bob.zizka Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Vypadá to,že všichni čekají až se Tomass vydovolenkuje a jestli pak postne nejaké info z Heliosu....Ono taky co rěšit,když nevíme jestli názvy měsíců budou muset zůstat německy. Jinak Manťákův nápad s logem je dobrá myšlenka. Chtělo by to vizualizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 3. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Ahoj, jsem zpet, odpocatej teda ne, ale treba si odpocinu ted zacnu s good news - vyryte mesice (3 pismena u kazdeho) napovrchu kostujou jen 15 EUR navic, takze 165Eur, jdem do toho? to nas snad nezruinuje cesky mesice- mam rad cestinu, nasi zemi,ale ty cesky 3 pismena..brrr...multijazycnou verzi vnimam ze nepreferujemeanglicky nazev serialu mne se priznam vubec neberelogo chronomagu - nejak se snazim najit aspon osli mustek od Foga k Chronomagu,ale mozna jen potrebuju nakopnout... ? zemekoule mi k Fogovi pasuje vicjak z toho ven?kdyz zavrhneme ceske zkratky mesicu a dame tam ty vychazejici z latiny - tak ty by mohly byt brany kdyz zamhourime oci jako mezinarodni? JAN, FEB.. (ikdyz puntickar rekne ze spanelske mesice jsou uplne jiny) a kdyz je Chico dostal od nemeckych archeologu, tak treba vykopavky pochazi z mista kde se hovorilo latinsky? a tak trochu v tom muzeme i videt Foga jako anglicana... co tedy takto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 (upraveno) Za mě je zeměkoule a počáteční písmena (JFMAMJJASOND) a nebo 3 písmenné ekvivalenty OK. Co takhle pod 50o 15' napsat Prague. Ačkoliv, aby se neměnily jazyky jak na běžícím pásu, tak by správně, dle google překladače, mělo být Praga. Ale to mi přijde, jak to jen říct, nepohledný. Prague působí více známě, mezinárodně. A ten text vzít trochu více zeširoka. Ačkoliv jsem ten seriál miloval, tak na "hračce" za ~ 165? název mít nemusím. Tzn. můj, resp. už dříve zmiňovaný návrh je použít "La vuelta al mundo en 80 días" (Cesta kolem světa za 80 dní; opět přes google překl.) a pod to namísto "Willy Fog" vložit označení Limitované edice a případně i číslování. Vypadalo by to např. takto: "L.E. 1/50".Nicméně, ani celé v angličtině by mi to nevadilo a nestřídali by se jazyky. Zjednodušilo a sjednotilo by se to. EDIT:Takže nějak takto Upraveno 3. října 2016 uživatelem Sicik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Jsem pro jednojazyčnou verzi v Angličtině - pravá vizu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 1. Tomass2. Saquinas3. Honza.manta4. financ5. James246. Chronař7. Zdenek 2818. Hardslimer9. Libor_OV10. j.e.n.i.k.8211. Perlas12. Vojta113. Tea14. rooosta15. bob.zizka16. Andrew17. PaloZV18. mAra_19. JiříR20. Sicik21. Xprcz0122. Kryton23. Funthom24. Funthom25. Shadow17726. Guzmic27. Sluniq28. Kristian.nov29. HondzaX30. Dimple31. Bert32. Jeanek33. 34. Juraj1135. Honza.manta 36. Karel.zimm37. sery.vlk38. sery.vlk39. davok40. AKAM41. MaraThon42. Vítek7543. wizard-ov44. Kadakii45. PEtrS46. utrejch47. Popik48. Lamiczka49.50. honzyxNáhradníci: 51.52.53.54. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 (upraveno) Kuci, sla by udelat anketa?Dat tri verze do ankety a tim by se rozhodlo.Pak uz by zalezelo, zda se vysledkove shodneme nebo ne. Upraveno 3. října 2016 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Za mě klidně obě jazykové verze (španělština asi lepší) , ale co bych nemyslel, že je dobrý nápad, je číslo limitky... Kdo neodešel kvůli barvě. A neodejde kvůli jazyku, tak by se tu strhla hádka na tisíc stran kdo bude mít jaké číslo... A tomu bych se rád vyhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 ze mě jedna jazyková verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Já jsem samozřejmě myslel jednotný jazyk všude. Ale nevadí mi ani angličtina ani španělština. Tak jsem to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 (upraveno) Pokud jednotný jazyk, tak v angličtině by to vypadalo viz. výše. Nicméně śpanělština by byla s rozdíly:- Praga- L.E.