TOMASS Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 aktualne mame 23 plateb na uctu at se prasi za kocarem...W. Foga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyx Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Právě zaplaceno, zítra se to objeví na účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 kuze je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 pojdme v predstihu zauvazovat kdo a kde a jak by slo domluvit osobni predavku, terminove to predbezne odhaduji nekdy mezi Po 19. az st 21. ,kdyby se zadarilo tak konec predch.tydne (odhaduju ze sraz bude nejrychlejsi cesta k solarnim "Cikovkam",zname ceskou postu zvlaste o vanocich...) nasel jsem 17 ks k predani v mem pusobisti - Praze - to by na nejaky treba i kratky sraz po praci mohlo vyjit,co Vy na to? kdo se hlasi? dale 12 je vas s PSC co zacina 6 nebo 7 - ale docela dost po Morave a Slezsku rozsetych, treba z Brna jste jen 2. ,nejaky napad, kde pripadne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 ohledne placeni - vsem co zde nenapsali, ze zaplatili jsem zasilal vcera SZ, aktualne bez platby nebo reakce jsou:SaquinasMaraThonKadakiiPopikutrejchDrobo 2ks PS: Lamiczky platba uz je na ucte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 pojdme v predstihu zauvazovat kdo a kde a jak by slo domluvit osobni predavku, terminove to predbezne odhaduji nekdy mezi Po 19. az st 21. ,kdyby se zadarilo tak konec predch.tydne (odhaduju ze sraz bude nejrychlejsi cesta k solarnim "Cikovkam",zname ceskou postu zvlaste o vanocich...) nasel jsem 17 ks k predani v mem pusobisti - Praze - to by na nejaky treba i kratky sraz po praci mohlo vyjit,co Vy na to? kdo se hlasi? dale 12 je vas s PSC co zacina 6 nebo 7 - ale docela dost po Morave a Slezsku rozsetych, treba z Brna jste jen 2. ,nejaky napad, kde pripadne? Tome, 19.-21. jsem v Praze, takže bych se určitě pokusil přizpůsobit termínu setkání, i když je to v čase pekelného pracovního shonu. Mám obavu, že rezervace nějaké restaurace takhle před Vánocemi pro hodně lidí může být taky trošku problém, ale jak jsem psal, pokusil bych se určitě přizpůsobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Jsem pro předávku v Praze v termínu 19.-21.12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Take bych mel najit chvilku na prevzeti v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 ohledne placeni - vsem co zde nenapsali, ze zaplatili jsem zasilal vcera SZ, Já žádnou SZ nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyx Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Za mě Praha OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 kdyz jsem zahledl tvoji platbu na uctu tak nebylo treba Já žádnou SZ nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 V Praze v tom termínu si dojedu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 drtiva vetsina plateb na uctu! aktualne bez platby nebo reakce jsou: Saquinas MaraThon Kadakii Drobo 2ks chlapi mate druhou SZ s pripominkou, ozvete se mi prosim jak to s vama vypada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Já Kadikiiho zavolám a případně pošlu za něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Kadakii prave zaplatil;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 takto vypada testovaci nejuzsi koncovka - 2mm vnitrni prumer - co jsem sehnal, kuze ma 1,5mm..prijde mi to skarede, tak navrhuju ze budeme mit kuzi bez koncovek a kazdy si udela bud uzlik, nebo samo domo koncovku, ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Souhlas, náčelníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Co se předání týká - já budu v Pze dřív, pak (19-21) se nedostanu. T.j. za mne pošta, případně, pokud by laskavý člen vzal můj kousek do Brna, pak v Brně s tím, že kafe platím já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Ja taky postou.Konec roku je celkem casove narocny.Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Za mne pošta. V Praze budu víkend 16 - 18, takže sraz nezvládnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se