka :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 (upraveno) double Upraveno 24. srpna 2016 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 24. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 (upraveno) Kde kdo se ptá na nějaké šmuky a pak taková bomba a zrovna jsi propásl tisící příspěvek,ale třeba začátek tohoto tématu byl ta tisícofka.O zlatníku neví ani stejda Gůgl nic,taková škoda. Já chci také takového "kouzelného" dědečka :-)) Aha, ani jsem si nevšiml, že už jsem přes 1000 Zlatník/zlatnictví Bedřich Hübler v UH existoval. Kolega má hezkou památku na dědu a ještě po babičce má funkční zlaté JNO Watch - J. Novák, Upraveno 24. srpna 2016 uživatelem T1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Jednou jsem mel v ruce jine zlate hodinky od pana Hainze. Tenkrat to byl rebrand od Omegy. Take krasne, ale tenkrat jsem jeste nebyl chrono postizen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Myslím ze mám také jedny kapsáče od pana Hainze, zkusím je pohledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Ty cifry tak objednávali už z továrny? nebo se to potom předělávalo tady? Zajímavé, že tam nikde není IWC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Drašnar Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května Dobrý den, rád bych se zeptal co je toto za hodinky protože vidím že jsou to hainz ale nic o nich.... Zajímalo by mě kolik by mohli stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května O Ludvíku Heinzovi toho na internetu najdeš docela dost. K samotným hodinkám: jdou, nejdou, jaký je v nich strojek? .... Atd .... Bez těchto údajů Ti je nikdo nenacení. Jo, a zopakuj si češtinu pro základní školu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Drašnar Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května Strojek vypadá takhle, bohužel nejdou... Omlouvám se za pravopisné chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května Takže nesignovaný stroj ( bez označení výrobce). Regulační páčka je na opačnou stranu, chtělo by to hodináře třeba Onyx či nějakého místního třeba Jarka. ( Jeronimo ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května Omluv netřeba Nedalo mi to. A teď k hodinkám. Cena pro sběratele pár tisíc korun. Hlavně se je nesnaž rozchodit. Pokud je budeš chtít zprovoznit, dej je dobrému hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Drašnar Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května (upraveno) Dobrá tedy, děkuji za váš čas. Upraveno 25. května uživatelem Filip Drašnar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Když budeš chtít dám Ti je do kupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května V 25. 5. 2024 v 17:25, bohus76 napsal: Takže nesignovaný stroj ( bez označení výrobce). Regulační páčka je na opačnou stranu, chtělo by to hodináře třeba Onyx či nějakého místního třeba Jarka. ( Jeronimo ). Regulační páčka je na opačnou stranu, tak jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se