- by bylo E.L., resp. edición limitada- v názvu měsíců by byla pouze jedna změna v měsíci lednu u zobrazení pouze začátečního písmena. U trojmístného jsou rozdíly větší. (enero febrero marzo abril mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre) Upraveno 3. října 2016 uživatelem Sicik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 4. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 nemichejme prosim jablka a hrusky:) serial se jmenuje takto: Around the World with Willy FogLa Vuelta al mundo de Willy FogWilly Fog na cestě kolem světa ta cesta kolem sveta za 80 dni to je nazev verneovky..tak nebyla mys Ciko a tim padem ani solarky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Uvolňuji své místo, nechala jsem to chvíli uležet, ale steel verze mi moc neříká - táhne mě to opravdu k variantě se zlatým středem. Nápadu fandím, dotáhněte ho do zdárného konce 1. Tomass2. Saquinas3. Honza.manta4. financ5. James246. Chronař7. Zdenek 2818. Hardslimer9. Libor_OV10. j.e.n.i.k.8211. Perlas12. Vojta113. Tea14. rooosta15. bob.zizka16. Andrew17. PaloZV18. mAra_19. JiříR20. Sicik21. Xprcz0122. Kryton23. Funthom24. Funthom25. Shadow17726. Guzmic27. Sluniq28. Kristian.nov29. HondzaX30. Dimple31. Bert32. Jeanek33. 34. Juraj1135. Honza.manta 36. Karel.zimm37. sery.vlk38. sery.vlk39. 40. AKAM41. MaraThon42. Vítek7543. wizard-ov44. Kadakii45. PEtrS46. utrejch47. Popik48. Lamiczka49.50. honzyxNáhradníci: 51.52.53.54. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 4. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 na vyber to tedy vidim mezi ryze spanelskou verzi a anglickou - rozdily popsal vyse Sicik, jednak dopad na nazvy mesicu druhak i na vse ostatni:) hruby nactr kde neni laden format ani velikost textu a jsou jen videt jazykove rozdily....dal jsem delsi nazev limitovana edice pro ukazku vsech moznych rozdilu. tak ktera? neprijde mi ze by byla zatim silne preferovana jedna nebo druha, pokud to tak zustane, pak bych to zdovolenim rozsekl ja ankety mi prijde moc velkou ucasti neoplyvaji PS: pocet 40 neni definitivum, jen 50 mi aktualne dle zajmu prijde nerealne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 4. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 mel by nekdo tip na nejake cislo mezi 40 a 50 signifikantne svazane se serialem ? ze bychom i poctem ladili se serialem ? jsem nasel jen ze serial ma letos 35. vyroci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Pocet by mal byt znaceny ako "40pc" ...kusov...v spanielcine je kus tiez "pc"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Pocet by mal byt znaceny ako "40pc" ...kusov...v spanielcine je kus tiez "pc"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Jsem pro anglickou verzi - levá vizu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 4. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 spanelstina je zatim jen google translator, je treba to brat s rezervou nejsem gramaticky expert na eng, dictionary.com rika ze plural je pcs. http://www.dictionary.com/browse/pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 No, výzva by bylo udělat 80 kusů - nic stylovějšího k Willymu není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 4. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 to zni vic jako mission impossible, spis to tu vypada na asi tak 2x tak rychlejsi cestu coz vnimam jako paradni vysledek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se