Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po prvním zápase těžko soudit. Dynamo bylo taktičtější, rychlejší i silnější na puku. Motoru nedalo čuchnout, ale můžou se oklepat.

Lidi se zase zblaznili. Na baraz 9160 divaku.

Jinak pro zpestreni. Bilboardy ve meste

f52b969150f58dbba946ba30cd51f0c8.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník eloga
Odesláno

nojo, baráž, je větší tajenka než titul, ale začátek mají Pce dobrý. Sice čumím, ale fakt ok.

:notworthy:

Odesláno

Druhá liga, taky liga...Vraby.

No, jsem zvědavej na Tri. Nevypadá to, že by měli chuť bojovat o titul ...

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Mam listky na celou baraz. Za ty sracky v sezone jsem rad, ze se Dynamu dari a pokud nic neposerou, tak by se meli zachranit. K dnesku tolik. Chomutov je daleko od Pardubic. Nezijou v nem asi takovi magori do hokeje jako u nas. Nejezdí jich tolik na vyjezdy. Ale vyjimky se najdou. V sektoru hosti bylo asi 6 lidi. A dva z nich byl tata s malym klukem. Potkal jsen je na chodbe o prestavce pri uprku na pivo. Ten kluk byl hrozne smutnej. Kazdyho z Chomoutu bych pred toho kluka postavil s jedinou otazkou: ? Proc jsi se na to vysral?? Co by mu řekli? A pan Žvejkal na střídačce byl už asi v palici na lavičce Komety, kam prý po sezoně jde. Bylo mi toho kluka líto. Chomutov si ligu nezaslouží. Jedině kdyby byli dojebanÝ po tom tataráku, a zázračně se probrali, ale to je ve hvězdách

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník
Odesláno

Jeste hlaseni. Na baraz 8200 divaku a vedeni Dynama at se smazi v pekle

Odesláno

Jj taky jsem slyšel že Ruža jde trenovat Kometu. Zabranskeho taky nechápu. S timto přistupem takhle si srát do "vlastni firmy".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...