vraby Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Piráti hrají hovno a díky bohu Kladno ještě větší.
kuncák7 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Proto bude ta baráž hodně zajímavá. Jsem fakt zvědavěj, jak to letos dopadne.
vraby Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 (upraveno) 2:0 tak snad to klapne. Kladno je lepší,ale věřím že to dáme i Pardubky. Upraveno 29. března 2019 uživatelem vraby
vraby Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 (upraveno) Chomutov špatný,ale Kladno když tohle nedá tak v ex.lize nemá co dělat.Gólman Peters 1 Upraveno 29. března 2019 uživatelem vraby
Frantik Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Tak na to, ze je Chomutov po salmonele, tak Kladno nepredvedlo nic :-( Takhle to nedaj.
vraby Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Po dlouhé době na hokeji. Chomutov špatný ,prachy- salmolenoza? Kladno s Jardou a Plekym nic . CV a PA zůstavaji.
Návštěvník Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Po prvním zápase těžko soudit. Dynamo bylo taktičtější, rychlejší i silnější na puku. Motoru nedalo čuchnout, ale můžou se oklepat. Lidi se zase zblaznili. Na baraz 9160 divaku. Jinak pro zpestreni. Bilboardy ve meste Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník eloga Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 nojo, baráž, je větší tajenka než titul, ale začátek mají Pce dobrý. Sice čumím, ale fakt ok.
vraby Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 dva bodíky by nám Roman mohl nechat,mají dost
vraby Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Hrajou prd,ještě že Kladno a Budějky také.
Frostie Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Druhá liga, taky liga...Vraby.No, jsem zvědavej na Tri. Nevypadá to, že by měli chuť bojovat o titul ...
Návštěvník Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) Mam listky na celou baraz. Za ty sracky v sezone jsem rad, ze se Dynamu dari a pokud nic neposerou, tak by se meli zachranit. K dnesku tolik. Chomutov je daleko od Pardubic. Nezijou v nem asi takovi magori do hokeje jako u nas. Nejezdí jich tolik na vyjezdy. Ale vyjimky se najdou. V sektoru hosti bylo asi 6 lidi. A dva z nich byl tata s malym klukem. Potkal jsen je na chodbe o prestavce pri uprku na pivo. Ten kluk byl hrozne smutnej. Kazdyho z Chomoutu bych pred toho kluka postavil s jedinou otazkou: ? Proc jsi se na to vysral?? Co by mu řekli? A pan Žvejkal na střídačce byl už asi v palici na lavičce Komety, kam prý po sezoně jde. Bylo mi toho kluka líto. Chomutov si ligu nezaslouží. Jedině kdyby byli dojebanÝ po tom tataráku, a zázračně se probrali, ale to je ve hvězdách Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2019 Jeste hlaseni. Na baraz 8200 divaku a vedeni Dynama at se smazi v pekle
Shamway Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 to sou vyhlidky pro Brno, korupčníky tady nechceme...
vraby Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Bůh ví co v tom je,jestli si Brno Růžu vykoupí jen dobře.
laskajefajn Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Jj taky jsem slyšel že Ruža jde trenovat Kometu. Zabranskeho taky nechápu. S timto přistupem takhle si srát do "vlastni firmy".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se