Popik Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Platba na cestě Sent from my mobile
Libor_OV Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Záloha zaslána - dneska, nejpozději zítra musí být připsaná.
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 3 x záloha právě opustila můj účet.
TOMASS Odesláno 3. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 pulka plateb je na ucte,dobre skore! uvidime jak zitra.. gentlemani kteri nepsali ze posilaji, dostali ode mne vcera vecer SZ, tak verim ze zitra se to tam navali
Hardslimer Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Ke kazde limitce se dela i certifikat.Je neco podobneho v planu?
TOMASS Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 nechme se prekvapit a pokud znas nekoho kdo ma cit pro graficke ztvarneni, posli mi SZ:)
Hardslimer Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Chtel bych pomoct, ale grafik, ktereho znam je dost zaneprazdnen. Spise bych poprosil ucastniky limitky jestli by byl nekdo ochotny udelat nejaky navrh. Nebo jejich znamy. Rad prihodim nejakou tu kacku za ochotu. ;-)Tak co, kuci!? Najde se nekdo?
saquinas Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Možná bych někoho sehnal. Máte-li někdo něco, co by posloužilo jako inspirace z minula, pošlete mi to SZ.
Vítek75 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Platba dnes zadána, v pondělí by měla být na účtě.
Alexion Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 zabudam sem chodit ale platbu som tiez poslal
TOMASS Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 jde ma to vyborne gentlemani, temer vsechny zalohy bud mame nebo jsou na ceste: poslal jsem druhou urgenci tem co jeste nereagovali ohledne placeni:HondzaXMaraThon Lamiczka - psal ze zaplati,ale jeste nepotvrdil ze zaplatil
Chronař Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 pulka plateb je na ucte,dobre skore! uvidime jak zitra.. gentlemani kteri nepsali ze posilaji, dostali ode mne vcera vecer SZ, tak verim ze zitra se to tam navali Aha, tak píši, že jsem poslal...
TOMASS Odesláno 7. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 prijemne pondelni rano, aktualni stav na uctu je takovyto: chybi platba od Lamiczka jak to s Tebou vypada? HondzaX - platba na cestě
TOMASS Odesláno 7. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 prave mi psala Lamiczka , ze i posl. platba uz leti na ucet! parada! gentlemanska edice 40 kusu je na nejlepsi ceste 100% skore, rychly vyber penez, smekam panove!
Lamiczka Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Sorry kluci za zdrzovani, posilal jsem o vikendu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se