Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Liberci chyběl Bulíř a nedokázal Třinci odskočit v zápasech o 2 goly. Třinec byl prostě o kousek lepší. Líbila se mi možná ale víc serie TRI - PLZ.

Odesláno

Jednou jsem to na tom jejich odrazedle zkusil, pěkná makacka, cca 2x jsem se vyklopil no a o puku se mi mohlo zdát-bud jedu nebo se u puku valím, nic mezi tim.

Jsou dobrý a sleduju to.

Návštěvník eloga
Odesláno

parahokej se chystá na mrdajli, tedy doufám, ten Krupička je úžasnej....

:notworthy:

Odesláno

kuncák7, on 02 Kvě 2019 - 09:29, said:

Jednou jsem to na tom jejich odrazedle zkusil.

Firma se účastní benefičního florbalovýho turnaje pro SKV a tak mam vždycky možnost si zkusit zahrát florbal na kolečkovým křesle. Peklo. Přesně jak píše kuncák, buď jedu, nebo se snažim hrát balon. Nejde mi ani jedno, natož obojí dohromady.

A jak píše eloga, Krupička je hustej, stačí se mrknout jak startoval do života a jak žije dneska.

Odesláno

Já "hrál" i ten jejich basket. To byla úplně jiná liga, bavila se celá hala a já byl odrovnanej. A nic sem netrefil.

Preju jim placku.

Odesláno

hezký moment byl už u  prvního zápasu kdy zavládla euforie a diváci co měli volňásky šli hned po zápase hromadně zaplatit dobrovolné vstupné ....

Odesláno

Byl jsem na dnešní finálové zápasy parahokeje a potvrzuji:

- na CZ zápas týmu skvělá atmosféra celý zápas a ještě 25 minut po něm

- v zápase Kanada-USA oba týmy ukázaly jak vypadá skvělá rychlost + kombinace + tvrdost na hokejových saních.

Odesláno

Ono srovnavat profiky s nasimi borci, kteri chodi do prace a pak trenuji, kdyz maji volno dost dobre nejde. Ale hraji paradne a libilo se mi, ze nesetrili nejlepsi v zapase s USA, kde bylo jasny, ze to nevyjde, ale zkusili to. Bohuzel Korejci na to sli opacne a pak to bylo i videt.

Návštěvník eloga
Odesláno

para škoda, bylo to dost blízko, ovšem ti korejáci na to šli systematičtěji, no nic musíme doufat v další chvíle.

Pokud jde o pytláka Říhu, tak ten lepší nebude, včera se to ukázalo proti ležérnímu Rusku, ani náhodou... :photo:  :photo:

Odesláno (upraveno)

Na pytel :-(. Snad v nebi pokeca s Pavelm Kabrtem, Martinem Cechem a budou se tlemit, jakou v Pardubicich mydli holomajznu. Adame, odpocivej v pokoji.

Upraveno uživatelem Roman I.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...